Re: Селекцията - 2015/2016
Да се надяваме, че с продажбата на Касай, Фонсека и Манзоро Дебелия ще се насити. В момента най-важният ни играч се казва Антон Карачанаков и дано Венци не се полакоми да продава и него - според мен на лято ще струва много повече и ще си е вдигнал цената доста.

Карачанаков може да ни вземе всеки мач с пряк свободен, центриране или шут отдалеч и реално той си ни беше звездата през този полусезон - огромен удар на Венци, че го привлече, на хубавото лошо не мога да кажа.
Другият, който израстна адски много е Ивайло Димитров, не предполагах че има такива големи качества, но той ги показа. Радвам се и за Иван Вълчанов - за мен е добър играч, не му беше много силен този полусезон, но заши уникален гол и се надявам да ни радва още.
С една балансирана и умна селекция можем пак да сме фактор в първенството и напролет. Най-наложително е намиране на нов централен нападател предвид освобождаването на Мансе (за мен правилно решение). Предполагам това ще е Курдов, а голям бонус за нас може да е, ако навием Венци Христов да подпише с нас (все пак тренира с отбора), но за него се съмнявам. Трябва ни също градивен полузащитник - ако можем да вземем Иван Минчев от Монтана, би било супер, виждам много хляб в това момче. И тъй като експериментът с взимане на играчи от по-слаби отбори ни се получава (Косъма, Пиргов, Вълчанов, дори Панов ми хареса като цяло тоя полусезон), препоръчвам на нашето ръководство да погледнат много сериозно към играчите на Дунав Юлиан Ненов и Диян Димов - 2 доста талантливи момчета

Един бек, който може да играе отляво и отдясно също няма да ни е излишен.
Но преди да говорим за нови играчи, трябва по-бързо да се реши дали Фугата ще остава или ще се търси нов треньор - един доста дискусионен въпрос.