Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 25, 2025 4:27 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 94  Следваща
 Селекцията - 2015/2016 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение Re: Селекцията - 2015/2016
Манзоро от дълго време нямаше място в този отбор с поведението си. Дори предпочитах да го държим без изобщо да играе за назидание.Това беше утопия, разбира се.
Може още 20 000 лв да освободим от и без това не толкова тежкия бюджет за заплати, ефекта ще бъде същия. От България към днешна дата няма кого да вземем, а качествени чужденци е още по-голяма фантасмагория.
Като моментен потенциал, този състав е най-слабия от последните 40 години! Твърдо заставам зад думите си!
Ще бъда изключително щастлив,ако ме опровергаят на терена. :)

Пет Яну 29, 2016 10:12 pm
Профил
Администратор
Аватар

Е, най-слаби бяхме с вратар Шейтанов, пред него железните бранители Гиздов и Венетов, напред Авджийски, капитан Рижавата продажна лека мома, която по телевизията се кълнеше в детето си, че не продава мачове и то взе, че се спомина.....

Пет Яну 29, 2016 11:44 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Имали сме къде по-слаби отбори. Както през 1992-4, така и десетина години по-рано, когато чорбата на два пъти ни спасяваше да не изпаднем.

Съб Яну 30, 2016 4:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Петър Дяков написа:
Имали сме къде по-слаби отбори. Както през 1992-4, така и десетина години по-рано, когато чорбата на два пъти ни спасяваше да не изпаднем.

И с какво сега положението е по-розово. При други (нормални) обстоятелства, а не изхвърлени 3 от най-стойностните отбора в първенството, от последната тройка нямаше да излезем. А сега няма и кой да ни спасява. Жалка сбирщина сме.

Съб Яну 30, 2016 4:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

То е ясно ,че никой няма да привлечем -най-много някой мужик който е от някое градче в Средна Русия -съсед на някой братовчед на новия треньор-няма работа пропил се и го пращат на комуна при нас за превъзпитание......Ако ще играем с юношите за какъв дявол ни е руския треньор-на този въпрос досега не съм видял смислено обяснение.

Съб Яну 30, 2016 6:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

...поживём, увидим...

Съб Яну 30, 2016 6:24 pm
Профил
Луд за връзване

Не напразно написах "Като моментен потенциал". Дано младите се развият и станат добри играчи!
При цялото ми уважение, много трудно някой би ме убедил, че когато Велинов показваше в кой ъгъл да се бие дузпата т.е.по времето на спасението ни от изпадане, състава беше по-слаб от сегашния.
През 1992-94 през състава минаха поне хора като Джери Перейра, П.Петков, Пламен Симеонов, Владимир Йонков и др. Отделно времето на Моллов и Боби Григ по дифолт трябва да е много по-различно от времето през което управлява Плондира!
Венетов беше в отбора по родствена линия и то в периферна роля.Авджийски записа мачове с нас в ЕКТ, нещо което за сегашните играчи е много малко вероятно да се случи. Данчо Маринов не беше лош футболист. Не твърдя че бяха супер футболисти последните години през отбора минаха и по-големи дървета, но в състава винаги е имало 2-3 играчи на които да се надяваш нещо да се случи.
Сега те липсват, даже да ги търсиш със свещ.
Резервните ни централен защитник и централен нападател са набор 1999 г. Вратарят, който се опитват да налагат едва ли е доказал на някого от нас,че става за титуляр на Славия.
А самият факт, че на десния бек се конкурират Панов и Дечев е живо кощунство с Шами и другите ни добри играчи на поста през годините. Мога да продължа така още дълго.
Надявам се руснака поне да изстиска от този отбор 110% от потенциала, но за първи път от десeтилетия съм повече песимист като очаквания.
Искрено са надявам да ме опровергае, след което да си посипя главата с пепел. :D

Съб Яну 30, 2016 7:24 pm
Профил
Администратор
Аватар

Добре, аз имам един въпрос към Тараканата, Венци и пр. Диего е на два картона от второ наказание (2 мача), а Пиргов, Мартинов и Косъма са на по картон от наказание от 1 мач. Как ще излезе Славия за мачовете с Берое, "Ботев", Лудогорец и "Левски", ако се случи така че за някой мач липсват да кажем трима от тези играчи?

Съб Яну 30, 2016 8:12 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

А нима не е именно това целта - да падаме и да се направи всичко възможно да не играем в евротурнирите ? Като пак се изтъкнат познатите оправдания - нямаме пари, налагаме юноши, малшанса и естествено съдиите. :wink: Ние дори не можем да изкараме нормален титулярен състав след тоталната разпродажба на Дебелия, та какво остава ако имаме наказани или контузени :wink: Накрая ще подпишем с руските дървосекачи и със сина на Майкъла (който не съм гледал, може и да не е толкова зле), ще ги чакаме да се адаптират, а на лято ще ги освободим.

Абсолютно сигурно е, че ние нямаме никакви амбиции, както винаги. А Тарханов дотук ми изглежда като някакъв пълен парашутист. Може и да иска да постигне нещо, но само с искане не става, неприятно впечатление ми прави и това, че си вика свои сънародници на проби и явно това и ще е цялата ни т.нар. "селекция". Че то да си бяхме взели треньор бразилец по тази логика, тогава поне някой кариока щеше да изпъкне, докато за руските рендета надали. Имаме 2-ма централни защитника, 3 халфчета (2 от които юношки) и 1 централен нападател, ама иначе 3-тото място ще гоним, видиш ли :mrgreen: То първенството си дойде, ние ще викаме някакви некадърници на проби, пълен чресло сме ...

Нед Яну 31, 2016 3:03 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Отборът на Славия привлече руския голмайстор Сердер Сердеров. Той е един от най-големите руски таланти, бивш капитан на руския национален отбор до 17 години, за който има впечатляващи показатели -18 гола в 19 мача.

При националите на Русия до 19 години е с 5 попадения в 7 срещи. Сердеров е роден през 1994 година, юноша е на ЦСКА Москва, а от 2012 година е играч на Анжи Махачкала. През миналата година е играл под наем в Урал Екатерининбург, откъдето и наставникът на „белите“ Александър Тарханов познава добре качествата му.

Сердеров направи снощи първа тренировка с „белите“ и ще дебютира за новия си отбор днес в контролата в Белек срещу лидера в словашкото първенство Тренчин

Нед Яну 31, 2016 10:33 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 94  Следваща