Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 6:58 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 94  Следваща
 Селекцията - 2015/2016 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Селекцията - 2015/2016
Вие хубаво ги редите, ама чужденците без паспорти за ЕС станаха петима, а на терена могат да играят едновременно само трима май... :roll:

Чет Фев 18, 2016 4:05 pm
Профил
Администратор
Аватар

Аз ги докарвам трима - Сердеров, Сергеев и Абуд. Диего е българин, Моканза - французин.

Чет Фев 18, 2016 4:21 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

seth написа:
Аз ги докарвам трима - Сердеров, Сергеев и Абуд. Диего е българин, Моканза - французин.

Напълно възможно е Абуд да има френски паспорт.

Чет Фев 18, 2016 4:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Опа, грешка - броил съм ги с Дуде и Моканза..., ама те "французи" и двамата :wink: Значи проблеми за треньорите няма - могат да си ги редят както им е кеф!

Чет Фев 18, 2016 4:44 pm
Профил
Луд за връзване

Да и аз броях Дудето за чужденец, защото чак тази години изкочи инфо за негов френски паспорт.
Което ме учуди, африканец без местен паспорт от Франция :P

Чет Фев 18, 2016 6:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Карачанаков много ще ни липсва, неговите фалове, центриранията му, пасовете, въобще цялата му нестандартна и креативна игра ни носеха много точки и трудно ще бъде заместен. Дано новите черни перли стават за нещо, тепърва ще се разбере. В халфовата линия явно ще разчитаме на Балджийски да ни връзва играта. В нападение - Ивайло Димитров и Сердеров, който също е енигма. За този Муканза чувам добри неща също. Честно казано, не съм убеден че като кадрови потенциал сме по-добре от есента, даже по-скоро си мисля, че е обратното. Ако бяхме оставили Карата, щях да съм далеч по-голям оптимист. :roll: Липсата на пейка в един момент ще си каже думата, но дано пък Тарханов и новите ни опровергаят.

Чет Фев 18, 2016 7:28 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Да не плачем повече за Карата, каквото било-било. Ще трябва да се оправяме без него, мисля, че състава не е крайно лош, нямаме равностойни смени - това е. Да се надяваме, че младите лъвчета ще са имено такива. Струва ми се, че ни трябваше и един истински таран, но състава ще е този явно. Има потенциал в него, нека ги подкрепяме момчетата. ЗАСЛУЖАВАТ ГО !!! :!: 8) Играят с много желание. :idea:

Чет Фев 18, 2016 10:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Viktor4o_Rs написа:
Карачанаков много ще ни липсва, неговите фалове, центриранията му, пасовете, въобще цялата му нестандартна и креативна игра ни носеха много точки и трудно ще бъде заместен. Дано новите черни перли стават за нещо, тепърва ще се разбере. В халфовата линия явно ще разчитаме на Балджийски да ни връзва играта. В нападение - Ивайло Димитров и Сердеров, който също е енигма. За този Муканза чувам добри неща също. Честно казано, не съм убеден че като кадрови потенциал сме по-добре от есента, даже по-скоро си мисля, че е обратното. Ако бяхме оставили Карата, щях да съм далеч по-голям оптимист. :roll: Липсата на пейка в един момент ще си каже думата, но дано пък Тарханов и новите ни опровергаят.

Все си мисля че при определени ситуации и Дуду може да бъде пробван на върха на атаката.

Пет Фев 19, 2016 8:46 am
Профил
Администратор
Аватар

Вижте, както и да ги броим напусналите, де факто само двама твърди титуляра си отидоха - Коцето Дяков и Карата. Мбарга, Мансе, Живко и Крачунов още Колев ги разкара, Манзоро просто не беше на тая планета от август насам, Вълчанов и Пепи Атанасов не бяха твърди титуляри и в общи линии играеше един от тях. Сега имаме по два крайни защитника за всеки фланг и с това решихме голям проблем, имаме минимално нужното качество в халфовата линия (тя и преди не беше кой знае колко добра), в атака ще се разчита на тотално преобразения Дуде, Косъма и да го видим и този волжкия българин Сердеров какво може...
Между другото гледах мачове на Дуде за Нант 19, е направо се чудя как не си е намерил отбор във Франция. вярно, че при Колев нищо не играеше и го бях набедил за подарък на ВС от пакет Зрънчо, но при него има коренна положителна промяна....
Голям спад има при Марио Кирев. Откакто стана манекен на феншопа :D не му върви и допуска много грешки.

Пет Фев 19, 2016 10:23 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

При тази немотия в средата на терена можеше поне Вълчанов да оставим.Не смятам че е вземал кой знае каква заплата но нелошо връзваше играта в средата.И бележеше много красиви голове.Нека някой ми обясни защо остана един Мартинов а освободихме Вълчанов.........

Пет Фев 19, 2016 10:33 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 94  Следваща