Автор |
Съобщение |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 Re: Селекцията - 2016/2017
Добре де,ако си ти,ще ги търпиш ли тия номера?И не им е за пръв път...?
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Чет Апр 28, 2016 8:09 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Аз съм сигурен ,че нещата не са точно така и ВС ги гони ,за да може спокойно да пуска юноши и последните мачове да ни бият където ни хванат. Да се оправдава ,че сме най-млади и такива глупости....За съжаление тези никога няма да се махнат и постоянно ще си правят схеми
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Чет Апр 28, 2016 10:39 am |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Мен ме интересува защо ще гоним Диего Фераресо -според мен той е един от малкото в които има футбол в мегаселекцията ни в момента.Сигурно ще докарат някой угрижен мужик прекалил с пиенето -много се дразня вече -и да кажа ,че ако не беше Колев сега щяхме да се борим с зъби и нокти да не изпаднем.
|
Чет Апр 28, 2016 1:48 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Защото откакто дойде тъпият руснак, Диего явно не му се харесва с нещо и не му дава никакви игрови минути. Ами нормално е момчето да иска да напусне, за да играе редовно. Сега гоним и черните и в атака оставаме съвсем беззъби - с Косъма само (а може би точно това е и целта  ). Пейката ни е направо трагична, достойна за отбор от Б група - някакви неможачи като Сергеев, Дечев, Станкев и голобради юношки  Дано поне сега се дават повече шансове на Диего след като се махна Дуде. 
|
Чет Апр 28, 2016 2:39 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4232 Местоположение: София
|
Славия го закъса, скандалджии отказват да си тръгнат от клуба
Французите Дуде Ндонгала и Донел Муканза не искат да разтрогнат договорите си
Французите Дуде Ндонгала и Донел Муканза отказват да разтрогнат договорите си със Славия и да си тръгнат от клуба. Договорите на двамата са до края на сезона, а те не искат да ги прекратят сега, за да получат още две заплати - за май и юни. Ндонгала и Муканза бяха изхвърлени от треньора Александър Тарханов и президента Венци Стефанов. Първият отказа да тръгне с тима за мача с Черно море, докато сънародника му показа солидарност и също си изпати. Двамата нападатели тренират с юношите на отбора и вероятно ще продължат да правят това до края на сезона.
Съб Апр 30, 2016 12:49 pm |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
Чистката в Славия продължава с цесекар Пореден футболист на Славия попадна в „черния списък" на треньора Александър Тарханов. Става дума за юношата на ЦСКА и вицешампион с „червените" за 2012 г. Мартин Дечев. Защитникът пристигна в „Овча купел" в началото на миналата година, но така и не успя да се пребори за титулярно място. Напоследък Дечев изобщо не попада в групата на „белите", което е ясен знак, че е дошло време за раздяла. От първия отбор вече са отстранени французите Дуде Н'Донгала и Донел Моканза, а в най-скоро време вратата може да бъде посочена и на бековете Диего Фераресо и Цветомир Панов.
|
Сря Май 04, 2016 10:46 am |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
Венци: Няма да давам повече футболисти под наем, дори да ги искат в Манчестър Юнайтед Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви пред в. "Стандарт", че не иска повече да дава футболисти под наем. Той призна, че му е дошло до гуша от всякакъв вид мениджъри и ги обяви за табу на "Овча купел". Той допълни, че и в момента непрекъснато има запитвания към младите играчи в бяло, които хич не са малко този сезон. "Искат да правят много с малко. Не става така",каза той. "Всеки ден ми се обаждат знайни и незнайни хора. За този играч, в този клуб. Ще говоря само ако има конкретна оферта за закупуване на наш футболист. Омръзна ми да пращам младите под наем. Дори да е в Манчестър Юнайтед. После нищо не става", допълни Стефанов. "Радвам се, че не загубихме в Стара Загора. Можеше и да победим. Не си мислете, че с "Ботев" ще е лесно. Дано да бием. Моля, не ме питайте за евротурнири. Не правя никакви сметки. Имаме още 4 мача. Трябва да ги изиграем по най-добрия начин и да спечелим. Естествено, аз искам Славия да играе в Лига Европа. Но не желая да го заявявам, за да не тормозя футболистите психически", завърши президентът на Славия. *********************************** Почна да ги пробутва Дебелия. Убеден съм, че абсолютно никой не ги иска в момента великите му юношки. И как ще ги иска, като ги набутва в мръсните му схеми и далавери. Много пошла реклама, Дебел. С уговорени мачове играчи няма как да продадеш. Кого лъжеш пак !! 
|
Чет Май 05, 2016 7:33 am |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
Дуде моли Чичо Венци да го върне в Славия
Френският футболист Дуде Догала може да се завърне в Славия, пише "7 дни спорт".
Крилото беше натирен наскоро, след като демонстративно отказа да замине с отбора за гостуването на Черно море. Това се случи в края на април, но по последни информации договорът все още не е скъсан.
Дуде води разговори с шефовете си за това да бъде върнат в отбора.
|
Пет Май 06, 2016 8:31 am |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
Стефанов: Зор в Славия, заради това налагаме младите Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори преди домакинството на "Ботев". През тази кампания "канарчетата" се оказват най-удобния съперник на "белите" - 3 победи от 3 мача дотук, без допуснат гол, при вкарани 4. Ето какво каза Чичо Венци пред "Тема спорт": Г-н Стефанов, какво очаквате от двубоя с "Ботев"? - Знаете, че преди мач не искам да говоря. Колкото по-малко приказки, толкова по-добре. Така говорихме преди мача с Пирин и накрая видяхте какво стана. Няма да е лесно с "Ботев", дано спечелим. И вие, и "Ботев" давате път на младите… - Ние донякъде и от зор го правим това, защото не разполагаме с някакви бюджети, които могат да ни позволят да купуваме скъпи играчи. Но пък от друга гледна точка, не може толкова години да даваш пари за школата, да създаваш и в един момент да няма покритие. Да не ги използваш. По-добрият вариант е да даваме шанс на тези, които са си от нашата школа. И при "Ботев" виждате, че е така. Знаете приказката за братята и неволята. Може ли да направите някакъв по-генерален извод за сезона? - Много е рано още. Единствено мога да кажа, че съм доволен от това, че младите се налагат. Ще има ли освободени след края на сезона и работите ли върху селекцията? - Това са неизбежни процеси, част от играта. Последната дума ще е на Тарханов и вярвам в него. Приближава ли се Славия към Европа? - По тази тема не искам да говоря, накрая ще видим какво сме направили. ********************************** Едни и същи плоскотии. До болка изтъркани клишета. Кажи веднъж "бием тоя мач" или нещо подобно. Покажи някаква амбиция, тази амбиция кове младите в битките, а не "каквото стане, пък ще видим" !!!! Наистина зора е голям, как да се избяга от Европа !!! 
|
Пет Май 06, 2016 8:38 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Вто Май 10, 2016 9:33 am |
|
 |
|