Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юни 20, 2025 7:07 pm

Отговори на тема  [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 130  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Венци в атака...
Най-готиното е ,че Локо не са подали искане за евролиценз а собственика им Луи дьо Финес е същия селски тарикат и скоро ще гледаме циркове и от тях -грам не му се дават пари за селекция за европа а там има фенове които ще искат при класиране селекция и ще питат защо не са подали документи.Не виждам Дебелунди как ще отърве класирането ако ЦСКА вземе купата освен да не ни дадът лиценз.Трепери Дебелак ще има евроучастие дори да наредиш само загуби до края........

Пет Апр 22, 2016 11:40 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Венци Стефанов: На финала съм за ЦСКА
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че двама от чужденците в тима - Дуде Н'Донгала и Донел Муканза, са отстранени от първия състав за неопределено време. Причината - странни болежки, които са получили преди гостуването на Черно море (б.а. - загубено с 2:3), което пропуснаха.

"Само старши треньорът Александър Тарханов може да реши какво ще прави с тях. Засега те не са част от първия отбор. За мен такова безобразно отношение е непростимо. Ако реши Тарханов - да им прости, да ги върне, но аз няма да го направя. Не може единият да се "хване" за крака преди мача с Черно море и да каже, че го боли, въпреки че му няма нищо, а Дуде се е обадил на свой съотборник да му каже, че няма да играе, тъй като го боли коремът. Така ли се прави? На другия ден, в неделя, единият вече не го боли корема, а другият е здрав. Хайде няма нужда. Бесен съм. Това ще ми е обеца на ухото за бъдещото привличане на чужденци."

"Специално на Дуде му направих толкова компромиси. Те си мислят, че България е стадо без кучета и всеки може да си прави каквото си иска. Ако трябва, ще играем с юношите, но никога повече шанс на такива футболисти. В същото време мога да кажа, че Абуд Омар е уникален професионалист, интелигентен, възпитан. Момче, което служи за пример на останалите чужденци. Гледам след мача във Варна - момчето плаче, живее с отбора и идеята Славия", заяви Стефанов пред "Тема Спорт". За това какво се случва с нападателя Радослав Василев, който претърпя операция през есента, той каза:

"Още го наболявало крачето. Аз лично не бих го освободил, защото сме дали толкова пари за операцията от възстановяването му от септември миналата година - 9 месеца. За това време ще се роди едно бебе".

За опцията Славия да се класира за Аига Европа като четвърти в първенството, ако ЦСКА спечели купата, членът на Изпълкома сподели: "С който и да се беше паднал ЦСКА, щях да съм за него на финала, защото от нищото стигнаха до такъв сериозен успех. При нас участието в Лига Европа не е самоцел. Убеден съм, че на младите ще им дойде времето за това. Ако стане още сега, добре дошли. Но не е на живот и смърт. Младите още не са готови за този голям скок от юноши при мъжете. Полагат големи старания, има разбиране от нас, ръководителите и треньорите. Убеден съм, че времето им ще дойде, но нека изчакаме малко. До една година, може и по-малко, нещата за Лига Европа ще се случат". Както е известно, армейците имат забрана да участват в евротурнирите.

Вто Апр 26, 2016 8:44 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Важното е следното
Младите още не са готови за този голям скок от юноши при мъжете. Полагат големи старания, има разбиране от нас, ръководителите и треньорите. Убеден съм, че времето им ще дойде, но нека изчакаме малко. До една година, може и по-малко, нещата за Лига Европа ще се случат". Както е известно, армейците имат забрана да участват в евротурнирите.
Тоест ще загубим всички мачове до края с цел да станем 5-6.

Вто Апр 26, 2016 8:46 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Как пък един път не каза нещо различно тоя ... Дори не се крие, че нямаме никакво желание да играем в Европа. :evil: :evil: :evil:

Вто Апр 26, 2016 11:23 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде емоционално интервю пред "7 дни спорт" в навечерието на двубоя с "Ботев" (Пд) на стадиона в "Овча купел". В него босът на "белите" изразява дълбоката си обида от отношението на феновете, които го обвиняват, че урежда мачове на тима.

"Обвиняват ме шайка малоумници, на които най-меко казано им липсва добро възпитание. Мога на 100% да гарантирам, че нито аз, нито играчите сме участвали в уговорени мачове. Нито съм давал, нито съм подарявал, нито съм залагал на мачове. Разберете, във футбола има и загуби. Ако при всяка ни обвиняват, че сме к.рви, то къде отива футболът...
Давам пример: след мача с Пирин влязох в съблекалнята. Всички стоят с наведена глава и ми казват - извинявай, шефе, виновни сме. Аз им казах - тук не става въпрос за вина, питам ви знаете ли какво ми е на мен, като ме срещат и ме обиждат? Не ми е лесно като падаме, но се случва. Пирин би и "Левски", но не чух да се скандира к.рви", разсъждава Стефанов.
Той е убеден, че ако Славия не победи "Ботев", то ще бъде принуден да слуша същите обвинения.
За финал президентът на Славия изразява възхищението си от феновете на ЦСКА в двата полуфинала за Купата на България срещу Берое.
"Бях зашеметен. Аз искам ЦСКА в "А" група. Според мен държавата ще предпочете вариант със собственик на клуба, който ще връща парите. Казусът е сложен, предстоят интересни дни за клуба", завършва Стефанов.

Съб Май 07, 2016 7:34 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ох миличкият, да го ожалиш. Колко е искрен само, как да не му повярваш...

Съб Май 07, 2016 8:28 am
Профил
Модератор
Аватар

Тази мутра тотално е изперкала и няма място повече в Славия. Всички от групировка СИК да се махат .

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Май 07, 2016 11:09 am
Профил
Луд за връзване

Тоя прошляк, след кой мач с Пирин е влезнал в съблекалнята, като го е нямаше на мача?
Или е дошъл специално да поздрави отбора за добре свършената работа!?!

Съб Май 07, 2016 12:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

И аз си спомням ,че уж беше в Русия по "бизнес дела" -тая оядена свиня какво си мисли ,че всички сме малоумни и не си спомняме за какво става въпрос поне да престане да лъже безобразно -ебати дебила или може да се се клонирал един толуп в Русия един в съблекалнята и един си стои на масата и се тъпче....

Съб Май 07, 2016 1:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Ето пълното интервю на Лъжеца
Стефанов: Шайка малоумници ме обвинява, че съм продажник
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов нарече шайка малоумници феновете, които го обвиняват, че урежда мачове на тима. Той разкри за лоша комуникация между клуба и доскорошния капитан Радослав Василев в интервю за вестник "7 дни спорт".

Господин Стефанов, защо Славия вкарва трудно голове напоследък?

- Защото аз сбърках, като се предоверих на Радослав Василев. Той ми каза, че ще е възстановен до февруари и затова не потърсихме сериозно друг централен нападател. Така постът остана празен и сега разчитаме на Калоян Кръстев, който влезе в Стара Загора и игра така, сякаш има 60 мача в "А" група.

С какво ви разочарова Ради Василев?

- Не бих казал разочарование. Обеща ми, че всичко ще е наред и че се възстановява, но аз в момента например не знам какво става с него. Преди Нова година донесе медицинско и оттогава нищо ново. Нашият лекар също не знае какво е неговото състояние. Не си вдига телефона. Но да е жив и здрав, аз никому нищо лошо не пожелавам.

Очевидно между него и Славия има проблем?

- Не, нямаме проблем. И аз, и Тарханов го харесваме, имахме оферта от силен руски клуб. Затова го искахме да е възстановен и да мисли повече за клуба.

Може ли да си урежда трансфер зад гърба ви?

- Не знам и не вярвам, но дори и да има нещо вярно,ние си имаме Кръстев и все повече ще разчитаме на младите ни играчи. Радвам се, че най-сетне намерих треньор, когото не го интересуват класирането и резултатите и залага само на децата. Тези момчета стават все по-добри, догодина ще имаме много силен отбор. Лошите резултати идват от напрежението. Прочетат ли във вестниците, че могат да станат трети в класирането и евентуално да играят в Лига Европа, и наливат гипса. Затова съм им казал да играят освободено и да не мислят за класирането.

Защо феновете на Славия ви обвиняват, че сте продажник?

- Обвиняват ме шайка малоумници, на които, най-меко казано, им липсва добро възпитание. Мога на 100% да ви гарантирам, че нито аз като ръководител, нито играчите сме участвали в уговорени мачове. Нито съм давал, нито подарявал, още по-малко залагал на мачове. Разберете, във футбола има и загуби. Ако при всяка загуба ни обвиняват, че сме к.рви. тогава къде отива футболът. Давам ви пример: след мача с Пирин влязох в съблекалните и всички бяха с наведени глави и ми казват - шефе, виновни сме. Аз им казах - тук не става въпрос за вина, питам ви знаете ли какво ми е на мен, като ме срещат и ме обиждат?!? Не ми е лесно, като падаме, но се случва. Пирин би "Левски", но не чух феновете на "Левски" да викат к.рви сте! Тук съм убеден, че и за други отбори се говори, че играят тото, без това да е вярно.

Каква е ситуацията с Дуде?

- Той е много талантлив. Проблемът му е, че идва от гето във Франция. Възпитанието му е нула. В момента се опитваме да го образоваме и превъзпитаме. Ще получи втори шанс, защото е добро момче и добър футболист. Подведе се по Муканза, когото изгонихме. Той излъга, че е контузен, и Дуде му се подведе по акъла.

Каква е вашата позиция по казуса "ЦСКА" като член на Изпълкома?

- Аз искам ЦСКА в "А" група. Това е клуб с огромно значение за българския футбол. Вижда се какво е нивото на "А" група с ЦСКА и без клуба. Това, което направиха феновете им на полуфиналите в двата мача с Берое, е знаменито. Аз останах зашеметен от тяхното представяне. За мен държавата ще предпочете вариант със собственик на клуба, който да връща парите. Казусът е сложен, предстоят интересни дни за клуба. Ще видим какво ще се случи.

Съб Май 07, 2016 1:54 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 130  Следваща