Автор |
Съобщение |
Gangsta
Луд за връзване
|
 Re: Селекцията - 2016/2017
Всеки от тези под наем би се върнал при нас...2 или 4 мача няма значение, основното е, че след това трансферния прозорец все още е отворен и ще може да се покажат и по бъдат продадени, което за съжаление е мотивацията на 99% от футболистите, които подписват с нас. Голяма част от свободните агенти биха ни свършили работа - да не забравяме, че добри резерви на практика нямаме. Един Делев, който е голямо леке, пак е добър вариант. Лично за Манзоро, докато играеше страшно много ми харесваше, след проваления му трансфер беше пълна пародия. Нека се върне, да играе на 100% в мачовете за Лига Европа и после да изчезва. Доколкото знам Карачанаков и Касай са 100% продадени, т.е. шанс да се върнат е 0%. За Фонсека не знам какво е положението, но това беше страхотен футболист! Всъщност най-добрите мачове на Манзоро бяха когато Фонсека е на терена..
Мисля, че нямаме за какво да се оплакваме и протестираме. Преди 2-3 години, когато "Левски" ни биеха постоянно масово тук всички искаха юноши. В момента е пълно с юноши, бихме "Левски" 4 пъти за 2 години и на всичкото отгоре за първи път от много време ще играем в Европа...ясно, е, че нямаме финансите на Лудогорец така, че аз съм супер доволен ако ще и само 2 мача от лига европа да изгледам
|
Пон Май 30, 2016 9:10 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Чета, че Локо (Пд) искали Димитър Пиргов.  Не знам каква е причината, поради която не преподписваме с него, дано остане. Иначе почти няма позиция, в която да не се нуждаем от подсилване - минимум един централен нападател, крило, офанзивен халф, централен защитник, бек, ... В тази връзка гледам, че Костадин Хазуров си тръгвал от чорбата, винаги ми е бил интересен този играч. За Манзоро и аз смятам, че оптималното е да се върне, да направи няколко добри мача в Европа и да го продадем за добри пари. Ако разбира се, се отнася сериозно и не се лигави както преди, ако го прави, няма място в европейските мачове. 
|
Пон Май 30, 2016 9:41 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
А щях да забравя обичайния заподозрян Атанас Курдов който нищо чудно да псе намърда в отбора за Лига Европа.
|
Пон Май 30, 2016 9:41 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13189 Местоположение: SOFIA
|
След последните няколко разминавания, последното от които доста грубо, едва ли ще се стигне до подписване с Курдов. За Хазуров и аз си го помислих. За Огнянов имам някаква вътрешна убеденост, че ще дойде със сигурност. важно е да се види какво става с василев. Но и Василев и Курдов не са играли цяла година, а за Лига Европа няма време за подготовка и ни трябват играчи във форма.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Май 30, 2016 9:53 am |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Дано Пиргов да остане-не ми се мисли срещу по добър тим дуото Сергеев- Велков -руснака е пълен некадърник и сбъркал професията си а Велков макар голям талант напоследък е повече от колеблив.
|
Пон Май 30, 2016 10:55 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
Не би било лошо да си върнем Божидар Васев от "Ботев"...
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пон Май 30, 2016 11:02 am |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
Курдов не е играл много време, а и все си мисля, че ако го искахме, щяха да го вземат през зимата...иначе и Ради и Курдов както не са играли, като се има в предвид, че първия мач е точно след месец 30.06, може да се каже, че нито един от двамата няма да ни свърши работа... Определено съм на мнение, че за който и пост да вземем играч е добре, може би с изключение на вратарския, където и гърчето от новите шампиони до 19г. може да се включи при контузия на Марио или Гошето
|
Пон Май 30, 2016 12:46 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Още един кандидат за Божидар Васев
Играчът на "Ботев" с оферта от Славия
Полузащитникът на "Ботев" (Пловдив) Божидар Васев е получил оферта и от Славия, научи БЛИЦ СПОРТ.
23-годишният халф се сбогува с "канарчетата", за да търси ново предизвикателство. Основен кандидат за подписа му е Черно море, където Божидар би се събрал с брат си Андреас Васев. Вариантът със Славия обаче бил по-примамлив за играча, тъй като с "белите" ще има възможност да играе в Лига Европа.
Божидар Васев е юноша именно на Славия и до 2012 година беше на "Овча купел", след което рита в Поморие, Септември (Симитли), Пирин (Благоевград), "Раковски" и "Ботев".
В последния си мач за "канарчетата" Васев вкара първото попадение във вратата на Лудогорец при победата с 2:1.
|
Пон Май 30, 2016 1:28 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13189 Местоположение: SOFIA
|
Отборът на Славия ще привлече поне трима нови играчи през лятото. Това призна босът на "белите" Венци Стефанов след като стана ясно, че столичани ще играят в Лига Европа. Стефанов не уточни Александър Тарханов на какви позиции търси нови състезатели. Sportal.bg разбра, че Славия търси централен защитник, вътрешен халф и нападател. Ръководството вече води преговори с няколко състезатели, но все още няма нищо конкретно.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Май 30, 2016 1:33 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Честно казано, не мисля, че Божката Васев ни трябва. Като цяло беше доста слаб в "Ботев", едва в последните мачове се поактивизира. Плюсът му е, че е наш кадър, но не мисля, че ще придаде някаква особена разлика и ще повиши класата в отбора. За Лига Европа ни трябват далеч по-силни футболисти.
|
Пон Май 30, 2016 1:46 pm |
|
 |
|