Автор |
Съобщение |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Селекцията - 2016/2017
ghp написа: Благой Георгиев ще играе в Серия "А" Полузащитникът на Рубин (Казан) Благой Георгиев лети за Италия в понеделник, за да подпише договор с Торино, твърдят представителите на футболиста.
Аз се надявах поне Юве да го поиска, а той се навил на Торино... 
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Пет Юни 03, 2016 3:25 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Не виждам с какво Алекс Колев е по добър от Косъма.Не е това мечтаният нападател.Поне за мен.
|
Пет Юни 03, 2016 8:04 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13225 Местоположение: SOFIA
|
Мисля, че Коце хазуров е по-добър вариант, но е на 30 и трудно ще играе за 1000 лв, да не говорим пък, че и трудно ще има търговска реализация. Но вкарва доста повече от Колев.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Юни 03, 2016 8:10 am |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
И аз така мисля -дори Курдов без тренировки е много по-напред от Алекс Колев-той е тип ръгач без всякакви умения пред гола-както някой каза имаме за тая работа Косъма.А как ще продаде руснаците Хъмпти -Дъмпти е абсолютна химера-особено Сергеев е уникален дървеняк който не биха го търпели и в 2 руска дивизия.
|
Пет Юни 03, 2016 8:14 am |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Какво става с Ради Василев? Пълна мъгла? Кажете нещо, ако знаете....
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Пет Юни 03, 2016 8:27 am |
|
 |
white eagle
Орден "Стара Славия"
|
Според мен А. Колев с нищо няма да ни вдигне нивото. На 17 г. Калоян Кръстев е горе долу на същото ниво, А тепърва ще развива качествата си. Въпрос на време е да почне да вкарва. Колкото до евентуалното напускане на Сердеров, мисля, няма да е фатално. Стоев и Станкев в последните мачове показват, че с нищо не са по-лоши от него. Б. Васев не е лош футболист, но на поста, на който играе не е кой знае колко необходим. За съжаление спряганите дотук имена за селекция с нищо няма да вдигнат качеството, така че ще е по-добре усилията да се насочат към запазване на отбора. Ако пък нещо случайно дойде, като Карачанаков миналото лято, още по-добре!
|
Пет Юни 03, 2016 8:48 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
"В същото време БЛИЦ СПОРТ научи, че Бранеков е в полезрението и на Славия." Цитат от Блиц.Бранеков е по добър вероятно от Сергеев но Лига Европа ми изглежда малко висока топка за него.Дори и Първи кръг.
|
Пет Юни 03, 2016 9:06 am |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
Свинята си беше прав, като не искаше Европа. Без пукнат лев накъде сме тръгнали и с по един надник за месечна заплата. Няма кой да дойде при нас, дори и изгонените от други отбори гледат на нас като последна опция. Дебелия ги залъгва единствено с някакви трансфери в чужбина. С шкембето никога няма да имаме отбор готов да играе в Европа.
|
Пет Юни 03, 2016 9:39 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13225 Местоположение: SOFIA
|
Голяма простотия ще е да изпуснем Диего и Панов. Крайни защитници вече нямаме толкова много в нашия футбол. Диего се справя добре, а и може да играе на още 2 позиции. Млад, техничен. Абуд прави много повече грешки от него, освен това може да играе само като ляв бек, освен в случаите, в които непремерено си напуска зоната.Панов беше в дупка 1-2 години, но пак си върна нивото от младежкия национален отбор, а и много е работил върху дисциплината и чистата игра. Живко Атанасов най-ми хареса от централните защитници миналия сезон. Пиргов държи постоянно ниво, което не е много високо, а Велков се представя на приливи и отливи - в два мача е страхотен, в следващите два страхотни са грешките му. Сергеев е много под нивото на отбора. Сердеров е перспективен играч. Направи няколко добри мача, има добра визитка. Смятам, че ако я допълни с 2-4 мача в ЛЕ и ако вкара и някой гол, както е бил младежки национал и има мач и в ШЛ, ще може да се вземат доста пари за него на един следващ етап. Грешка ще е да го изпуснем.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Юни 03, 2016 9:50 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Сердаров си има класа две мнения няма.
|
Пет Юни 03, 2016 9:57 am |
|