Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: Селекцията - 2016/2017
И аз мисля, че Алекс Колев общо-взето едва ли ще направи голяма разлика в отбора. За съжаление, почти всички спрягани имена за нас дотук с нищо няма да повдигнат класата на тима (Благо и Карачанаков ги изключвам, защото са нереалистични). Ако говорим за нападатели, име като Иса или Делев ще е далеч по-добре, ама трудно ще дойдат при нас ... Това пък за Бранеков как да го коментирам, абсолютна дивотия, въобще не ни трябва, на всичкото отгоре беше и контузен сума ти време. 100 пъти по-добре Дани Златков да се върне  Надявам се да вземем и Иван Минчев - има качества това момче.
|
Пет Юни 03, 2016 10:11 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
seth написа: Голяма простотия ще е да изпуснем Диего и Панов. Крайни защитници вече нямаме толкова много в нашия футбол. Диего се справя добре, а и може да играе на още 2 позиции. Млад, техничен. Абуд прави много повече грешки от него, освен това може да играе само като ляв бек, освен в случаите, в които непремерено си напуска зоната.Панов беше в дупка 1-2 години, но пак си върна нивото от младежкия национален отбор, а и много е работил върху дисциплината и чистата игра. Живко Атанасов най-ми хареса от централните защитници миналия сезон. Пиргов държи постоянно ниво, което не е много високо, а Велков се представя на приливи и отливи - в два мача е страхотен, в следващите два страхотни са грешките му. Сергеев е много под нивото на отбора. Сердеров е перспективен играч. Направи няколко добри мача, има добра визитка. Смятам, че ако я допълни с 2-4 мача в ЛЕ и ако вкара и някой гол, както е бил младежки национал и има мач и в ШЛ, ще може да се вземат доста пари за него на един следващ етап. Грешка ще е да го изпуснем. За Панов съм напълно съгласен - повиши значително качеството си на игра, особено през последните два сезона. За Диего...струва ми се, че не може да се примири с това да е резерва, а за неговия пост разполагаме, освен с Абуд, и с много перспективния Буров. Освен това е доста твърд футболист и постоянно трупа картони. Не съм и сигурен дали вече ще може да се преквалифицира, в предишните си отбори играеше по-напред и бележеше голове, а при нас няма нито един.Между другото, Абуд е по-млад от него /макар и с няколко месеца/. Пиргов също трябва да остане, според мене. Сердеров е голям талант, не знам доколко ще продължи да се развива. Никита Сергеич не е за нас, дори и юношите ни са с класа над него. Но поне още един опитен бранител непременно трябва да подсигурим.
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Пет Юни 03, 2016 10:54 am |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
много ми се искаше да си върнем Крум Стоянов(с изтичащ договор), особено при опаснотта да изпуснем Панов, ноо вчера е преподписал с Локото..ех каква селекция за Лига Европа кипи...
|
Съб Юни 04, 2016 8:11 am |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
„Тема спорт”: Славия изпреварва "Ботев" Пд за Бранеков
Славия може да изпревари "Ботев" Пловдив за подписа на централния защитник Александър Бранеков, разбра 'Тема Спорт". Бранителят бе освободен от ЦСКА и в момента е свободен агент. Той се възстановява от скъсани кръстни връзки и едва ли ще е готов за старта на шампионата в края на юли. Белите са предложили по-добри финансови условия на Бранеков от канарчетата. Припомняме, че той носи екипа на още един столичен отбор - Локомотив София, а преди да се върне на "Армията" през миналото лято преговаря с "Левски". Старши треньорът на белите Александър Траханов иска да засили конкуренцията в отбрана за новия сезон. Славия може да удари "Ботев" Пловдив и за още един играч. Столичани искат халфа Божидар Васев. Той е получил предложение от жълто-черните за нов договор, след като настоящият му изтече на 1 юни. Едва ли обаче Васев ще остане на Коматево, след като има предложение и от Черно море. Още един, играл в "Ботев" през изминалата кампания - Мариян Огнянов, е спряган за "Овча купел", но при него вероятността да се стигне до трансфер е най-малка. В същото време стана ясно, че ръководството на Славия преговаря с компания за спонсорство за предстоящото участие в Лига Европа. Не е изключено логото на фирмата да стои отпред на екипите на белите. Тимът стартира от първия квалификационен кръг като непоставен. Първият мач е на 30 юни. --------------------------------------
Бахти нескопосаната и малоумна селекция !!! Срам..!!! Некадърщина и тъпота се лее от свинята и лакея му Тарханов !!!
Последна промяна white_job на Съб Юни 04, 2016 10:03 am, променена общо 1 път
|
Съб Юни 04, 2016 9:46 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
И за какво ни е прасето Бранеков, след като не е играл от сума ти време и няма да е готов за игра до юли, бахти тъпотията  Егати селекцията, Бранеков и Васев, пълен смях ... Ако такива ще привличаме, то по-добре никой да не взимаме и да се съсредоточим да си запазим отбора поне.  И ако Васев поне е наш юноша, то Бранеков няма никакво място в Славия 
|
Съб Юни 04, 2016 10:03 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3909 Местоположение: Sofia
|
Аз Бранеков го уважавам като можещ футболист и мъжкар още от времето, когато беше капитан на буферите и не мисля, че няма какво да ни даде, въпреки тежката контузия, от която се възстановява. Но докато не е сложил подпис, няма какво да коментираме клюките по лъжливата ни преса... Същото се отнася и до Божката Васев - вече пишат, че и от ЦСКА го искат, а от Черно море били сигурни за подписа му. Така, че още нищо не сме направили по селекцията, АМА НИЩО!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Юни 04, 2016 10:31 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Бранеков беше добър при буферите, спор няма. Само че сега не е играл от 7-8 месеца и не се знае дали въобще ще си върне формата и дали няма да се счупи пак, все пак да скъсаш кръстни връзки си е много сериозна контузия  А за какво да взимаме играч, който няма да е готов да ни помогне за Лига Европа, за мачовете с Пирин и Монтана ли ? Много по-добре ще е да си върнем Дани Златков, а ако не става, то да си налагаме някое наше момче пред тоя, дето се кълнеше в любов на комунистическото четирибуквие.
|
Съб Юни 04, 2016 10:42 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3909 Местоположение: Sofia
|
Съгласен съм, че Дани Златков ще по-добрият избор, но ако Пиргов напусне, то ние ще се нуждаем не от един, а от двама стабилни централни защитници. Защото ако останем само на юношите и Сергеев, майка ни жална...
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Юни 04, 2016 11:02 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3454 Местоположение: Sofia
|
В момента и Бранеков и Златков са по-слаби от Пиргов.Много голяма глупост направихме с махането му.По-добре да бяха запазили тези момчета и те да бяха играли в Европа
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Съб Юни 04, 2016 12:23 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Новото попълнение на "Ботев" пред PD: Идвам да играя пред публика! Това е истината във футбола
Бъдещото ново попълнение на "Ботев" Пловдив Цветомир Панов даде първото си интервю след успешните преговори с канарчетата пред PlovdivDerby.com. "Доста съм суеверен, затова не мога да обявя все още, че съм футболист на "Ботев" Пловдив. Договорил съм се с клуба. Те ме искат и аз съм приел техните условия. Очаквам да подпиша договор, но чак след това мога да бъда по-подробен. Водих преговори с Георги Марков. Искам да играя. Това са амбициите ми. Имах и други оферти, но избрам "Ботев" заради публиката. Това е истината във футбола, да играеш пред публика", заяви 27-годишният футболист.
Браво, Панов вече го изпуснахме, сега и десен бек трябва да търсим ...
|
Съб Юни 04, 2016 1:14 pm |
|
 |
|