Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: Селекцията - 2016/2017
"Ботев" взе бранител от Славия, преговаря за още единДоговорът на Цветомир Панов е за 1+1 години "Ботев" взе десен защитник от Славия, съобщи PlovdivNews. Това е Цветомир Панов, който бе неизменен титуляр в състава на "белите" през изминалия сезон. 27-годишния футболист е юноша на "Спартак" Плевен. Играл е още в Литекс, Видима "Раковски" и Славия. Договорът на Цветомир Панов е за 1+1 години. Това е третият сигурен трансфер в "Ботев", след вратаря Георги Георгиев и бразилеца Жоао Пауло. Ръководството на "канарчетата" преговаря и за друг играч на Славия. Става въпрос за бранителя Димитър Пиргов. 
|
Съб Юни 04, 2016 4:42 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Абе торбата с Лайна и клоуна как я мислят тая работа -с кой ще играем в Европа?С палячото Сергеев и юношките ще запишем двуцифрен резултат ако се падне някой от по-неприятните отбори.То бива малоумие ама като на Изкуфелия WC и шута му няма второ.Бесен съм..................Само да кажа ,че отиват в "Ботев" където едва ли ще вземат много повече от при нас което показва ,че ние нищо не сме направили да ги задържим -вместо да изгонят карикатурата на защитник -Сергеев имам предвид и да им увеличат малко парите ние правим безобразия 3 седмици преди евромачовете.
|
Съб Юни 04, 2016 4:56 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Не знам дали има още наивници, които вярват, че Плондира се трогва от участието в ЛЕ? Бюджета ще бъде по-малък от миналата година. През най-дългото му черво е дали ще направим нещо. Ако стане, ще е бонус! Ако се провалим, ще има повод да повтаря в близките години, какво се е случило, като не сме били готови. За него това е по-добрия вариант. За Панов изобщо не съжалявам! Ако изиграе в "Ботев" 3-4 мача, каквито изигра при нас 30, Коматево ще му се стори тясно.Пиргов е заменяем. Последните мачове показаха, че не могат да играят заедно с Велков и трябва нова алтернатива. Но не Сергеев.
|
Съб Юни 04, 2016 6:41 pm |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
Загубата на тези двамата не е голяма. Убеден съм, че ще намерим еквивалентни заместници, по-лошото е, че не се прави нищо за надграждане на отбора - халфове, нападатели. Жалка история....живот насила е тази Славия..
|
Съб Юни 04, 2016 7:03 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Не става въпрос, че са някакви много силни и незаменими. Но и двамата бяха твърди титуляри, изкараха сезона, участваха в класирането - трябваше да се направи всичко възможно, за да се запазят. Сега докато им намерим заместници, докато се обиграят и свикнат, те мачовете от Лига Европа ще дойдат.  Да не говорим и какво говори за нас това, че предпочитат да идат в отбор, който е много по-слаб от нас, който го бихме 4 пъти и който в близко време няма как да играе в Европа. А ако някой очаква да докараме някакви много по-добри, се лъже дълбоко, сигурно ще си върнем Георги Пашов 
|
Съб Юни 04, 2016 7:16 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3909 Местоположение: Sofia
|
Бяха титуляри защото нямахме по-добри. Я да си спомним колко пъти през последните години сме се жалвали от Панов, при това тук в този форум. Вярно е и това, че през последния сезон Панов като че ли беше най-стабилният ни бек, ама "при слепите и едноокият е цар", нали?! Мнението ми за Пиргов е по-различно, защото винаги съм уважавал неговата борбеност, опит в защита и успешни понякога опити за вкарване на гол при статични положения пред вратата на противника. Не смятам обаче, че с неговият ръст е най-удачният избор за титулярен централен защитник в отбор с по-високи претенции, какъвто искаме да виждаме. Но си мисля, че би бил една много полезна резерва, ако остане. Очевидно изборът ще си го направи той сам. Но аз благодаря и на двамата за желанието и хъса, с който играха досега в Славия! Продължавам да се надявам, че освободените футболисти ще бъдат заменени от по-добри от тях и нека след като новите подпишат (а не се водим от слухове), да правим сравненията и оценките.
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Юни 04, 2016 8:13 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Spiro написа: Бяха титуляри защото нямахме по-добри. Я да си спомним колко пъти през последните години сме се жалвали от Панов, при това тук в този форум. Вярно е и това, че през последния сезон Панов като че ли беше най-стабилният ни бек, ама "при слепите и едноокият е цар", нали?! Мнението ми за Пиргов е по-различно, защото винаги съм уважавал неговата борбеност, опит в защита и успешни понякога опити за вкарване на гол при статични положения пред вратата на противника. Не смятам обаче, че с неговият ръст е най-удачният избор за титулярен централен защитник в отбор с по-високи претенции, какъвто искаме да виждаме. Но си мисля, че би бил една много полезна резерва, ако остане. Очевидно изборът ще си го направи той сам. Но аз благодаря и на двамата за желанието и хъса, с който играха досега в Славия! Продължавам да се надявам, че освободените футболисти ще бъдат заменени от по-добри от тях и нека след като новите подпишат (а не се водим от слухове), да правим сравненията и оценките. Съвсем точна оценка! За Пиргов, просто няма да имам сантименти, ако реши да напусне. Не напразно не говоря за техни евентуални заместници, защото за мен е много болна тема. Имам изключително ниски очквания за селекцията
|
Съб Юни 04, 2016 8:32 pm |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
Стигнали бяха тавана на развитието си. Пиргов няма да го запомня, Панов, последния сезон показа някаква игра, но няма да я задържи дълго. Които и да вземем на техните места, ще са по-полезни от тях. И двамата някак тъпчеха на място, типичния пример за лимитирани футболисти. Няма да липсват на отбора, но трябва и да се привлекат на техните места тлчните хора.
Искрено се надявам единият от тях да НЕ Е Бранеков !!!! Най-малкото няма да можем да го използваме в Лига Европа.
|
Нед Юни 05, 2016 6:50 am |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
както е тръгнало - ще се радвам ако въобще вземем някой...път ако случайно е от А група, то ще е трансферен удар за нас. Другото, за което силно се надявам е поне Балджийски да остане за 2та мача от лига Европа...
п.с Само Венци може толкова бързо да ни охлади еуфорията от чаканото 20 години участие в Европа...Браво Шиши!
|
Нед Юни 05, 2016 8:58 am |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
То, че еуфорията отмина, отмина. Поне да стегнем що-годе отбор за следващото първенство, че наличният потенциал е твърде посредствен. А за турнирите не можем да се надяваме на повече от почетни загуби. Дано не са от рода на тези на смешния ни "национален" отбор срещу Япония.
Последна промяна white_job на Нед Юни 05, 2016 9:45 am, променена общо 1 път
|
Нед Юни 05, 2016 9:42 am |
|
 |
|