Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13224 Местоположение: SOFIA
|
 Re: Селекцията - 2016/2017
Васев: Отказах много оферти заради Славия
Юношата на Славия Божидар Васев се завърна при "белите", след като напусна "Ботев" Пд. Халфът сподели, че е щастлив от решението си, а също така разкри, че с основна роля за завръщането му е Венци Стефанов. "Познавам повечето от момчетата и като цяло първите ми впечатления от обстановката и колектива са много добри. Президентът на клуба г-н Стефанов беше доста настоятелен относно идването ми в Славия и ми отправи предложение, което нямаше как да откажа. Завръщам се у дома, така че съм много щастлив. Имах доста варианти, не само Черно море", коментира Васев пред "7 дни спорт". Стана ясно още, че защитникът на "белите" Диего Фераресо ще продължи кариерата си в родната Бразилия, а не в друг български тим.
Николета Костадинова
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Юни 16, 2016 1:54 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4242 Местоположение: София
|
А Манзоро ще може ли да играе в Европа ?
Чет Юни 16, 2016 6:13 pm |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
Васев: Отказах много оферти заради Славия
Юношата на Славия Божидар Васев се завърна при "белите", след като напусна "Ботев" (Пловдив). Халфът сподели, че е щастлив от решението си, а също така разкри, че с основна роля за завръщането му е Венци Стефанов.
"Познавам повечето от момчетата и като цяло първите ми впечатления от обстановката и колектива са много добри. Президентът на клуба г-н Стефанов беше доста настоятелен относно идването ми в Славия и ми отправи предложение, което нямаше как да откажа. Завръщам се у дома, така че съм много щастлив. Имах доста варианти, не само Черно море", коментира Васев пред "7 дни спорт".
Стана ясно още, че защитникът на "белите" Диего Фераресо ще продължи кариерата си в родната Бразилия, а не в друг български тим. ---------------------------------
|
Чет Юни 16, 2016 9:00 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Преместих няколко мнения в темата за ЛЕ.
|
Пет Юни 17, 2016 7:24 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Даниел Златков е пред трансфер в състава на Черно море. Георги Иванов лично е договорил идването на "Тича" на класния защитник, популярен с прозвището БГ Роналдо, заради приликата си с португалската звезда. 
|
Пет Юни 17, 2016 8:18 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Вчера е бил на тренировката на "Ботев", с който още има договор. Появил се с мощно ново возило. Заплатата на WC едва ли стига и за бензин, така че....
|
Пет Юни 17, 2016 8:24 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Славия чака днес румънски защитник
Румънският защитник Александру Джурджу трябва да се присъедини днес към лагера на Славия в Банско. 25-годишният футболист ще изкара пробен период, след което треньорът Александър Тарханов ще прецени дали да му бъде предложен договор. Почти сигурно дори и да остане, той няма да получи картотека за първите мачове на белите в Лига Европа.
Засега единствените сигурни нови в тима от "Овча купел" са освободеният от ЦСКА Александър Бранеков и крилото на "Ботев" Божидар Васев. На разположение на Тарханов е и завърналият се след наем в кипърския Анортозис Жереми Манзоро.
Руският специалист държи да бъдат привлечени още двама или трима футболисти. Най-належащ е постът на десния бек, където белите не разполагат с нито един играч. Това може да принуди Тарханов да преквалифицира някого, ако не бъде взет такъв човек. Столичани търсят също и дефанзивен полузащитник.
Засега единствената сигурна контрола на тима е тази с Пирин (Бл) на 25 юни.
|
Пет Юни 17, 2016 10:05 am |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
моментално трябва да вземем Дани Златков, Делев и Зехиров...преди първия да отиде в Черно Море, а другите двама в "Ботев".. Евентуално с тях 3мата, мисля че поможението ще е супер...но като гледам Венци едва и някой от тях ще дойде
|
Пет Юни 17, 2016 11:09 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Направо ще ги вземем, сигурен съм  Селекцията ни е жив зян, добре поне, че Манзоро се върна.
|
Пет Юни 17, 2016 11:14 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Златков вече официално е при Конзо, а Зехиров е получил доста завишена оферта от Берое и мисли. делев пък има още 1 година договор с Берое и не е свободен агент. Или ще го шитнат за пари някъде, или ще го оставят да разцъква джаги и да набюдава мачове на видеостената една година, като се готви с юношите.
|
Пет Юни 17, 2016 11:21 am |
|
 |
|