Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 11, 2025 8:33 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 "Славия" - "Нефтохимик" 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Re: "Славия" - "Нефтохимик"
Spiro написа:
Трагедия, но и рекорд за Гинес: в 2 срещи получихме 5 последователни гола от бивши играчи на Славия. Пита се, къде са талантите??? :evil:

И от тренери - бивши наши играчи, ометени от Дебелия, за да пести от заплати.

Нед Мар 05, 2017 6:45 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Когато написах, че няма да се учудя да издем дървото от Нафтата, не говорех празни приказки. Крайно време е някои хора сред феновете да излязат от филма и да разберат, че имаме най-слабия състав в цялата група с изключение на Монтана може би. Преди говорехме, че Пирин и Нефтохимик са по-слаби от нас, но от подновяването на първенството това определено не е така. Аз лично наистина не ги виждам изключително лимитираните ни юношки в баражите за оцеляване. Не се ли спре педофилското безумие на Свинята, налагано с послушкото Фугата, ще се озовем точно там. Лошото е, че цяла зима спахме и сега и да искаме, няма кой да пуснем. Ясно е, че младите ни момчета нямат вина - те не се пускат сами, просто Свинята с безумията си унищожава и тях като футболисти и бъдете сигурни, че максимума в кариерите им ще е Монтана, ако се продължи с това налагане насила на деца, които не са подготвени. А може и целта да е да изпаднем, не знам.

Нед Мар 05, 2017 10:20 pm
Профил ICQ
Познат

Може би чичо венци цели и подмладяване на публиката - изгони ветераните, няма вече кой да ни ходи на мач освен 20 тина заблудени, обаче сега във Б и В група като пообиколим села и паланки ще имаме и нови фенове.Пък и ще си играем на стадиона.Няма дебелия да плаща за националния.
Майтапа настрана обаче няма кой да бием ( няма ги "Ботев" и Локо ПВ) отиваме на бараж а там етър витоша или септември са класи над нас.Децата без някой опитен не стават за завързани мачове.Треньор нямаме а и не знам колко още ще търпим Фугата - като изпаднем по- добре да си ни води обаче за без пари в Б група.
Както се вика нямам думи

Пон Мар 06, 2017 9:07 am
Профил
Пристрастен

Слаб трньор Успехите му като треньор са следните -използва инерцията след Иван Колев и инерцията след руснака.След това почна със безумни решения В.место да запази състава на мача с черно море ми излиза със метач и двама централни плюс Наско милев.да не говорим за мача с Нефтохимик.Някой може ли да обясни липсата на Пашов и Велков от отбора Имам чуството че нещо става в съблекалнята -Славия определено не искаше да играе тези мачове?Толкова безумно слаби никога не са били.Да паднеш с три на нула от Нефтохимик има едно решение-оставка иначе б група :|

Пон Мар 06, 2017 1:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Дали е слаб или не аз не знам, въпросът е, че е послушко без мнение. Венци явно му е казал за италианските мениджъри и веднага близнаците започнаха титуляри в 2 поредни мача. Убеден съм, че Фугата едва ли взема някакви важни решения, просто се изпълнява повелята да се пускат максимален брой юношки, без значение че падаме с по 3 гола.

Пон Мар 06, 2017 3:49 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Трагедията не е само в близнаците трагедията е в целият отбор, тагична форма, божката на нищо не прилича, и аки липсата на мартинов е причина да се сринеме, ебати отборът :mrgreen: :| :mrgreen:

Пон Мар 06, 2017 4:14 pm
Профил
Пристрастен

Срещу негтохимик един удар в очертанията на вратата, първият гол стана случайно но след това развяхме бял байрак.Срщу лудигорец "Левски" цска играхме много по добре сега се дъним с по три на нула от новаците -Венци колкото и да е тъп не е наредил на фугата да пада Лично аз нямам обяснение за този срив Със същите юноли сме правили много по силни мачове-или има брожение в отбора или има нещо друго Ако ни изпържи Пирин не вярвам да се спасиме

Пон Мар 06, 2017 4:26 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2