Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Мар 28, 2024 10:21 pm



Отговори на тема  [ 1278 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 128  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm
Мнения: 4021
Местоположение: София
Мнение Re: Венци в атака...
Венци Стефанов каза защо Славия загуби от "Левски" и отправи призив към националите

https://www.sportal.bg/news.php?news=750134

_________________
Изображение


Чет Окт 11, 2018 1:21 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm
Мнения: 4021
Местоположение: София
Мнение Re: Венци в атака...
https://www.youtube.com/watch?v=UO6_IgqOILQ

_________________
Изображение


Чет Окт 18, 2018 7:13 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Регистриран на: Чет Дек 16, 2010 2:55 pm
Мнения: 324
Мнение Re: Венци в атака...
https://www.youtube.com/watch?v=UCaOSZH9opk


Вто Ное 27, 2018 8:20 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Регистриран на: Вто Сеп 02, 2003 5:04 am
Мнения: 2202
Мнение Re: Венци в атака...
Венцеслав Стефанов: Сега Киро ли им е виновен на "Левски"?

https://topsport.bg/bg-football/ventses ... evski.html

_________________
Обичаме ви, бели алкохоли!


Чет Дек 06, 2018 12:01 am
Профил
Администратор
Аватар

Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm
Мнения: 12867
Местоположение: SOFIA
Мнение Re: Венци в атака...
Венци Стефанов с яростна атака срещу Павел Колев
https://fakti.bg/sport/366496-venci-ste ... avel-kolev

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция, на която говори по различни теми от българския футбол. Членът на Изпълкома на БФС влезе в задочен спор с изпълнителния директор на "Левски" Павел Колев. Той говори и за мача ЦСКА - Септември (София), завършил 5:1. Стефанов се върна и към избора на Кирил Десподов за "Футболист на годината".

"Стартът на Славия е добър, момчетата направиха една добра подготовка, но някои независещи от нас обстоятелства ни попречиха да се справим и по-добре. Имаме и много контузени играчи. Видяхте, че вчера имахме почти изцяло нова защита. Имаме поливалентни футболисти. Във футбола е така - няма пълно щастие.

Относно моето изказване за играта на Септември срещу нас и играта им срещу ЦСКА? Направи ми много силно впечатление, имах чувството, че отборът на ЦСКА беше отишъл на разходка, но срещу нас Септември играха коренно различно. Може би са били изморени или са решили, че срещу ЦСКА няма да имат шанс. Направи ми впечатление, журналистите също се съгласиха с мен, може да пуснем двата мача да ги гледаме. Често казвам неща, които не са удобни за много хора, нося си последствията. По-добре да кажеш това, което мислиш в очите, отколкото да се мазниш на един, на друг и да замиташ проблемите.

Какво мисля за VAR? В системата VAR справедливите моменти са много. Играта е на над 100 години, всички досега се е решавало от съдиите, имало е и много по-грозни отсъждания от тези, които бяха онзи ден на мача с "Левски". Помните ли баража между Витоша и Пирин? Пак беше този съдия - Светослав Тодоров. Двата отбора спряха да играят, съдията каза "Вкарай я". И Дейвид Копърфийлд да го сложите, с VAR, без VAR, все тая. Съдията решава. Не е ли така? Браво, един журналист каза "факт". Е, браво, имаш дупе. Има мъжкари тук. Питам ви ще има смисъл от системата VAR. Цяла България видя, целият стадион видя как Витоша и Пирин спряха, съдията каза: "Давай, вкарай я", ритнаха я, влезе, Пирин изпадна. Край! От тъч дава засада! Каква система?! За какво ти е система? Има хора, които са казали да се реже до кокал. И от космоса да сложат система, все същото. За спорните ситуации може би VAR ще помогне, но за нещата, в които отсъжданията са страшни, въпреки че е очевидно кое е правилното… Шапка свалям на Давидов, изкара мача вчера, а силно се съмнявах. Давидов вдигна летвата обаче, сега хората ще искат да им свирят така. Да, казах преди мача разни неща, но това беше предупреждение. Нали знаете: бий самара, за да знае магарето. Имаше едно момче, което беше с панталони и си свири мача. Дано на мачовете на Славия не слагат Публикувано във факти.бг:

Павел Колев? С него имаме "цивилизационни разминавания". Не знам дали това лице е напуснало БФС. Доскоро не беше напуснал. Да не му бият един боц и да се върне там! Хората, дето дават парите там, не обичат такива библиографи, дето пишат само фантасмагории. Нека той ви намери Хасан Чинчири, нали ходи по Европа за извисяване на футболните нива, момчето е интелигентно. Желая му здраве, той знаеше моето отношение към него. Години наред се мазнеше около Наско и Илияна, после почна да търси други да им пише биографиите, беше се взел насериозно. Не е мой тип човек, казвам го честно и открито. В БФС има млади и кадърни момчета, които знаят езици и не се надуват толкова много. Той беше втори изпълнителен директор, разхождаше се с едни папки.

Аз съм от по-старата генерация, младите са по-чувствителни хора. Аз като има нещо, като го почувствам, и си го казвам. Утре могат да ме глобят и като пресичам на червено. С моите колеги даваме парите си за Славия, не се "водим" в Славия. Тези, дето се "водят", взимат заплати, както в БФС това лице, и в момента в "Левски". Когато видя, че един човек е дал 20 лева за спорта, ще го адмирирам. Но когато само взима и само е съдник, последна инстанция, не мога да го уважавам. Казвам го открито.

Къде съм бил при съдиите на мача с "Левски"?! С колко души? С пет?! Къде го прочетохте това? Там има камери, които са навсякъде и сигурно могат да ти премерят и пулса. Имаше полицаи около съдията, казах му, че това, което прави, е престъпление и докато съм във футбола, ще направя каквото мога, за да не свири повече мачовете. Това беше, стоя зад думите си. Казах ви за Пирин - Витоша, това беше ритуално… Не ти взимат три точки, а те изхвърлят от "А" група с това. Спира всичко - засада, навеждат се да изпълнят удара, вратарят на три метра, онзи вика: "Давай, давай, давай, играй". И гол. Край. Този съдия, ако му се видят всички неща, които е вършил, може да го осъдят и на затвор.
Публикувано във факти.бг:

Играхме на "Васил "Левски"" - нямахме осветление, вече имаме. Фракциите се били, моя работа ли е! Да се бият и три фракции, ако искат. Аз какво да направя?! Паркът около "Славия" бил опасен, а тук покрай "Васил "Левски"" не е ли опасен?! На мача с "Левски" веднага ни сложиха международен съдия, не може, ако не е международен. Мен за казани думи ме глобят с 11 000 лева, а този съдия ощетява труда на хората, но го скриват за 2-3 мача и пак го връщат. Ще изпратя запис в УЕФА, да преценят те. Четири години и половина този съдия не е свирил на Славия. Не току-така! Започнаха да ме убеждават, че вълкът не си бил сменил козината. Той обаче си мени козината, но нрава не. Разровете се да видите колко такива мачове има този съдия! Десетки са. Ще пратя на УЕФА запис с всички негови отсъждания от онзи ден и да видим дали може да е международен съдия. Като президент съм длъжен да защитавам отбора си!

Къде отиват парите от глобите в БФС? Питайте новия директор на "Левски", той беше дълги години в БФС. Платихме си за Националния стадион "Васил "Левски"". Мама на тате не дава, ви искате безплатно ли да ни го дадат! Сбили се фракции и не могло на "Славия". Иначе сложихме осветление. Бой и еди какво си - свършило. Изпълнихме нареждане на по-висшестоящ орган, платихме и така.

Част от журналистите са джендъри. Част! Някои от вас гласува ли за "Футболист на годината"? Ти за кого гласува? А, за Десподов?! Защото си чорбарче? Поне си честно момче! Е, как така ти дойде за Десподов бе, моето момче? Какво ти донесе той? Какво направи? Един гол има в националния отбор. Вкара на Чепърчане и Верея ли? Сигурен ли си? Георги Петков взе Купата на България. Помните ли? Георги Петков утре става на 43 години. Една купа тежи ли повече от един гол? Дано на 43 години и вие сте свежарки като него. Би трябвало справедливо да се определят достойнствата. Левскарите пък ги е яд, че Георги не полегна и не ги направи носител на Купата на България. Има и журналисти, които мисля, че са гласували основно под натиск. Малки сте още да ви обяснявам.

Славия е единственият клуб в България, който пази цялата своя история. Никога не сме изпадали, помагали сме на други през годините, създали сме "Левски", дали сме им мрежи, греди, топки. Вчера питаха, течеше някаква реклама, ще направи ли Райнов асистенция - той направи, но за другия отбор", каза Венци Стефанов.

"Славия, за разлика от другите клубове, няма една стотинка задължения! На ЦСКА задълженията бяха над 50 милиона лева! На "Левски" задълженията са 39 милиона и 825 хиляди лева. Това е точната сума! Обадете се и питайте вашия човек Павел Колев. Три-четири отбора в българския футбол са чисти в момента. Кои са те ли? Вие разследващи журналисти ли сте или спортни? Направете справка кои са чистите клубове", заяви босът на "белите".

_________________
Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.


Вто Мар 12, 2019 1:55 am
Профил WWW
Администратор
Аватар

Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm
Мнения: 12867
Местоположение: SOFIA
Мнение Re: Венци в атака...
"Срам е слаба дума. Лошото е, че не мога да намеря такава, която да опише състоянието на националния ни отбор. Такова чудо не е било - само след четири мача ние сме тотално аут от играта. А тепърва ни предстоят двубои с Англия. Напълно съм съгласен с това, което каза снощи Йордан Лечков. Той е прав. Много е прав. Защо да се търси вината в БФС, питам аз. Играчите имат всички условия. Премии са им обещани. Тренират като царе в база за чудо и приказ. Там все едно са в дворец. Но на терена няма царе, няма лъвове. Наричат ни лъвове, ама ние сме си мишки отвсякъде. Ама даже и такива не сме", каза Венци Стефанов пред "Блиц".



"Казваше Краси, че сме в играта. Е, сега сме извън нея. Далеч, далеч. На светлинни години. Персонално, ако ги подкарам националите, свят ще им се извие. Защото всички носят вина - от първия до последния на терена. Бих похвалил единствено Кристиан Димитров. Сбърка момчето в Прага, не игра добре. Беше му дебют, притесняваше се. Снощи се представи на ниво, не само заради гола. Представи се най-добре в защита. Останалите - трагедия. За националите този мач сякаш беше протоколен. Бързаха да го изиграят, за да хукнат по морета и планини. Така не става, така не може. Това е България", добави шефът на "белите".

_________________
Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.


Сря Юни 12, 2019 8:35 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm
Мнения: 3751
Местоположение: Sofia
Мнение Re: Венци в атака...
Президентът на Славия - Венци Стефанов, даде интервю пред GONG.BG, в което говори по актуални теми в българския футбол.

Според члена на Изпълкома на БФС и тази година няма да има изненади в родния шампионат, като очаква Лудогорец и ЦСКА да са на първите две места в класирането. Стефанов се надява Славия да влезе в четворката или да стане носител на Купата на България, като подчерта, че чака удари под кръста.

"Има време до началото на сезона. Мисля, че до този момент подготовката на Славия протича добре. Всичко върви по план. Взехме 2-3 нови попълнения, които се надявам да ни помогнат. Продължаваме да залагаме на млади футболисти и наши юноши. Смятам, че задължително трябва да играят млади състезатели, за да може футболът да върви напред. Не да има разточителство и да се побългаряват някакви чужденци. Ние няма да открием топлата вода. В Унгария например са намерили модел, който им носи успех", заяви Стефанов.

Стефанов говори и за амбициите на Славия.

"Надявам се през новия сезон Славия да бъде на по-високо ниво. Виждам нашия отбор в шестицата. Надявам се и по-напред - да влезем в четворката. Може да станем и носители на Купата на България. Няма да бъде лесно, но ще се борим. Вярвам, че може да изпълним целите си, стига за няма удари под кръста. Почти съм сигурен, че такива ще има, но ние няма да се отказваме. Евентуално може да привлечем още едно ново попълнение и с това да приключим селекцията.

Вратите на Славия винаги са отворени за Галин Иванов. В момента той води преговори с унгарски отбор и може да подпише договор. Ако не го стори, се надявам да предпочете Славия пред другите български отбори. При нас си е като у дома. Ако дойде, ще играе до зимата и след това отново ще е свободен за чужбина. Ние не държим насилствено футболистите. Когато имат възможност за развитие, не ги спираме. Затова после се връщат при нас с удоволствие.

Ще ви дам един пример. Наскоро Косъма и Емил Мартинов ми се обадиха и ми казаха, че имат оферти от Арда, като условията им са в пъти по-добри от тези на Славия. Казах им да отиват, тъй като има живот и след футбола. Ако може един футболист да си оправи живота, защо да не го стори.

"Мисля, че и през тази година няма да има изненади в нашия шампионат. Лудогорец и ЦСКА ще са на първите две места в класирането. Двата отбора направиха добра селекция. Кирил Домусчиев ще вземе мерки и Лудогорец няма да допусне грешките от миналия сезон. На българските евроучастници няма да им бъде лесно в турнирите, въпреки че няма да срещнат кой знае колко класни съперници в началото. Локо Пд за мен е пълна енигма. Надявам се отборите ни да успеят в Европа. Всяка точка е важна", завърши президентът на Славия.
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ite-548686

_________________
СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !


Пон Юли 01, 2019 2:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm
Мнения: 4021
Местоположение: София
Мнение Re: Венци в атака...
Венци Стефанов с интересен коментар след срещата на Борисов с футболните босове

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ete-549622

_________________
Изображение


Пон Юли 08, 2019 9:03 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm
Мнения: 4021
Местоположение: София
Мнение Re: Венци в атака...
Венци Стефанов категоричен: Няма уредени мачове в България

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... iia-550443

_________________
Изображение


Пон Юли 15, 2019 11:19 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm
Мнения: 4021
Местоположение: София
Мнение Re: Венци в атака...
Венци Стефанов: Футболните ръководители правят предложения на съдиите

https://btvnovinite.bg/sport/venci-stef ... chove.html

_________________
Изображение


Пон Юли 29, 2019 9:37 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1278 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 128  Следваща

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 26 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов.