Автор |
Съобщение |
danovsky
Пристрастен
Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 11:24 am Мнения: 207 Местоположение: в сърцата на хиляди жени...
|
 "Бебето"???
В днешния в."24часа" пише,че Асен Николов преговарял с ръководството на Славия за договор като свободен агент.Някой чувал ли нещо за това??
|
Чет Фев 16, 2006 8:05 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13189 Местоположение: SOFIA
|
Аз чух, че е подписал с друг азерски отбор, мисля че беше Карабах или нещо такова.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Фев 16, 2006 8:56 pm |
|
 |
doomed
Познат
|
bodzhov_zv написа: Аз чух, че е подписал с друг азерски отбор, мисля че беше Карабах или нещо такова.
ne beshe li samo pragovaryal s karbah
|
Пет Фев 17, 2006 12:13 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Забил се е в ""Ботев"" Пловдив.
А кажете ми защо е там и защо не е при нас?
Не вярвам да за му предложили невероятно по-добри, или просто по-добри, условия, от колкото Венци би предложил.
Странно...
|
Пет Фев 17, 2006 6:31 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Цитат: Также «Гарабах» пополнился еще двумя игроками «Гянджи» в лице россиянина Сергея Соколова, а также Азера Мамедова. Hе исключено, что состав агдамцев может пополнить и плеймейкер «Турана» Асен Hиколов из Болгарии.
Това е прясна-прясна новина от руската версия на официалния сайт на Карабах. На азерски има страшно много информации за Асен Николов в портала на Карабах, но не знам какво пише...
Факт е, че в мача Карабах - Туран 1-0, Николов не е взел участие и не е бил в групата на нито един от двата отбора.
В сайта на Туран има таблица с трансферите, името на Асен Николов не фигурира сред напусналите. Обаче някакъв бразилец Жуниван Де Мелу е продаден на Кайзери Ерчиеспор. Дали пък не е нашия Жуниван?
Удължили са трансферния прозорец до края на месеца и нищо не е окончателно.
|
Пет Фев 17, 2006 6:35 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
Да - нашият Жуниван е доколкото знам - даже преди време четох някъде (не помня точно къде), че е станал голмайстор на първенството в Азербайджан...
В фокус пише, че асенчо е за 6 месеца под наем в "Ботев"...ако е вярно просто нямам думи за нашето ръководство начело с Венци, които мислят само как да вземат пари от някъде...
|
Пет Фев 17, 2006 8:58 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Асен Николов отиде в "Ботев" Пд. Щеше да ни бъде полезен.
Съб Фев 18, 2006 10:53 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Много жалко 
|
Пон Фев 20, 2006 10:44 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Може би затова не сме го взели:
ЦСКА е направил опит да вземе през зимната пауза Асен Николов-Бебето от азербайджанския "Туран" (Туваз). Това призна футболистът пред "Сега". По думите му треньорът на "армейците" Миодраг Йешич говорил с бившия си помощник в "Славия" Наджи Шенсой, който сега води "Туран". Последният се съгласил за трансфера, но президентът на азерския клуб Тахир Юсифов развалил всичко, след като поискал $300 000 за плеймейкъра. Засега Николов (27 г.) ще играе под наем в ""Ботев"" (Пд) до края на сезона. "Водя преговори да се намали цената ми и след това през лятото може да си търся отбор в България", каза Бебето. По думите му тогава вече е много вероятно да приеме предложението на Йешич и да заиграе в ЦСКА.
Само за 6 месеца.....едва ли ни устройва този вариант. Как щяхме да се чувстваме, ако поиграе 6-7 мача и после духне към ЦЦКА!?
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Фев 21, 2006 10:51 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Аууу много се дразна, може ли така да ни прееебе! Не че сугурно още може да рита ама се пак е халф, от който Славия се нуждае! Наистина много жалко!
Вто Фев 21, 2006 7:46 pm |
|
 |
|