Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Любимец на публиката - генералното класиране към Първи април
Автор |
Съобщение |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Между другото верно е така, до сега не се бях замислял!!! Е да де нали все пак Славия това е България!!!
Чет Апр 06, 2006 6:29 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
През 1996 за последно играхме в евротурнирите и България игра на европейско. През есента на 2003 се движехме в еврозоната. България се класира безпроблемно за европейското. После Славия издиша през пролетта и България стана за резил в Португалия като зае последното място. Прогнозата за Евро 2008 е ясна- класираме се само, ако Славия участва в евротурнирите.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Апр 07, 2006 10:38 am |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
mittag написа: FeverNew написа: Аз пък предлагам да създадем Национален фенКлуб на Сокачев (НфКС)! Алекси Сокачев си е славист и май е единствения такъв по-известен коментатор (мисля, че имаше един от "Гонг", ама не му помня името..) Пък и с изключение на нормално допустимите гафове за коментара на определен двубой, Алекси си се справя чудесно. А и живее в моя квартал...  има един пич от диема с катинарче дето също си призна че е славист викам направо да направим национален фен клуб на сите бели журналисти(НФКСБЖ)ще е скромен с 10ина члена щото всички останали са говедари и чорбари мамицатаим и посоянно ни заливат с секви шитове за "синьо-червеното семейство"!!!!!!!!!!!!
Мноо си прав брато за синьо червените шитове, ама просто си много прав. То и затова нямаме футбол в БГ. А и те наглеците си мислят, че без тях света ще свърши. Вижте, че вече почнаха и свирки да си въртят от две три години насам. И се оплакват едни на други когато са в криза с лайна от сорта -"жалко за бг футбола когат УЕСКИ респективно ЦЕЦКА е в криза и т.н. върховни булшитс.
Аз съм за Бригадите от Ал Акс като има мач мужду свинете и добитъка да дигнат стадиончето във въздуха, мамицата им гадна чорбоговедарска!
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Пет Апр 07, 2006 1:42 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
DIMITAR CHUPAROV написа: Аз съм за Бригадите от Ал Акс
Аз също
И през 1997/98 се представихме добре, бихме на два пъти Локо (Сф) и Нефтохимик, "Ботев" в един много интересен мач, Велбъжд. Чили и Владо Колев бяха най-добрите в отбора ни, Мъри също играеше в Славия, Воркапич, Рашович. Завършихме 5-ти, заради разни продажни съдии, които ни прецакаха в няколко мача. Националния успя да се класира за световното във Франция, друг е въпроса че националите там не се представиха добре
|
Съб Апр 08, 2006 1:31 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Е тогава дано има бг евро 08' и бял медал 08/09' пък що не и по-рано! може и бяла европа! 
Сря Апр 12, 2006 7:33 pm |
|
 |
|