Автор |
Съобщение |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
 Рангелов АУТ за мача с говедата !
Току що разбрах че Митко Рангелов е Аут от столичното дерби в събота поради натрупани жълти картони. Така че положението става много тежко !

ВИНАГИ С ВАС !
|
Съб Апр 29, 2006 10:45 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Майкоооооо! Сега разбирам що веселия съдия му показан картон! Ми разбира се! И тва ако не е нагласен, здраве му кажи! Ама нищо тва значи, че говедата са леко наплашени от нас! Нема лошо! Ние трябва да играем за престиж!
Съб Апр 29, 2006 10:49 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Съб Апр 29, 2006 11:14 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
По-лошо не можеше и да бъде. Сега без него какво ще правим? Ясно защо съдията му показа жълт картон. Да не би случайно да попречим с някое равенство на говедата да станат шампиони.
Нед Апр 30, 2006 9:39 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3229 Местоположение: Гетото
|
То и с него и без него не мисля ,че щеше да е по-различен резултата който ни очаква !Една птичка пролет не прави !!!Лошото е ,че няма да играе срещу маНафтекс и там в Бургас може би ще им дадем мача и това може би ще бъде 1 победа на Г.Василев като треньор на мазутите !!!
Нед Апр 30, 2006 12:51 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
То е ясно защо натрупа картони. Тази е причината да натрупаме картони и за мача с Локо Пд.. Но и иначе Рангелов изкарва често картони - колко мача е пропуснал заради наказания само... Просто трябва малко да си изчисти играта и да си сдържа нервите. Понякога е по- добре да преглътнеш произволите на противника и съдиите в името на целите на отбора...
Иначе, разликата в класите на този етап е много голяма и с него и без него ще е твърде невероятно да вземем нещо.
Нафтекс са толкова затънали, че е едва ли ще плащат за точки. Освен това не забравяйте, че Нафтекс е единственият български отбор, подписал конвенцията за феърплей на ФИФА и всеки опит да купят/продадат мач води до изхвърляне от професионалния футбол за замесените отбори. Те затова са и на това дередже сега.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Апр 30, 2006 1:28 pm |
|
 |
|