Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 02, 2025 9:55 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Лефски-Сърбославия 1-0 

Честен ли беше мача?
Да 13%  13%  [ 2 ]
Не 87%  87%  [ 13 ]
Общо гласове : 15

Лефски-Сърбославия 1-0 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Лефски-Сърбославия 1-0
Коментарът е излишен.Зорлем се оставихме да ни бият.Жалко,жалко,жалко...Както всяка година тръгнахме с голяма кошница...Този път надеждата тлееше до 25 кръг,но...Като си сваляш гащите под път и над път,е много трудно да осъществиш амбициите си.Превърнаха СЛАВИЯ във Венциславия,в Сърбославия, в магистрална лека жена...Май последното е най-точно определение.

Пет Апр 16, 2004 10:01 pm
Профил WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Ми и аз мисля,че няма даже от коментар нужда.Наще по никакъв начин не показаха,че играят.Просто съм адски недоволен,бесен,озверял и т.н.След като ни поведоха вместо нашите да земат да се стегнат и да вземат инициативата,те се влачеха по игрището като парцали подухвани от вятър.Много ме боли,че даже мисля това което казвам и най-вече,че го виждам.Аз не мога да разбера защо се срамят така играчите.Даже човек който грам не разбира от футбол ще разбере за кво става въпрос.Просто нямам думи с които да опиша това което се случи.Според мен единствено Моузес показа някакво желание,с тези атаки които правеше и с това,че се бореше.И от време на време Славистите показваха някаква игра,за да покажат че "играят".Ама като имам предвид слависти става въпрос само за 2-ма 3-ма,но няма да цитирам имена.Не мога да си обясня как така след като ги поведоха,нашите играеха все едно водят на УеФски с 5:0.Играеха си спокойно и хич ги нямаше.
После ще ми разправят "Ама то пролетна умора,дрън дрън бла бла".Харесаха ми въпросите които репортерката зададе на Джамбазки как го приклещи,зададе му един два неудобни въпроса и малко се притесни взе по едно време да се замисля кво ще каже,май да не земе да се изпусне нещо.

Еми явно,че така е тръгнало. Тогава ДОГОДИНА ПОНЕ ДА ВИДИМ ЕВРОПА ЧЕ НЕЗНАМ КВО ЩЕ ВИ ПРАВА ЕЙ !!!!

Пет Апр 16, 2004 11:51 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
!!!NO FUCKIN' COMMENT!!!

Съб Апр 17, 2004 10:13 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
abe blago kaza che otdavna taka hybavo ne sme kombinirali na gerena :?: :!: :twisted:

Нед Апр 18, 2004 12:28 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Кво като е казал?! Се тая пак не играха дали е имало или нямало комбинативна игра няма значение. Имало е комбинации 2-3 пъти и с толкова си останахме. Вярно имаше някои добри отигравания ама пак не играхме!!! :evil:

Нед Апр 18, 2004 12:52 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
Много слаб мач като цяло. :?
От нашите не мога да отлича никой, освен може би Й.Петков и Янков. Моузес се включи с огромно желание и яко ги мачкаше. Ако не друго направи заявка за титуляр в следващите мачове. Сезона ни на практика почти приключи и е време да се даде път на младите, поне да се обиграят.
Интертото е хубав турнир и спокойно може да изиграем от 4 до 6 мача - нещо което в УЕФА може би нямаше да направим. Дано подадем заявка за там.

Нед Апр 18, 2004 2:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
АМИ ТО СТАНА ЯСНО ЗА КАКВИ КОМБИНАЦИИ ГОВОРИ БЛАГО. Дано поне сега чорбата тресне тия говеда и им покаже колко са далеч от истината. За "Славия" изобщо не ми се коментира. СРАМ!

Нед Апр 18, 2004 2:57 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
моузес е играл навито и с желание защото е нямало кой да му преведе, че няма нужда да се напряга в този мач явно :D

Вто Апр 20, 2004 5:32 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Само жалко,че Моузес не им бутна един гол по тоя случай.Ако им беше вкарал да видиш тогава какво става!!!!! :twisted: :twisted:

Вто Апр 20, 2004 8:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Abe Mouzes kakva pichka klati ne e prost ..:)))Triabva da igraem v INTERTOTO...SAMO SLAVIA !!!

Сря Апр 28, 2004 1:19 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 15 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща