Автор |
Съобщение |
Lady
Току що регистриран
Регистриран на: Нед Май 07, 2006 9:26 pm Мнения: 15 Местоположение: Сектор "Б"
|
Mмм тук не съм съгласна ... Защитата ни е много добра - Топузаков,Томашич,Вагнер ...
Аз не обвинявам Михайлов,но просто головете имаше начин да бъдат спасени ... Или може би отстрани на мен така ми се струва ... 
|
Нед Май 07, 2006 11:02 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Lady,
По принцип всеки гол може да бъде спасен, но, ако това ставаше всеки път, всички мачове щяха да завършват 0-0 и на никой нямаше да му пука за футбола. Попадението на Кюмюрджиев със сигурност е най- красивото през този шампионат. Вашите голове станаха след наши левашки грешки в защита, но до мача с ЦСКА сигурно ще ги изгладим.
Какви основания имаш да мислиш, че срещата е била "редена за хикс"? В това просто няма никаква логика. За какво ни е да купуваме 1 или 3 точки, щом като няма шанс да си променим класирането до края на шампионата? Единственият реален печеливш/губещ от равенството е ""Левски"".
Стадионът е потрошен, но вашата вандалщина в събота допринесе съществено за това. Дори вашият президент Т. Батков доста откровено си го призна.
lanfan,
"Левски" е национален герой и съвсем не е сам, нито пък е срещу някого. Виж, ""Левски"" е футболен отбор. Всеки участник в шампионата трябва да е сам срещу всички. Другото мирише на корупция. Но това е синоним за ""Левски"" напоследък и разбирам, че не сте свикнали.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Май 07, 2006 11:19 pm |
|
 |
Lady
Току що регистриран
|
^ Очаквах победа за "Левски" просто ... Но така или иначе сега сме 5 точки над ц(*ка и ще сме шампиони при всички положения.
А относно това,че голяма част от агитката на "Левски" трошеше ... Да,глупаво е ! Не видях смисъл да трошат и да мятат по терена. И аз съм против трошенето на седалки на който и да е стадион. Даже оцелиха едно момиче с седалките. Против съм вандалските изпълнения. Никога не съм чупила седалка на който и да е стадион. Не поради липса на сила,просто е тъпо и няма смисъл.Какво печеля като строша седалка ?! Нищо ...
Хммм .. както и да е.Мача свърши 2:2,и не може да се промени този резултат.Разбира се,малко или много ми е кофти,че не спечелихме. Не съм Анти който и да е отбор .. Аз съм Левскарка.Не ме успокоява равенството на ц(*ка с Черно море.Интересувам се само и единствено от любимия ми отбор ... Добре се представи "Левски".Срещу себе си имаха достоен противник,който наистина игра добре и затрудни "Левски".Но това е футбол ... Всичко се случва 
|
Нед Май 07, 2006 11:30 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
bodzhov_zv написа: "Левски" е национален герой и съвсем не е сам, нито пък е срещу някого. Виж, ""Левски"" е футболен отбор. Всеки участник в шампионата трябва да е сам срещу всички. Другото мирише на корупция. Но това е синоним за ""Левски"" напоследък и разбирам, че не сте свикнали.
И нека всички тук запомнят тези думи!
Като пишете правилно, хем ще спазвате родния български правопис, хем няма да опорочавате името на Апостола.
Постарайте се и бъдете така добри да спазвате поне тази част от правилата в българския език, а именно - тези знаци " " - кавичките.
|
Нед Май 07, 2006 11:31 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Lady написа: ^ Очаквах победа за "Левски" просто ... Но така или иначе сега сме 5 точки над ц(*ка и ще сме шампиони при всички положения. А относно това,че голяма част от агитката на "Левски" трошеше ... Да,глупаво е ! Не видях смисъл да трошат и да мятат по терена. И аз съм против трошенето на седалки на който и да е стадион. Даже оцелиха едно момиче с седалките. Против съм вандалските изпълнения. Никога не съм чупила седалка на който и да е стадион. Не поради липса на сила,просто е тъпо и няма смисъл.Какво печеля като строша седалка ?! Нищо ... Хммм .. както и да е.Мача свърши 2:2,и не може да се промени този резултат.Разбира се,малко или много ми е кофти,че не спечелихме. Не съм Анти който и да е отбор .. Аз съм Левскарка.Не ме успокоява равенството на ц(*ка с Черно море.Интересувам се само и единствено от любимия ми отбор ... Добре се представи "Левски".Срещу себе си имаха достоен противник,който наистина игра добре и затрудни "Левски".Но това е футбол ... Всичко се случва 
Момиче, ти наистина си левскарка. Ако всички бяха като теб, никога нямаше да се чуе понятието "говеда". Приеми моя поздрав!
Двата гола бяха абсолютно неспасяеми от вратарска гледна точка, друг въпрос е, че не може при ъглов удар да остави защитата непокрит нападател на пет метра от гол-линията съвсем непокрит. Колкото до втория гол - по принцип ударите в "паяжината" са неспасяеми, виждал съм само Кан да спасява на два пъти подобни топки, но той е феномен и не може да се очаква други вратари да имат неговия рефлекс.
Привържаниците на твоя отбор се грижат на всяко гостуване на Славия да правят все повече дупки, в които невинни като теб да се контузват, но вината за това не е наша, допреди започването на тези вандалщини през 2000ната всички седалки си бяха наред.
_________________ 1913
|
Нед Май 07, 2006 11:50 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Смешни ни били головете- ега винаги вкарваме такива "смешни" голове - особено на "лефски" !!!

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пон Май 08, 2006 12:05 am |
|
 |
Lady
Току що регистриран
|
Божо написа: Момиче, ти наистина си левскарка. Ако всички бяха като теб, никога нямаше да се чуе понятието "говеда". Приеми моя поздрав!
Двата гола бяха абсолютно неспасяеми от вратарска гледна точка, друг въпрос е, че не може при ъглов удар да остави защитата непокрит нападател на пет метра от гол-линията съвсем непокрит. Колкото до втория гол - по принцип ударите в "паяжината" са неспасяеми, виждал съм само Кан да спасява на два пъти подобни топки, но той е феномен и не може да се очаква други вратари да имат неговия рефлекс.
Привържаниците на твоя отбор се грижат на всяко гостуване на Славия да правят все повече дупки, в които невинни като теб да се контузват, но вината за това не е наша, допреди започването на тези вандалщини през 2000ната всички седалки си бяха наред.
Кан си е Кан ! Няма две мнения по въпроса,че той е изключителен вратар. Пак казвам - не виня Михайлов.На терена и това,което аз виждам са 2 различни неща.Отстрани ми се струва,че всеки гол може да бъде спасен,но ако съм на мястото на вратаря всичко ще ми се стори много различно ... И все пак си мисля,че ако Петков защитаваше вратата на "Левски",мача щеше да има друго развитие ...
А относно трошенето ... Може би нашата агитка е най-пълната с хулигани ... Според някой чупенето на седалки по стадионите е признака им на радост (при гол) и признак на недоволство (като ни вкарат гол .. ). Не смятам,че това е начина ... Не съм съгласна,че с това се показва обичта към отбора. И да чупиш,няма да се промени нищо. И най-дразнещото е,че го правят и на собствения ни стадион ! Трошат Герена и после Защо стадиона ни не е като на Барса,Ливърпул,Манчестър Юнайтед ....
|
Пон Май 08, 2006 12:13 am |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 БРАВО И БЛАГОДАРЯ !
ПРИВЕТ ОТ СИЛИСТРА !
ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО И БЛАГОДАРЯ НА МОМЧЕТАТА !
ЗА МЪЖЕСТВОТО И ДОСТОЙНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ СРЕЩУ НАИСТИНА НАЙ ДОБРИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА !
ВИНАГИ СЪМ СЕ ЧУДЕЛ-ЗАЩО МАЧОВЕТЕ МЕЖДУ ЦСКА И ""Левски"" СЕ НАРИЧАТ ВЕЧНО ДЕРБИ,А НЕ МАЧОВЕТЕ МЕЖДУ "СЛАВИЯ" И ""Левски"" !!!! МАЧОВЕТЕ МЕЖДУ ТЯХ МОЖЕ ДА СА НАЙ ОСПОРВАНИ,НО НЕ СА НАЙ СТАРИ !!!
И НАКРАЯ - ЕДНА ЗАКАЧКА....
- ЗАЩО Е СЪЗДАДЕН ОТБОРА ""Левски"" ПРЕЗ 1914 Г?
АМИ ДА ИМА С КОГО ДА ТРЕНИРА " СЛАВИЯ " !!!!!!
САМО СЛАВИЯ ! САМО БЕЛИТЕ !
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Пон Май 08, 2006 7:28 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Lady написа: mito00 , кво да ти кажа ... От малка (не,че сега съм кой знае колко голяма ... ) съм Левскарка.И аз мога да ти задам същия въпрос, но не виждам смисъл .. Радвам се,че ти изглеждам свясна .. Всеки си има предпочитания.За мен в България има само "Левски",за теб има само Славия ... Въпрос на предпочитания.Аз обичам "Левски" и не бих го предала за нищо на света ... Мразя единствено ц(*ка.Към другите Български отбори имам някакъв респект  Така,че ... По този въпрос защо съм фенка на "Левски",май няма какво повече да кажа .. 
М/у другото радвам се, че гледаш трезво на нещата! Наистита ако повечето левскари бяха като теб нямаше да ми е противен тоя отбор! Най-добрия ми приятел е левскар и с него се разбираме чудесно щом стане въпрос за това! Евалата за тва, че и ти мислиш така! Вандалщината е отвратително нещо! Чест ти прави, че дойде и ни поздрави за добрата игра, трябва да има повече хора като теб!  А освен това май си намерих и нов приятел - ти как мислиш? 
Пон Май 08, 2006 2:50 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Lady да не си някоя от тези 2 госпожици  Само питам

Пон Май 08, 2006 3:06 pm |
|
 |
|