Него и в Базел го нямаше, но игра в контролата с румънците. Венци е потаен тип

Всичко ще се обяви при подписването, защото, ако няма такова, ще се вдигне излишен шум за нищо, което не е добре за момчето.
Дано поиграе още един сезон в Славия, защото тъкмо се наложи и едва ли ще вземем някой по- качествен играч.
Християнов съм го чувал много пъти, даже съм го гледал в някои мачове, защото имам работа в Шумен доста често. Опитен футболист, не е някоя звезда, но ще свърши работа. През лятото ни напуска Данчо, може да се окаже, че ни трябва човек за центъра на отбраната, атакуващ играч също не е никак излишен.
От Хайгъров нямам впечатления. Щом е 23 годишен, значи и той знае за какво става въпрос във футбола. Поливалентен- добре, но много станаха дефанзивните играчи. И Християнов си е такъв по принцип... Оглеждаме се все за такива, а търсят клубове на Митко. Ей това не ми харесва- нападател срещу 2 защитника. Освен, че Данчо се връща в Самсун, явно се готви известно разчистване на защитници.
Иначе... Пашев е контузен (отново защитник!) и затова не е играл. За неговите качества мога да съдя от 2-3 мача с екипа на "Ботев". Перспективен е, син е на легендата на "Ботев", Пашата. Може да има хляб в него.
Петров не играе поради спецификата на вратарския пост. И нов да вземем, той пак ще е някой млад и безплатен... Нека Емо си остане.
Гьошевски го освобождавам тутакси, Танко също, разни играчи, които са играли в символичен брой мачове просто доказаха, че не могат да се наложат. По- добре да им се търсят отбори, за да не им спъваме съвсем развитието.
За Букарев и аз чух, че искали 50 000 евро. Добър играч е, но няма игрова практика напоследък. Опитен е, има качества, да идва! Но в никакъв случай не като бартер за Карата. Резерва за национал?! Малко прилича на кон за кокошка.
Реално ни трябва запазване на състава, който излезе срещу ""Левски"", плюс Рангелов+ младите ни надежди от школата. Добре би послужил и Гюлеметов. Ако си го върнем ще е добре.