Автор |
Съобщение |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Откакто Абрамович взе Челси,в Премиершип няма никаква интрига,добре правят яки мачове,но както ти каза - един път на 1-2 години...
|
Съб Май 27, 2006 1:03 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Не ми се спори 
Съб Май 27, 2006 1:11 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
dani_slavista написа: Зависи как им тръгне първенството във 2ра лига и не знам дали точно за 6 месеца Рангелов ще се адаптира толкова бързо но на паузата ако са първи с много дано го задържът
Вече от 18 години съм фен на Страсбург, те са ми любимия френски отбор. Често изпадат във 2 лига и се връщат в 1 лига. Където и да играят ще се радвам Митето да заиграе там, само че ако е за 6 месеца просто няма никакъв смисъл. Не вярвам да успее толкова бързо да се адаптира.
Нед Май 28, 2006 10:14 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13193 Местоположение: SOFIA
|
За добро или лошо през сезона се нагледахме на българо- френски сблъсъци в евротурнирите. Според мен френските тимове в този момент с нищо не превъзхождат нашите отбори. Литекс бяха в огромна дупка при мачовете с Расинг, ЦСКА игра един единствен мач с Монако, при това там... И въпреки това Литекс и ЦСКА не бяха надиграни. Така както ""Левски"" отстрани Оксер и Олимпик М без надиграване... Доста французи дойдоха да играят в България... Всичко това показва какво е качеството на Лига 1. А какво остава за втория им ешелон... Боби Михайлов не можа да се трансферира от Мюлуз дори след супер представянето в Щатите... Никакъв Страсбург, никакъв Ерцгебирге, никакви руски и турски клубове. Дано наистина да има оферта от силен отбор, но видяхме, че Венци има доста широки представи за "голям европейски клуб".
Последна промяна seth на Нед Май 28, 2006 1:52 pm, променена общо 1 път
|
Нед Май 28, 2006 11:33 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Единствения добър френски отбор е Лион! Този отбор може с лекота да смаже нашите отбори! Иначе си абсолютно прав - другите френски отбори не ни превъзхождат с нищо! Единствената разлика е, че там има повече пари, ма то се вижда, че с пари пак не са по-силни от нас!!!
Нед Май 28, 2006 1:12 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Вчера Митето каза по Ринг на въпроса към къде ще поеме след края на сезона и той отговори" на лагер със Славия в Правец!"
ефаларката ако е така
|
Пон Май 29, 2006 6:00 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13193 Местоположение: SOFIA
|
Kijani написа: Вчера Митето каза по Ринг на въпроса към къде ще поеме след края на сезона и той отговори" на лагер със Славия в Правец!" ефаларката ако е така
То и Благо се подготвя с нас... Това, за съжаление, нищо не означава. Ако остане ще е добре за нас, а може би и за него...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Май 30, 2006 2:15 pm |
|
 |
|