Автор |
Съобщение |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Испанците изненадаха приятно.Една от причините е ,че треньора не пусна Раул, а заложи на Вия и Торес.Обикновено(в последните 3 години) Раул е на терена само , за да мъкне капитанската лента.Лиус Гарсия пък беше най-добрия на терена.С оглед събитията в другия мач от групата спокойно може да се каже, че Ла Фурия ще са първи.Жалко за арабите....можеше всеки да забогатее с хотел, ако бяха победили.
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Сря Юни 14, 2006 8:19 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Мисля, че съвсем резонно испанците смазаха Украйна! Много слаб Шевченко!!! Много абсолютно нищо не направи!!!
В момента тече мача Гермавия - Полша! За сега е доста равностоен, но поляците показват, че не са слаб отбор!!! 
Сря Юни 14, 2006 9:30 pm |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
С гол на Оливер Ньовил в 91 мин. Германия победи Полша и се класира за осминафиналите 
|
Сря Юни 14, 2006 10:58 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
...където с Швеция(евентуално) ще са най-слабата двойка на 1/8 финалите 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Сря Юни 14, 2006 11:05 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3226 Местоположение: Гетото
|
За момента това е според мен най-жалкият отбор !!! Няма такива като "домакините" ! Мъка ! И тръгнали да печелят Световната титла  ! Мога да кажа едно голямо евала на момчетата от Полша ,представиха се на ниво и в никъв случей не заслужаваха да паднат и то по този нелеп начин ! Мисля че с тази победа в 91 минута на Германия ,май само истински щастливи от нея са тези които са играли мача в букмейкърските къщи и са спечелили някви кинти !
Сря Юни 14, 2006 11:09 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13188 Местоположение: SOFIA
|
Равенството щеше да бъде наистина голяма изненада и за футбола не е хубаво, че не се случи. Благодаря на Оли Ньовил
Дори и в това състояние немците могат да изненадат всеки отбор и това трябва да свети като червена лампичка на всеки, който залага. Твърде вероятно е сметките да не излязат верни и да се стигне до осминафинал между Германия и Англия. Шансовете за първо място на Еквадор и Швеция въобще не са за подценяване.
Вече съм заложил на победа на Еквадор.
Вероятно няма да играя Англия - ТТ, защото коефициентът е малък, а не ми се трепери с голям залог отново.
Може би ще заложа на победа на Швеция и точни резултати 1:0 и 0:1. Не ми се вярва да паднат повече от 2 гола в този мач и това мога да го използвам.
|
Чет Юни 15, 2006 12:23 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Аз ще играя за победа на Парагвай и за равен мач. Англия в никакъв случай не трябва да среща Германия на такъв ранен етап. Еквадорците са напълно преодолим отбор, а Германия също едва ли ще иска да рискува на осминафинала да се изправи срещу Бекъм и компания.
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Чет Юни 15, 2006 6:33 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Чет Юни 15, 2006 11:12 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Много са велики пак ги спасиха с тоя пресилен червен картон видяха , че мача не отива на добре за тях ... но все пак дружина Полска се представиха този път добре 

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Юни 15, 2006 1:11 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Абе според мен днес шведите ще мачкат
1.от този мач им зависи класирането
2.Парагвай не показа почти нищо качествено с/у Англия,според мен няма да мога да бия шведите
3.Швеция ще са мотивирани и ще искат да отмият срава от равенството с ТТ.
Прогноза 1
Резултат 3:1
|
Чет Юни 15, 2006 3:14 pm |
|
 |
|