Селекция 2006/2007 - какво мислите?
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13193 Местоположение: SOFIA
|
Според мен трябва да потърсим остър футболист за левия фланг- Вълканов не е достатъчен, а и някак не ми допада като чисто ляво крило.
|
Пет Юни 23, 2006 3:49 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
zna4i za mom4eto petrov imam edno predpolojenie,predi 3 godini ot marek vzeha mejdu 3-4 unu6a na septemvri za6toto i treniora im se premesti natam nabor 87 ,bqha ob6to vzeto grubnaka na otbora i togava septemvri bqha edin ot nai-stabilnite otbori v bg.ako toi e edin ot tqh moje i da sme popadnali na ne lo6 futbolist.
stoqne ti ako si po-naqsno dai si mnenieto i ti..
a za desniq bek nqma spor,4e v poslednite 6-7 godini nai dobriqt ni futbolist tam,s postoqnstvo v igrite i klasa be6e Djorov...koito za sajalenie iska da produlji karierata si drugade vupreki 4e ima o6te dogovor s slavia
za koeto edno golqmo JALKO
|
Пет Юни 23, 2006 5:48 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Да,наистина е гадно,че Джоров няма да играе вече при нас,ръководството ни с много лека ръка го зачеркна от списъка... 
|
Съб Юни 24, 2006 6:50 am |
|
 |
matador
Напреднал
|
 Джоров? За какво ни е?
Мисля, че ръководството постъпи много далновидно с Джоров като го освободи. Не че имам нещо против качествата му – тях никой не отрича: бърз, здравеняк и има прилична техника. Обаче:
1. в Славия беше използван като бек, защото не можеше да бъдат мръднати от халфовата линия нито Чавдар, нито Благо, нито Веле, нито Ангел Стойков (то пък с тях едни успехи, ама айде).
2. за какво да се плащат суперзаплати на бекове? Както казваше легендарният Симеон Симеонов (лека му пръст!), от Руски до Гарата ще ви намеря 30 бекчета по кафетата
3. и не по-малко важно, вероятно някои мачове Венци ги е продал през Джоров (спомнете си успоредните му пасове в някои мачове с ЦСКА и "Левски" (визирам оставката на Йешич – 1:3), в които оставаше последен и подава успоредно!? Защо? За да му я пресекат, ли?) и после се е научил да продава сам, а Венци мрази да го заобикалят
мисля, че доводите ми са разумни? Нали?
|
Съб Юни 24, 2006 4:06 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Aми аз до колкото знам Джоров сам е искал да напусне.
Съб Юни 24, 2006 4:53 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13193 Местоположение: SOFIA
|
Джоров не влизаше в концепциите на Губчев и беше един от първите, на които той им даде карт бланш да си търсят отбор.
Никой не може да продаде мач през главата на треньора. Треньорът може да продаде мач без никой да разбере, но за един играч това е невъзможно. Дори е пагубно- помним какво се случи със Сашо Марков след мача с Омония в Никозия. Голям бой е хапнал в съблекалнята, вдигна се много шум и обвиненията бяха такива.
Един хванат футболист трябва да раздели парите с всички тартори на отбора, като задължително трябва да включи централните защитници, вратаря и конструктора. И, разбира се, треньора, защото той веднага може да усети и да го смени. Откакто навлезе системата с премиите и увеличаването на техния размер, вариантът с хващане на играчи стана много скъп. Да не забравяме и, че се замесват прекомерно голям брой лица. Като правило хванатият футболист играе най- добре в мача, а съучастниците в завератта наклоняват везните в полза на противника. (Славия - Миньор 1-2, Локо ГО- Славия 3-2 и 3-1)
А и отдавна в България мачовете се уреждат на ниво президенти. Да не забравяме и, че Васил Божков пряко обвини Бай Миле в уреждане на мачове и цели първенства. Божков не е човек, който ще тръгне да говори празни приказки и да сипе празни обвинения.
Ако това, което казва, е вярно, едва ли са опрели до Джоров. Явно се е работело с треньорите, защото Хубчев отиваше да "търси попълнения" по време на съмнителните мачове.
Мисля, че тези истории останаха в миналото и дано никога повече не ни замесват в подобни афери. Или да ги опровергаваме като през изтеклия шампионат.
|
Съб Юни 24, 2006 8:01 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Достанич води двама сърби на "Овча купел"
Двама сръбски футболисти трябва да започнат подготовка със Славия утре.
Тогава на стадиона в столичния квартал "Овча купел" ще се появи и новият стар треньор на "белите" Ратко Достанич. Двамата играчи идват на проби именно по негово настояване.
Преди няколко дни Славия успя да вземе от Нафтекс Костадин Джамбазов, който също ще бъде на линия за първата лятна тренировка.
На стадиона ще е и бившият славист Владимир Иванов - Фугата. Бранителят напусна Локомотив (Пд) със свободен трансфер.

Нед Юни 25, 2006 11:09 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Асен Караславов на проби в немски тим
Защитникът на Славия Асен Караславов ще замине на проби във втородивизионен германски клуб в средата на юли.
Както е известно, в рамките на по-малко от месец "белите" успяха да продадат двама свои футболисти зад граница.
Първо Димитър Рангелов подписа с френския Страсбург, а след това Благо Георгиев парафира с Цървена звезда.
Преди да отиде в Белград, халфът игра шест месеца под наем в испанския Алавес. Тимът обаче отпадна от Примера дивисион и Благо си тръгна от там.

Нед Юни 25, 2006 11:13 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Свои хора си води, това си беше ясно. 
Нед Юни 25, 2006 11:16 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3231 Местоположение: Гетото
|
Еми да нормално ! Той и Хубчев доведи 2-ма !
Нед Юни 25, 2006 11:24 am |
|
 |
|