Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 7:32 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
 Това,което наи-малко искахме - стана... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
А нали се сещаш защо седеше на резервната скамейка?! Щото достанич го оставяше нарочно. До преди това той си играеше перфектно и нямаше и нотка на слаба форма. Ама кво да ти обяснявам. Така като гледам няма да разбереш. "Ръководството" ...

Съб Юли 15, 2006 4:44 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
В онзи период в халфовата линия играеха още Чавдар Янков и Иванович които са обще везто еднотипни футболисти с Николов.За тримата просто няваше място заедно на терена.Аз лично не бих упрекнал Достанич че не е дал достатъчно шансове на Асен.

Съб Юли 15, 2006 4:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Тъй като подкарахте темата за Асен Николов искам да кажа че той беше много мързелив играч и играеше само в едната фаза-атака и точно това е накарало Достанич да го държи резерва защото в съвременният футбол всички виждаме че целият отбор играе в атака и защита без изключение

Съб Юли 15, 2006 7:47 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
достанич не даваше шансове на бебето, джоров, вълканов, матич, амбарцумян и джукич. затова и станаха тези на пръв поглед неочаквани трансфери на николов в туран и сега на янко в беларус. според мен и достанич има пръст в неподновяването на договора на иванович и на приказките за трансфер на армен. той не иска да има звезди в отбора.на мястото на николов за плеймейкър пускаше ангел стойков, пускаше благо от лявата страна, а велимир от дясната, но изтеглен назад. благо и веле се справяха горе- долу, обаче въобще не са оптималните им позиции.
в цървена звезда се задържа малко време, опропасти шансовете на тима за титла, феновете поздравяваха отбора си с химна j**** vam mater. пълен провал.
не съм съгласен, че бебето е от същия тип играчи като янков и още по- малко като иванович.

Съб Юли 15, 2006 7:55 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
С този треньор ще се радвам ако не отпаднем. Не ми харесват сръбските треньори и футболисти с малки изключения.

Съб Юли 15, 2006 10:31 pm
Профил ICQ YIM WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
lureno19 написа:
С този треньор ще се радвам ако не отпаднем. Не ми харесват сръбските треньори и футболисти с малки изключения.

Няма да отпаднем в никъв случей !!! Просто Дебелият няма да го позволи ! :x

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Съб Юли 15, 2006 11:20 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Иванович си замина за Сърбия много преди да се разбере че Достанич поема отбора.За всички е ясно че причината за раздялата с белите са финансови.За мене Чавдар Янков,Бебето и Иванович са сходен тип играчи - офанзивни халфове,много технични но със слаба физика.Няма отбор който да си позволи да има 3 / трима / играчи ттитуляри.

Нед Юли 16, 2006 1:12 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
твърдиш, че решението за достанич е взето скоро и че чавдар янков е слаб физически? :lol:
прав си само за тримата титуляри :lol: за достанич е по- добре да има 30 резерви отколкото трима титуляри. така няма шанс да сбърка състава.

Нед Юли 16, 2006 5:31 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не мога да знам кога е било взето решението за Достанич.Нека да се върнем на фактите относно първия престой на Ратко през 2004 г.През пролетта загубихме три ключови мача с по един гол разлика - Литекс 0:1 ,ЦСКА 1:2 и "Левски" 0:1.Мачът в Ловеч беше малшанс като ни биха с гол след статично положение /единствения им удар към вратата/ като Благо удари гредата и имахме поне още две положения.Срещу ЦСКА съдията ни поряза иначе щяхме да вземем поне точка.Срещу "Левски" ни биха с гол от спорна дузпа в началото на мача без да имат положение до края.Аз виждам каква и вината на Достанич след като и в трите мача не бяхме послаби но малшанс и съдийски брадви ни попречихме да вземем нещо.Големия проблем на отбора беше липсата на лидер който да поведе несъмнено талантливите играчи.Едва ли е вината на Достанич че в отбора няма един Желязков,Боби Григоров,Ал.Василев.Лидер не се купева или създава или го имаш или нямаш.За есента на 2004 г.Както знаете десетина дена преди сезона беше убит бай Миле.Това оказа въздействие върху отбора и започнахме с две тежки загуби срещу ЦСКА и "Левски".Впоследствие Достанич успя да дигне отбора на крака и само съдията ни попречи да бием в Ловеч /мачът заврши 1:1/.Накрая Достанич си тръгна с хубава победа срещу Нафтекс 3:0.На мене лично играта на отбора в онзи период ми харесваше и смятам че Ратко добре се справяше.Вярно че към наистина силния отбор имаше големи очаквания на не мисля че Достанич е бил причината те да не се реализират.

Нед Юли 16, 2006 9:15 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Да де ама и още 3 неключови и 2 равни със слабаци. Много по-слабо представяне от това, което очаквахме.

Нед Юли 16, 2006 10:10 am
Профил ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща