Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юни 28, 2025 12:36 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 Loko (PD) - Slavia 
Автор Съобщение
Напреднал
Аватар

Мнение 
Боджов :D
Коо Тее Пее са култов отбор там :D , но едва ли ще имам време да отда до там. Котка се намира на остров и е бивша крепост. Стар и много красив град свързан със жп линия. Освен това Котка на фински значи...орел. Пълна обърквация, нали? :)
По вероятно е да ходя на Интер Турку или ТПС Турку(още преценявам за кой да викам :wink: ), въпреки че вече си харесах един мач на който ще ходя - ХИК-Тампере Юн.
Ще гледам да се включа оттам. Като се върна обаче искам да ни заваря на първо място! :wink:

Пон Май 17, 2004 12:59 pm
Профил
Мнение 
Боджов, как да реагирам бе братче!!!!!!!! Чета всеки ден форума, посещавам редовно и Топ Спорт ама за реакции ми е много трудно.
Много мъка има в душата ми и не виждам как ще се оправим......оня ден си мислих, че ако бяхме изпаднали в Б-група по-добре щяхме да бъдем от към публика и дух. Мутрите ни ебаха майката, това е.......
Все си мисля, че въпреки всичко и на нашата улица ще изгрее слънце.
Поне надеждата никой не може да ти я вземе, нали така?
САМО СЛАВИЯ !

Вто Май 18, 2004 2:05 pm
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Pichove, suglasen sum 4e problemite sa iztsialo ot debelia i mutrite. Za sujalenie tova kurvensko povedenie se prehvurlia i na futbolistite, koito si davat zadnitsite samo i samo da otidat pri govedata, a ne vijdat 4e ako ne sa psevdoma4ovete s tiah(na koito govejdite futbolisti blestiat pred predalite se predvaritelno slavisti) niamat pove4e chansove za transfer v chujbina. Bih se suglasil dori da prodadat perspektivnite futbolisti, iasno e 4e te niama da si trugnat s prazni rutse ot Slavia, no da se izmetat vuzmojno nai-burzo.

Samo Slavia

Вто Май 18, 2004 4:05 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение Za Suomi i Bodzhov!!!
Zdrasti hora!
Golemi ste pi4ove, mnogo se nakefih na vashata korespondenciq!
Ei Suomi kato otide6 na sever ne zabravqj da vleze6 v nqkoi klub ida napi6e6 dva reda. BTW ot koi otbor si (finski)? Posle da razkaje6 kak e obstanovkata po ma4ovete tam. A i oshte neshto -> kakvo zna4i nika ti? Kefi me, predpolagam pak 4e e svyrzan S FINSKIq ezik.
Bodzov, i az si padam malko anglofon, no si mislq 4e povyprosa za Iokerit Suomito e prav. No tuk navlizame v mnogo profilirani temi. Kakto i da e.
Are mnogo uspehi, i dano vijdam pove4e vashi komentari vyv Foruma, zashtoto vyv vseki slu4ai te imat Gradivna nasoka kato cqlo za syshtnostta na tozi Forum (a i si obogatih malko znaniqta...)

Are 4ao vi pi4ove

Сря Май 19, 2004 11:47 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Suomi написа:
Боджов :D
[b]. Като се върна обаче искам да ни заваря на първо място! :wink:

Ей ама ти до 2050 ли ще стоиш там? :D :D :D :D :D

Чет Май 20, 2004 8:41 am
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
SLAVIA FOREVER написа:
Боджов, как да реагирам бе братче!!!!!!!! Чета всеки ден форума, посещавам редовно и Топ Спорт ама за реакции ми е много трудно.
Много мъка има в душата ми и не виждам как ще се оправим......оня ден си мислих, че ако бяхме изпаднали в Б-група по-добре щяхме да бъдем от към публика и дух. Мутрите ни ебаха майката, това е.......
Все си мисля, че въпреки всичко и на нашата улица ще изгрее слънце.
Поне надеждата никой не може да ти я вземе, нали така?
САМО СЛАВИЯ !
Славия Форевър!!!

Имах предвид да се РЕГИСТРИРАШ във форума като потребител.Не да РЕАГИРАШ:D:D:D:D.Така ще може някой ден да обменим координати с лични съобщения и да организираме нещо.Да се видим,да се преброим.Да видим кой кой е,и евентуално с какво може да помогне на НКС,на ФК,на сайта,на вестника.Този потенциал,който е агрегиран във форума трябва да се използва един ден за нещо по-значимо от това да си чешем езиците.Но освен с ЛС или мейл,няма друг разумен начин да се обменят данни.

И аз влизам в ТОПСПОРТ,даже поствам под псевдонимчето ZVB.Обаче е шибан оня форум.Все се появяват разни прУфесионални интернетаджии ,които си правят пишки с темите.Нашия си форум е доста по-качествен и на по-високо ниво.Там поствам от дъжд на вятър ,колкото да има наше присъствие,но нямам време.А и не мисля,че си струва да се пилеем.

Чет Май 20, 2004 11:36 am
Профил WWW
Напреднал
Аватар

Мнение 
FeverNew,
във Финландия съм за ХИК, колкото и изтъркано да е. Но това са ми далечни впечатления и сега като отида може да ме грабне някой отбор. Ей ги на тия свежари от Коо Тее Пее ми стават все по-симпатични! :D Финландия е на шведски, а на фински страната е СУОМИ.
Някои там много се дразнят ако кажеш Финландия! Но шведския си е официален език, а и като цяло всички градове, стоки и улици си имат по две имена - шведско и финско.
Боджов,
аз пък съм регистриран във форума на СЕГА. Топспорт е на доста ниско ниво и изобщо не ме грабна. Ненапразно даже му излезе име Тъпспорт. :D Но всеки с интереса си. При нас имаше преди славистчета, но ме оставиха сам сега. Вкарайте още някой агент. :wink:

Пет Май 21, 2004 11:13 am
Профил
Мнение 
Боджов, имай търпение....всичко с времето си...някой ден ще се регистрирам..... Въпроса е, че съм тук и чета всичко през ден-два.
Вчера за първи път слушах ``Гонг - ЧАСЪТ НА СЛАВИЯ``мина ми през ума една идея относно песните за Славия не може ли да издадем касета или диск това ще е супер.....и за подарък става :lol: ........вие как мислите :D ?
Иначе предаването общо взето ``става``...., не знам дали има такива предавания за другите клубове по Гонг.
Между другото колко и кога се излъчва ``ЧАСЪТ НА СЛАВИЯ``?

Пет Май 21, 2004 4:00 pm
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
SLAVIA_FOREVER това е идея за песните много добре ше е

The Rise of the poisoned Youth

Пет Май 21, 2004 8:58 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Суоми, да идеш на концерт на Чилдрън ъф Бодом. Това вече е култово във Финландия. Тоя отбор дето го спрягаш може да е култов за там, но в световен и галактически мащаб най-добре звучи ГЕНЧЛЕРБИРЛИГИ. Жалко, че загубиха финала, но Трабзонспор взеха квота за ШЛ и Генчлербирлиги са в УЕФА! Там навремето имаше едно крилце - Хакан КЕЛЕШ се казваше. Единствения защитник, който можеше да му се противопостави беше Умит Озат(по италианско му). А пък дербито на Анкара с Анкарагючю...Резултати като 9:8,7:6,5:4 са често срещано явление в техните мачове. Да не говорим, че тази година Генчлер стигнаха по-далеч от "Левски" в евротурнирите. Един ден могат да станат и носители на някоя еврокупа. "Европейският шампион Генчлербирлиги..." - добре звучи,а?

А ако се върнем на майните... Мача им с Оксер за УЕФА... Помните ли го?

SLAVIA FOREVER,
Ти тази регистрация в много спешъл моумънт я превръщаш :D:D:D!

За радиопредаването нищо не знам, не съм слушал радио от 100 години. Само на път! Но ако се издаде CD или поне един сингъл с нещо качествено и посветено на СЛАВИЯ, ще си го пускам по - честичко. Да ти кажа това, което е направено досега е добро като замисъл, но в музикално отношение не ме кефи много. Трябва да се направят нови неща, в различни музикални стилове - да има за всеки. А и да ги пускат по радиото.

Вто Май 25, 2004 1:04 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща