Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 7:43 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 Юношите в първия отбор... 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение 
Xunep`ToH4e написа:
Марто Стефанов трябваше да е титуляр срещу говедата
за пръв път ми прави впечатление,но това момче е супер бърз
защо играем с един нападател не знам...

Всички наши юноши заслужават истински бялата фланелка...

На мача с "Ботев" ще има плакат в тяхна подкрепа :wink:

На мен ми направи впечатление на мача Литекс - Славия миналият сезон ! Още там показа прилични качества ! 8)

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Вто Окт 03, 2006 10:19 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
И с трима нападатели да играем все тая след като халфовете са гола вода и немогат да си подадат повече от два пъти топката :evil:

Чет Окт 05, 2006 9:09 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
Трябва да налагат Юношите в първия отбор,но и малко опит никога не е изли6ен. :?

Съб Окт 14, 2006 7:49 pm
Профил
Познат
Аватар

Мнение SLAVIA
napalno podkrepqm iunu6ite na slaviq i trqbva mal i spoloten sastav

Съб Окт 14, 2006 7:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Юношите може да са добри,факт е ,че само Боби Павлов и може би Мартин Стефанов са дорасли за титулярно място.

САМО СЛАВИЯ!

Съб Окт 14, 2006 8:06 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Повечето от титулярите с нищо не оправдават титулярното си място.

Вто Окт 17, 2006 10:47 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Съгласен съм по принцип с мнението, че повечето от играчите в отбора трябва да са наши юноши. За съжаление към днешна дата, уви това не е съвсем реално. Дамянов и Воденичаров след серия контузии не са в оптимална форма. Мартин Стефанов е рядък феномен - бележи почти във всяка контрола, а като излезе за първия отбор спира топката като "крак на маса". Преди 20-тина години имахме един като него - Георги Караманов. Беше голмайстор на дублиращия отбор, а в първия не направи нищо. От юношите най-добро впечатление ми прави Стоян Георгиев. Гледах го миналата зима с Рилски спортист на "Герена" тогава смени контузения А. Караславов и игра с огромно самочувствие. Ив. Цветков го гледах с Пирин преди 2 седмици, има много стреснат вид и телосложение на дете. В същия мач игра и Боби Димитров, но не показа нищо съществено. Д. Симеонов и Г. Петров не съм ги виждал в игра и не мога да кажа нищо. Според мен трябва да се дава повече шанс на Христо Петров и Илиян Трифонов, които имат бъдеще. Като цяло от младите постоянно място има само за Н. Петров, който с нищо не го заслужава! :wink:

Чет Окт 19, 2006 8:12 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Принципно и аз подкрепям юношите, но също така смятам, че нашата школа е много надценена. Реално в последните 10 години сме произвели трима читави играчи- Янков, Благо и Рангелов. Нито един от другите не е титуляр в "А" група- тези, които са при нас, прекарват времето си на пейката, а другите се подвизават с променлив успех в "Б" и "В" група.
Тук изключвам момчета като Бранимир Костадинов, които са играли по 2-3 години при юношите и са избягали от възможността "да им дадем шанс".

Чет Окт 19, 2006 8:52 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Борислав Гюлеметов
каде играе според в 8) ас
не е ли в А група

(/С\)
САМО СЛАВИЯ

Пет Окт 20, 2006 9:15 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
100qn написа:
Борислав Гюлеметов
каде играе според в 8) ас
не е ли в А група

(/С\)
САМО СЛАВИЯ

И май тази година ще изпадне :lol: В чуден отбор се е реализирал, няма що :lol: Можеше и да ни бъде полезен с нещо, но съгласете се, че "брилиянтната" ни школа е твърде много митологизирана и превъзнасяна.
Има задължителна квота от 5-7 (?) души от старшата, които да бъдат картотекирани в мъжкия отбор и затова им "дават шанс". Не се заблуждавайте, че щяхме да имаме толкова наши кадри в представителния отбор, ако я нямаше квотата.
Ако бяхме Аякс и имахме няколко юношески филиала с десетина хиляди таланта вътре, можеше да изкараме няколко конкурентноспособни отбора с ниска средна възраст. Но при сегашното положение да разчитаме само на школата... И както взимаме само арбитражни звезди... Не искайте нещо, което няма да искате да видите в реализиран вариант. Трябва да се държи златната среда в това отношение.
В школата се работи добре до един междинен етап. След това, когато настъпи времето за интеграция в мъжкия отбор, нещата не вървят. Защото юношите не са готови да поемат цялата отговорност на плещите си, а и няма кой да им помогне в това .
Благо, Чаво и Рангелов имаха голяма доза късмет в това отношение.

Пет Окт 20, 2006 10:21 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща