Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 19, 2025 11:20 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 72 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
 С "Ботев" за купата 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе не знам....Но ако играем само с "Ботев" за купата и за първенство 100% ще спечелим и двете. :lol:

Чет Ное 30, 2006 9:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Tony Adams написа:
Абе не знам....Но ако играем само с "Ботев" за купата и за първенство 100% ще спечелим и двете. :lol:

Най-точно. нека погледнем малко по-релано на нещата, нищо че след последните добри резултати се създаде някакъв оптимизъм. В първенството сме на шесто място и не сме победили нито един от отборите пред нас. Като се има предвид че гостуваме във Варна, Ловеч и село Илиянци, няма особени изгледи да вземем победа срещу първите 5 отбора.
За купата стигнахме 1/4финал, което е нормално, но това беше защото имахме леки съперници. Ще видим с кой ще играем следващия кръг, но ако не е Вихрен, берое, или нашите извънземни приятели от Париж, пардон, Благоевград, мисля че сме дотук. Е, да не забравяме и говедата сред желаните съперници - тяхната съдба е да отпадат от нас за купата :lol: .

Чет Ное 30, 2006 11:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
говедата са ни абонати за купата , ама дано не се падмене с тях:) , а иначе създал се бил оптимизъм след добрите игри , ами братле нека и при нас малко оптимизъм бе , писна ми само да обмисляме формата на протест нека и ние се порадваме макар и на малкото успехи които постигаме в футбола , гостуваме в ловеч и илиянци да , обаче говеда и чорбари идват на стадион славия и отсега се зареждам с оптимизъм както преди всеки мач с тях де , дано не ме разочароват за пореден път , а ако тоя път има пак говеда в А сектор и ни дразнят предлагам и ние да влезем в новините , щото те си го заслужават на нашия стадион в нашия сектор и се държат вулгарно , няма как да го допуснем , и призив към всички фенове да идват на стадиона само с много бяла публика ще изгониме говедата от А сектор !

Пет Дек 01, 2006 12:50 am
Профил
Току що регистриран
Аватар

Мнение 
jordas написа:
говедата са ни абонати за купата , ама дано не се падмене с тях:) , а иначе създал се бил оптимизъм след добрите игри , ами братле нека и при нас малко оптимизъм бе , писна ми само да обмисляме формата на протест нека и ние се порадваме макар и на малкото успехи които постигаме в футбола , гостуваме в ловеч и илиянци да , обаче говеда и чорбари идват на стадион славия и отсега се зареждам с оптимизъм както преди всеки мач с тях де , дано не ме разочароват за пореден път , а ако тоя път има пак говеда в А сектор и ни дразнят предлагам и ние да влезем в новините , щото те си го заслужават на нашия стадион в нашия сектор и се държат вулгарно , няма как да го допуснем , и призив към всички фенове да идват на стадиона само с много бяла публика ще изгониме говедата от А сектор !

Няма лошо от оптимизъм, майна, и ние сме оптимисти след сравнително добрата есен на фона на предишните 7 години. Ама пак ви казвам, ние сме в мъртвата хватка на Митю Селския, ние засега не сме нищо определящо в първенството, тъй че днешната лека победа срещу нас не мога да разбера къде ви изпрати в облаците. Пък и защитата ни беше в някакъв невероятен състав, единия 16-17 годишен младок.......Само това е. Иначе си ни бихте как си трябва, малко за втория гол ме съмнява дали не беше засада, ама еби му майката, ние никак не играхме. То не може с един точен удар във вратата да искаш да биеш когото и да е. Особено когато противникът ти непрестанно атакува и търси головете.

Пет Дек 01, 2006 3:50 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Нашият оптимизъм (доколкото има такъв) е породен от това, че не регистрирахме поредното насилствено отпадане от купата, както беше през последните срамни години (Етър, "Спартак" (пл), Рилски спортист...). В последните ни мачове, след целия срам, който брахме преди два месеца, играхме доста атакуващо и създадохме много положения, нещо което до скоро не правехме. Основните ни играчи играят силно, най-голяма е разликата при Тодор Колев, който беше заклеймен като вече изпял си песента, защото за една година вкара 5-6 гола, но сега е различно, сега е нападателят, който вкарва във всеки мач, такъв не сме имали след Кушев. Симонович играе много добре и доказва, че не случайно е вкарвал и на Ливърпул. Илиев също е много стабилен, вкарва и пряк свободни... Ще видим дали политиката на собствениците не се е променила и след 10 години няма да им се прииска отново да играем в Европа :evil: При две попълнения това съвсем не е нереално.

Пет Дек 01, 2006 1:10 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Според мен собствениците набраха опит в международните трансфери и разбраха ползата от евротурнирите. Бих дал един пример от живота. Представете си, че сте собственици на фабрика за обувки. На "Витошка" ще получите за продукта си 100 лв., в магазин в "Банишора" - 25 лв., на Битака - 10. Аналогичен е случаят с футболистите, само заменете "Витошка" с Европа, "Банишора" с "А" група и Битака - с "Б" група и арбитражите.
Та затова е важно къде излагаш стоката си (обувки, гащи, футболисти).

Пет Дек 01, 2006 1:19 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Има и още нещо в продължение.
Кой уважаващ себе си футболист, който иска да се развива и да играе на високо ниво, ще дойде в отбор без никакви цели и амбиции? Може би само някои свободни агенти (считам за абсолютен шанс привличането на Иванович), застаряващи футболисти, които търсят къде да поиграят още 1-2 години, или просто посредствени футболисти, които искат да си живуркат някъде спокойно. За да можем да взимаме качествени попълнения трябва да се гонят високи цели. Дано са го разбрали хората от ръководството.

Пет Дек 01, 2006 4:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Това за участието в евротурнирите и трансферите не е никаква гаранция, а мит. Прасетата след като биха Ливерпул и Байер къде си продадоха звездите? Във втора лига във Франция. Ми че то там и ние продадохме играч, при това май за малко повече отколкото на кочината взеха за Бадемчето. Сега ще видим говедата кого ще продадат и къде (миналата година интерес имаше само към Тропчо и то от Луч Енергия). Буферите най-много да продадат Женков, ама ще видим дали ще стане. Излиза че въобще няма никакво значение дали един отбор е играл в турнирите или не. За сметка на това ако извадим някой по-приличен продаваем играч (по-млад, че старите вече никoй не ги иска на запад, макар че в Турция може ид а ги вземат), Венци ще се разбере със Стоичков той да поиграе в някоя и друга контрола за националния и готово, ще се продаде. Аз не мисля че хората от ръководството не са наясно с това че без да участваме в турнирите не търпим никакво развитие и сме само по-зле от година на година, но не съм съвсем сигурен какви са техните цели и доколко съвпадат с нашите мечти, надежди и очаквания като фенове.

Пет Дек 01, 2006 6:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
4ESTITO NA VSI4KI SLAVISTI! Klasirahme se za 1\4 finala! Mnogo sum dovolen naistina i mnogo sujalqvam 4e nemojah da doida, no 6te gledam na sledva6tiq ma4 da doida!

PS Nali ne psuvahte mnogo Lil4o, 4e malko li4no go priemam :wink: :P

Пет Дек 01, 2006 8:32 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Борето и Стратега поздравиха Лилчо преди да влезе в тунела към съблекалните...
Абе всъщност татарското кюфте дойде и ни поздрави, а и всички, които бяха отпред, го поздравиха. Доказахме, че сме интелигентна публика! :wink:

Стратега му пожела да бият ""Левски"" и ЦСКА.

Пет Дек 01, 2006 8:39 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 72 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща