Поне стигнахме до влизане в първата осмица. Това си е дублиране на мястото, което очакваме и в шампионата. Ако продължим, ще бъде свръх силите на играчите и тогава вече ще заслужат много суперлативи за представянето си в турнира. Дано стане!
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
Моето единствено желание на този етап е да съберем минимум 70 човека в Ловеч. Направим ли агитка, убеден съм ще помогнем на момчетата. От доста време не сме имали мач с такъв залог и заряд!
Пет Дек 22, 2006 10:30 pm
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
Абе щом мача е на 11 април го взимаме на 10- ти Славия има рожден ден - на 11-ти аз- какъв по хубав подарък- въпреки че тази година точно на 11 ти загубихме волейболната титла при жените . Така че надушвам полуфинал
Пет Дек 22, 2006 10:49 pm
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
Дано сте прави.................... искаме полуфинал!!! Айде момчета ние сме с вас!!!!
_________________ Аз съм с бяла душа и винаги ще бъда
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл