Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
това за венци стефанов и за златната среда го слушам от години , всичко наистина опира до манталитет , а ние българите нямаме такъв , ето ти ги тотнам например не са ставали шампиони от колко години , колко време не бяха били челси , сигурно са 500 човека на сатдиона , подкрепят си отбора , пеят си песни и са щастливи , както и всички отбори в англия и не само там , скоро се рових из руски сайтове , амо ако ви кажа там отбори като зенит , динамо , "Спартак" , цска какви хореографии правят в момента са номер едно в европа , и те са обременени от тоя строй който е тровил живота на наще бащи 45 години даже много повече от нас, обаче почват да се отърсват и осъзнават някой неща , мойта надежда е че сега като влезем в евросъюза много неща ще поскъпнат драстично , едно кино ще стане 10 лева и други удоволствия и се чудя дали тия потенциални фенове няма да почнат да идват по стадионите , въпроса е да се привлекат по някакъв начин , а не само да се псува по венци , това че не сме се борили за медали и така нататъка , аз ви казах в нормалните държави отбори с традиции не са ставали шампиони почти толкова години колкото и ние не бяхме и това не е довело до сериозен отлив , ако в българия говеда и чорбари се на наше място ще са с пъти по зле относно публика от нас , за това ние трябва да докажем че славиският дух е несломим и да си подкрепяме отбора независимо за какво се бори , да покажем за пореден път че сме повече от тия червено сини смешници!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Дек 13, 2006 2:48 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Смятай, че в периода 1943-1996 играем повечето си мачове пред толкова, ако не и повече, публика, колкото е имало и на мачовете на "Левски" и ЦСКА. Никой не казва, че тия 53 години без титла са виновни за отлива на публика. Така, че не виждам защо ми даваш за пример Тотнам и тем подобни. Всички знаем къде е проблема и малко ми дотегна само да го дъвчем.
_________________ 100
|
Сря Дек 13, 2006 12:02 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: това за венци стефанов и за златната среда го слушам от години , всичко наистина опира до манталитет , а ние българите нямаме такъв , ето ти ги тотнам например не са ставали шампиони от колко години , колко време не бяха били челси , сигурно са 500 човека на сатдиона , подкрепят си отбора , пеят си песни и са щастливи , както и всички отбори в англия и не само там , скоро се рових из руски сайтове , амо ако ви кажа там отбори като зенит , динамо , "Спартак" , цска какви хореографии правят в момента са номер едно в европа , и те са обременени от тоя строй който е тровил живота на наще бащи 45 години даже много повече от нас, обаче почват да се отърсват и осъзнават някой неща , мойта надежда е че сега като влезем в евросъюза много неща ще поскъпнат драстично , едно кино ще стане 10 лева и други удоволствия и се чудя дали тия потенциални фенове няма да почнат да идват по стадионите , въпроса е да се привлекат по някакъв начин , а не само да се псува по венци , това че не сме се борили за медали и така нататъка , аз ви казах в нормалните държави отбори с традиции не са ставали шампиони почти толкова години колкото и ние не бяхме и това не е довело до сериозен отлив , ако в българия говеда и чорбари се на наше място ще са с пъти по зле относно публика от нас , за това ние трябва да докажем че славиският дух е несломим и да си подкрепяме отбора независимо за какво се бори , да покажем за пореден път че сме повече от тия червено сини смешници!
Казал си го много точно и те подкрепям,но
1.Не сравнявай Англия с България-по нищо не си приличаме,Англия е друг манталитет,там футбола е на пиедестал,всички само това ги интересува,виж,че сега по Коледа дори ще играят пак.
2.Като станем членове на ЕС,освен поскъпване на цени за кино,не мислиш ле,че е билетите за мачовете ще поскъпнат,като това ще доведе до още по-голям отлив от стадиона?
3.Всичко си зависи от човека и манталитета му.
4.Славия винаги и имала,има и ще има фенове на стадиона дори да са 15 човека.
|
Сря Дек 13, 2006 1:09 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Само едно уточнение: Когато станат 15 човека не се наричат фенове, а рода! 
_________________ 100
|
Сря Дек 13, 2006 1:30 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
стига бе 15 човека , аз се надявам до няколко години да почнат да идват на стадиона ни средно по 4000-5000 човека на мач 
www.zone1913.com
|
Сря Дек 13, 2006 5:40 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
jordas написа: стига бе 15 човека , аз се надявам до няколко години да почнат да идват на стадиона ни средно по 4000-5000 човека на мач 
бате аз очаквам да идват около 30 000 ама нема  най-много 200 човека 
|
Сря Дек 13, 2006 5:50 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Qvno e vupros na mnenie a ne na fakti.
Сря Дек 13, 2006 6:03 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
е да ви еба у песимистите , 200 човека могат дадойдат на някой контролен мач , ние по малко от това което сме в момента няма да станеме , за хората на стадиона имам предвид , иначе славия има много фенове , друг е въпроса колко са предани и посещават мачовете
www.zone1913.com
|
Сря Дек 13, 2006 7:24 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ha ha
malko sme ama jaki sme
super sme
WHITE PRIDE
K.K.K.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пет Дек 22, 2006 8:36 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
аз мн се надявам в скоро време да почнат да идват повече зрители на мачовете  Тва зависи най-вече от младите хора,които са слависти,но не виждат смисъл да идват на мачове  са напоследак аз и няколко приятели вече сме на линия навсеки мач  на по 15-16-17 сме и са с нетърпение чакаме да почне полусезона  Музиката,която слушам е Пънк както и приятелите ми  ,но не е важно какви сме,а да подкрепяме отбора ни  САМО СЛАВИЯЯЯ
Сря Фев 07, 2007 11:31 am |
|
 |
|