Зимна подготовка,трансфери,контроли и други
Автор |
Съобщение |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Дано тоя Славчо Георгиевски да се окаже свестен! Той днеска игра ли между другото?
Пет Фев 02, 2007 4:23 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Да, игра във втория мач, с резервите и юношите и вкара гол за 1:1 с "Вихър".
|
Пет Фев 02, 2007 4:37 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
FeverNew написа: Да, игра във втория мач, с резервите и юношите и вкара гол за 1:1 с "Вихър".
Браво на мамчето, може и да излезе нещо от него!!! 
Пет Фев 02, 2007 4:45 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
сега без саша ще го закършим съвсем, тоя сребрелюбец дебелак докато не ни съсипе няма да се спре!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пет Фев 02, 2007 5:10 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
mito00 написа: FeverNew написа: Да, игра във втория мач, с резервите и юношите и вкара гол за 1:1 с "Вихър". Браво на мамчето, може и да излезе нещо от него!!! 
Беше най-добрия втория мач и се понрави с доста техника(без да прекалява) и даде 2-3 добри извеждащи паса зад защитата! Иначе мача беше на слабо ниво ,а и Вихър можеха да си трагнат с победата!Слабо представяне за мое голямо съжеление на Марто Стефанов!
Парвия мач(титулярите) беше много интересен-бърз,динамичен... Видя се ,че Пирин са добър отбор и не случайно са в челото на 'Б' група!
Бих отличил Данчо Петков --> отзад е скала 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пет Фев 02, 2007 5:20 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
|
TOTO_SLAVISTA написа: mito00 написа: FeverNew написа: Да, игра във втория мач, с резервите и юношите и вкара гол за 1:1 с "Вихър". Браво на мамчето, може и да излезе нещо от него!!!  Беше най-добрия втория мач и се понрави с доста техника(без да прекалява) и даде 2-3 добри извеждащи паса зад защитата! Иначе мача беше на слабо ниво ,а и Вихър можеха да си трагнат с победата!Слабо представяне за мое голямо съжеление на Марто Стефанов! Парвия мач(титулярите) беше много интересен-бърз,динамичен... Видя се ,че Пирин са добър отбор и не случайно са в челото на 'Б' група! Бих отличил Данчо Петков --> отзад е скала 
Напълно нормално, Данчо на колкото и години да стане, все ще е на познатото си добро ниво!!! 
Пет Фев 02, 2007 6:00 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
София. Сръбският халф на Славия Саша Симонович е заминал на проби в Китай, съобщи за Агенция "Фокус" пресаташето на клуба Борислав Константинов. "Симонович ще остане няколко дни там, за да може да видят неговите качества. Възможно е да се стигне и до трансфер", заяви Константинов, който не назова името на отбора. Саша Симонович, който е бивш футболист на "Левски", пропусна днешната контрола с Пирин Благоевград.
Пет Фев 02, 2007 8:56 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: сега без саша ще го закършим съвсем, тоя сребрелюбец дебелак докато не ни съсипе няма да се спре!
Венци мое да е всякакъв ама си мисля, че не заслужава да отнася всичко....вижда се, че повечето играчи са скапани наемници и ако им се дадът 5 лв повече бягат. Кви цели може да има Симонович в Китай....да взема повече пари. Нормално е да иска да отиде там, още повече, че той дойде заради Патко в Славия, а патко го няма... наемника си е наемник и като каже, че не иска да играе повече в Славия няма смисъл да се опитваме да го задържим.
Явно Саша не е имал каквито и да е амбиции, а е дошъл в Славия само ей така...да не е във Вихрен...
Ако имаше амбиции и желание да е в славия щеше да се съгласи и на заплатата, която му се дава...а за продукцията, която преставят си мисля, че по 600лв на месец им стигат...да ама те взимат по 10 000. Е щом като му е малко прав му път!!!
|
Пет Фев 02, 2007 9:56 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
makaveli написа: jordas написа: сега без саша ще го закършим съвсем, тоя сребрелюбец дебелак докато не ни съсипе няма да се спре!
Венци мое да е всякакъв ама си мисля, че не заслужава да отнася всичко....вижда се, че повечето играчи са скапани наемници и ако им се дадът 5 лв повече бягат. Кви цели може да има Симонович в Китай....да взема повече пари. Нормално е да иска да отиде там, още повече, че той дойде заради Патко в Славия, а патко го няма... наемника си е наемник и като каже, че не иска да играе повече в Славия няма смисъл да се опитваме да го задържим.
Явно Саша не е имал каквито и да е амбиции, а е дошъл в Славия само ей така...да не е във Вихрен...
Ако имаше амбиции и желание да е в славия щеше да се съгласи и на заплатата, която му се дава...а за продукцията, която преставят си мисля, че по 600лв на месец им стигат...да ама те взимат по 10 000. Е щом като му е малко прав му път!! |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Симонович ще липсва на отбора, спор няма. Но със сигурност Венци не го е натирил в Китай против волята му. Ако толкова му се ходи при жълтите, които са известни с навика си да не плащат (тези в Китяй, онези в Япония са друга работа), не можем да го спрем насила. Иначе става като с онзи маймун в чорбата. Ако остане само за да отбива номера и няма никакво желание да играе за нас, ползата каква ще е?
Дебелият определено трябваше да направи опит да го задържи или поне да му привлече заместник, ама естествено той е бил по-радостен и от самия Саша като е чул че има възможност за трансферче. И все пак щях да съжалявам много повече, ако ставаше дума за някой от нашите юноши. За сърбин, колкото и да е добър, не ме е яд чак толкова.
|
Пет Фев 02, 2007 11:02 pm |
|
 |
|