Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 11:01 pm

Отговори на тема  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
 Агитката? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз също съм с впечатлението, че тези, които не се интересуваха от футбол, когато бях в училище, най-често играеха на ластик с момите. Дали после са станали обратни или не не мога да доложа.

Пет Фев 09, 2007 2:35 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
от класа ми са 13 момчета; 3-ма не се интересуват мн от бг футбола;7-левскара;2-чурбара; И АЗ СЛАВИСТА 8) :lol:

Пет Фев 09, 2007 8:45 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
не нямам комплексче от жените ти ако имаш си е твои проблем .Колкото до тези които не гледат футбол в моя клас си играеха на кеч до 9 клас докато ние ходехме по мачове :o 8)
а и незнам какво общо имат педеругите с някъф коплекс от жените????? :?

Пет Фев 09, 2007 10:55 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
В нашия клас тези, които не се интересуваха от футбол, стигаха финали на европейски първенства по джудо и карате - до.

100qn написа:
не нямам комплексче от жените ти ако имаш си е твои проблем .Колкото до тези които не гледат футбол в моя клас си играеха на кеч до 9 клас докато ние ходехме по мачове :o 8)
а и незнам какво общо имат педеругите с някъф коплекс от жените????? :?

Имат, при това много. Говоря зя приятели, а ти ги обиждаш. Който много лепи подобни етикети със сигурност отделя от времето си да разсъждава на тая тема.

Пет Фев 09, 2007 1:04 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ЕЕЕЕ само на педераси не се бяхме псували в тоя форум :lol:

Пет Фев 09, 2007 3:59 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
ЕЕЕЕ само на педераси не се бяхме псували в тоя форум :lol:

The time has come :lol:

Пет Фев 09, 2007 4:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Божо написа:
Аз също съм с впечатлението, че тези, които не се интересуваха от футбол, когато бях в училище, най-често играеха на ластик с момите. Дали после са станали обратни или не не мога да доложа.

Абе то аз и от футбол се интересувах, ама и на ластик си играех. :lol:

Пет Фев 09, 2007 4:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
хехе в моя клас имахме 11 момичета, 7 от тях бяха с телесна маса над 80 кг, не знам от пубертета ли от какво ли, сред момчетата аз бях единствен славист, но и най големия фен на футбола в класа, а и най го разбирах като игра, все пак съм тренирал, за съжеление в цска, 5 години:), но бях много несериозен и прекъснах в 7 клас! в цялото училище бяхме 5 слависти и дори се виждахме по мачове, бягал съм редовно за да ходя на мач, тогава дербитата ги играехме на националния и ми беше близко:), а като ме приеха студент като казах там на едни провинциални типове мои колеги, че съм славист, реагираха много странно:), естествено всички побързаха да се оприличат на лефскари или цесекари, провинциален манталиет..., все пак привлякох един бургазлия за идеята Славия, и дори мисли да идва на мача с латекса:)

Изображение
www.zone1913.com

Съб Фев 10, 2007 2:13 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
дис ис бритиш хомусексуал :lol: 8) мъдра реплика на просто говедо :? :shock: :P

Съб Фев 10, 2007 2:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
jordas написа:
хехе в моя клас имахме 11 момичета, 7 от тях бяха с телесна маса над 80 кг, не знам от пубертета ли от какво ли, сред момчетата аз бях единствен славист, но и най големия фен на футбола в класа, а и най го разбирах като игра, все пак съм тренирал, за съжеление в цска, 5 години:), но бях много несериозен и прекъснах в 7 клас! в цялото училище бяхме 5 слависти и дори се виждахме по мачове, бягал съм редовно за да ходя на мач, тогава дербитата ги играехме на националния и ми беше близко:), а като ме приеха студент като казах там на едни провинциални типове мои колеги, че съм славист, реагираха много странно:), естествено всички побързаха да се оприличат на лефскари или цесекари, провинциален манталиет..., все пак привлякох един бургазлия за идеята Славия, и дори мисли да идва на мача с латекса:)

Въобще не си мислете,че в провинцията няма фенове на Славия.Вярно че напоследък са се дистанцирали повечето но са си слависти...

Пет Фев 16, 2007 2:26 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща