Автор |
Съобщение |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
В интервюто за Гонг, Венци каза че ще са 10 или макс 15лева ,но пак е добре дори така да е!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Чет Фев 15, 2007 6:35 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Дори и 10 лв да са пак добре. Колкото повече ошушкаме говедата с по-високи цени - толкова по-добре. Нека се охарчват, кво ми дреме. Пък и ако земем да ги бием, още по-добре. Извода е: колкото по-малко рогати твари - толкова по-добре.
Пет Фев 16, 2007 1:08 am |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Говедата би трябвало да са се научили, че билета за мач със силен съперник струва скъпо - колкото платиха за Вердер, Бaрса и Челси, толкова да плащат и за мача с нас както подобава на велик европейски отбор.
Обаче на мен ми е повече мерак Кюфти да тресне 10-15 лева на селяндурите от Ловеч. Ама да го запази в тайна и да ги изненада, като слязат от омирисаните на кебапчета автобуси (които естествено са ги превозили до София на разноски на бащицата Ганчев). Такива селски номера точно срещу баш селяните са оправдани и дори желателни. Те повечето така или иначе не идват заради мача, а на пазар, няма да е голяма загуба ако не изгреят на стадиона с някое от култовите си знамена като Манчестър Литекс Юнайтед или просто някое знаменце на арабска държава. 
|
Пет Фев 16, 2007 1:18 am |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Лошото на такива "инициативи" е че ще има и "ответен удар", но пък ние така или иначе не се събираме кой знае колко много, няма да е чак такава загуба, докато примерно прасета, говеда, и мароканци, ще влезнат на стадиона в пъти по-малко от обикновено. Даже ако изобщо някой влезе при тия цени 
Пет Фев 16, 2007 1:22 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Еми поне с тея от Ловеч, няма да стне пролетта! Щото имаме 2 гостувания с тях за съжаление!!! 
Пет Фев 16, 2007 1:38 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
Пет Фев 16, 2007 11:59 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Единствената възможност да се изгонят животните от "А" сектор е като се направят по високи цени на билетите за "А" сектор и по-ниски за останалите. В момента положението е такова, че един приятел на въпроса, защо винаги се бутате в нашия сектор ми отговори:"Така и така плащам 5 кинта защо да не съм на седалки и под козирката."
Спомням си и предпоследния мач с "Левски" на Овча купел и тогава станаха пак същите мизерии. Даже имаше един парцал от нашата страна на "А" сектор. И даже на някои от момчетата им бяха раздали жилетки на стюарди. И кво стана ония си седи, ние се палим, ония си показва билета и ние го отнесохме. А най-смешното беше, че тъпите куки задърпаха Сашето, който в случая се яви просто изкупителна жертва!
_________________ 100
|
Пет Фев 16, 2007 12:05 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
пич и тая година усещам че ще се случи нещо подобно, аз на тема говеда в А сектор съм много чувствителен, и ако някой говежд елемент нещо тръгне да ни провокира на много слависти включително и на мене няма да им издържат нервите и ще стане една...дето не трябва да става, за това говедата във В сектор, а за А билети от по 15-20 лева...на касите, ние си имаме наша каса която продава с отстъпка 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пет Фев 16, 2007 3:31 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 Slavia-Levski
Ne iskame Kupa ne iskame medali,a iskame pobeda nad sinite mangali!
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Съб Фев 17, 2007 3:31 pm |
|
 |
|