Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 1:07 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 25 лева за Славия - "Левски" през пролетта 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
В интервюто за Гонг, Венци каза че ще са 10 или макс 15лева ,но пак е добре дори така да е!

BOYS SOFIA ULTRAS

Чет Фев 15, 2007 6:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Дори и 10 лв да са пак добре. Колкото повече ошушкаме говедата с по-високи цени - толкова по-добре. Нека се охарчват, кво ми дреме. Пък и ако земем да ги бием, още по-добре. Извода е: колкото по-малко рогати твари - толкова по-добре.

Пет Фев 16, 2007 1:08 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Говедата би трябвало да са се научили, че билета за мач със силен съперник струва скъпо - колкото платиха за Вердер, Бaрса и Челси, толкова да плащат и за мача с нас както подобава на велик европейски отбор. :D
Обаче на мен ми е повече мерак Кюфти да тресне 10-15 лева на селяндурите от Ловеч. Ама да го запази в тайна и да ги изненада, като слязат от омирисаните на кебапчета автобуси (които естествено са ги превозили до София на разноски на бащицата Ганчев). Такива селски номера точно срещу баш селяните са оправдани и дори желателни. Те повечето така или иначе не идват заради мача, а на пазар, няма да е голяма загуба ако не изгреят на стадиона с някое от култовите си знамена като Манчестър Литекс Юнайтед или просто някое знаменце на арабска държава. :twisted:

Пет Фев 16, 2007 1:18 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Лошото на такива "инициативи" е че ще има и "ответен удар", но пък ние така или иначе не се събираме кой знае колко много, няма да е чак такава загуба, докато примерно прасета, говеда, и мароканци, ще влезнат на стадиона в пъти по-малко от обикновено. Даже ако изобщо някой влезе при тия цени :lol: 8)

Пет Фев 16, 2007 1:22 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Еми поне с тея от Ловеч, няма да стне пролетта! Щото имаме 2 гостувания с тях за съжаление!!! :(

Пет Фев 16, 2007 1:38 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Поне се видят истинските ГОВЕДА на мача , които ме съмняват да бъдат повече от 100 човека при такива билети ! Защото повечето са банда лумпели !!! Дано Венци им ги направи и по 25 евро - все пак си имат евреин да ги храни !!! :evil: :twisted: :x

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пет Фев 16, 2007 11:59 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Единствената възможност да се изгонят животните от "А" сектор е като се направят по високи цени на билетите за "А" сектор и по-ниски за останалите. В момента положението е такова, че един приятел на въпроса, защо винаги се бутате в нашия сектор ми отговори:"Така и така плащам 5 кинта защо да не съм на седалки и под козирката."
Спомням си и предпоследния мач с "Левски" на Овча купел и тогава станаха пак същите мизерии. Даже имаше един парцал от нашата страна на "А" сектор. И даже на някои от момчетата им бяха раздали жилетки на стюарди. И кво стана ония си седи, ние се палим, ония си показва билета и ние го отнесохме. А най-смешното беше, че тъпите куки задърпаха Сашето, който в случая се яви просто изкупителна жертва!

Пет Фев 16, 2007 12:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
пич и тая година усещам че ще се случи нещо подобно, аз на тема говеда в А сектор съм много чувствителен, и ако някой говежд елемент нещо тръгне да ни провокира на много слависти включително и на мене няма да им издържат нервите и ще стане една...дето не трябва да става, за това говедата във В сектор, а за А билети от по 15-20 лева...на касите, ние си имаме наша каса която продава с отстъпка 8)

Изображение
www.zone1913.com

Пет Фев 16, 2007 3:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Slavia-Levski
Ne iskame Kupa ne iskame medali,a iskame pobeda nad sinite mangali!

Съб Фев 17, 2007 3:31 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2