Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 01, 2025 12:04 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Следваща
 Зимна подготовка,трансфери,контроли и други 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
mito00 написа:
БФС наказва Славия за бой в контрола

Футболният съюз ще наложи наказания на играчи на Славия и "Марек" за боя в контролата между двата отбора, научи "Меридиан Мач". Срещата бе прекратена в 65-ата минута при 2:2 заради масов бой. Реферът Цветан Георгиев е описал екшъна в доклад и по подобие на някои западноевропейски първенства БФС ще санкционира защитника Йордан Петков, който провокира боя, и други играчи с глоби.

Напълно правилно.

Нед Фев 25, 2007 11:30 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
123 написа:
mito00 написа:
БФС наказва Славия за бой в контрола

Футболният съюз ще наложи наказания на играчи на Славия и "Марек" за боя в контролата между двата отбора, научи "Меридиан Мач". Срещата бе прекратена в 65-ата минута при 2:2 заради масов бой. Реферът Цветан Георгиев е описал екшъна в доклад и по подобие на някои западноевропейски първенства БФС ще санкционира защитника Йордан Петков, който провокира боя, и други играчи с глоби.

Напълно правилно.

И напълно нормално! :wink:

Нед Фев 25, 2007 12:43 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Има прецеденти в европейската практика, при които са наказвани провинилите се футболисти да не играят в официални мачове. Това според мен не бива да става в нашия случай. Дори глобите от БФС са малко пресилени. Някои отборчета се ползват с протекции и не им се случва нищо за далеч по - големи нарушения, при това в официални мачове.
Според мен БФС не трябва да санкционира нито клуба, нито отделни играчи в конкретния случай. Другото би било проява на двоен аршин.
Иначе Венци трябва да вземе кардинални мерки и да затегне дисциплината с яки глоби и наказания, защото нещата ще излязат вън от контрол в най-скоро време. Много зачестиха случаите на скандали по нашите мачове - приятелски и дори официални (примерно срещу Литекс). Второто вече е опасно и ако досега се отърваваме само със загуба на ключови футболисти за важни мачове (поради картони), то ще дойде времето да ни наказват и с лишаване от домакинство и точки.

Нед Фев 25, 2007 1:02 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Стоян Коцев:
Всичко почна от Стойков

Треньорът на Славия Стоян Коцев влезе в спор с пресаташето на Славия Борислав Константинов. Кано бе ядосан от обвиненията, че неговите играчи са провокирали скандала.
- Нашите били виновни! Боят тръгна от Ангел Стойков. Видя ли каква глава удари на Петев - обърна се Коцев към Константинов.
Треньорът, извел Славия до дубъл през 1996 г., не спести укори и към своите играчи.
- Сигурно е имало реплики от наши футболисти. Щом се стигна до подобен инцидент, значи е имало нещо. Петев може и да е обиждал. Замалко да се сбият още през първото полувреме при едно безобидно положение - добави Кано.

Явно и на някой от 7дни спорт му се иска Кано да се върне :wink:

Нед Фев 25, 2007 3:48 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Хахахаха тва некой идиот ли го е писал :lol:
баси лудницата ... :)

Нед Фев 25, 2007 8:13 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Саша Симонович отново стегна куфарите за Китай
Последна редакция: 26.02.2007, 00:10
Публикуване: 25.02.2007, 23:36

© Антон Узунов

Оставането на Симонович (вдясно) на "Овча Купел" още не е сигурно

От Пламен Славов, Топспорт.бг
Размер на шрифта: a a a
До дни азиатците ще излязат с нова оферта
Халфът на Славия Саша Симонович отново стегна куфарите за Китай и е много вероятно да отпътува за азиатската страна, въпреки че обеща да остане при "белите" и през пролетта.

От Сиан Чанба, където сърбинът изкара успешно проби, са се свързали с играча, като са му споделили, че до средата на седмицата ще излязат с нова оферта към него.

Очаква се китайците да завишат финансовите параметри по личния договор на Саша и той да приеме.

В щаба на "белите" се надяват провинилите се по време на скандалната контрола с "Марек" да се разминат със санкции, които евентуално може да им наложи Дисциплинарната комисия към БФС. Проверката бе прекратена в 65-ата минута заради сбиване между играчите.

Този да реши последно дали остава или си тръгва.

Пон Фев 26, 2007 9:16 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е аре стига де, тва е гавра вече!!! :(

Пон Фев 26, 2007 10:30 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Много , много лошо ... ти айи ди петък го задържим няма къде да ходи,ама ако премине в последните дни става много зле...

САМО СЛАВИЯ!

Пон Фев 26, 2007 10:42 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Kvo stava?
I tova mi bili profi futboleri,Slavia im e kato njakakva po4ivna stancija,nemoje takiva ne6tastni naemnici da obli4at svjatata bjala fanelka

Пон Фев 26, 2007 11:23 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
gesha написа:
Хахахаха тва некой идиот ли го е писал :lol:
баси лудницата ... :)

Е кво и е на статийката?

Пон Фев 26, 2007 11:39 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Следваща