Автор |
Съобщение |
voki
Луд за връзване
|
Дано Тошко се възстанови до мача с Черно Море и да покаже най-доброто 
Чет Мар 08, 2007 8:29 pm |
|
 |
SLAVIA_ULTRAS
Напреднал
|
Абе се си мисля 4е мое ги думнеме и силно се надявам де !!! Пфффф в Еврофутбол дават 4.30 за победа на СЛАВИЯ ,тва за мене не е нормално 6е го играя  и ма4а е 1:2 за мене !!! 
|
Пет Мар 09, 2007 3:43 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Да, и ние днес бая го умувахме с едни приятели дали да не го пускаме 2-ка, ма аз не го пуснах, пъпреки че съм почти сигурен, че ще ги треснеме. 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пет Мар 09, 2007 7:52 pm |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
И според мен може да ги бием или поне равен.
Пет Мар 09, 2007 8:57 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Не бъдете оптимисти , а реалисти !!!
Съб Мар 10, 2007 12:14 am |
|
 |
danovsky
Пристрастен
Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 11:24 am Мнения: 207 Местоположение: в сърцата на хиляди жени...
|
Цитат: Ясен Петров не пипа състава
Черно море търси римейк
на играта от „Армията“,
варненци искат допинг проби
Без промяна в състава от мача с ЦСКА ще излезе днес Черно море срещу Славия. Причината е, че всички футболисти се справиха с поставените си задачи на стадион "Българска армия" и явно Ясен Петров следва максимата, че когато отборът върви не се правят промени. Той отново ще заложи в защитния вал на двойката централни бранители Томаш и Александров, отляво Бачев, а отдясно "булдокът" Кирил Джоров. В халфовата линия ще бъдат двете нови попълнения Даниел Георгиев и Пауло Диас, капитанът Станислав Стоянов и Слави Жеков. В нападение ще се пуснат Миро Манолов и Георги Андонов. Възможно е обаче вместо Андонов на терена да се появи Георги Владимиров, който от психологична гледна точка като бивш футболист на Славия най-вероятно ще бъде пределно мотивиран за изява срещу „белия“ отбор. Междувременно от щаба на Черно море изпратиха вчера съгледвач до стадиона на кръвния враг "Спартак" (Вн), който да наблюдава тренировката на Славия. „Белите“ тренираха вчера от 16 ч. "Славия са сериозен отбор, но ако изпълняваме стриктно указания на треньора, сигурен съм, че ще успеем да се наложим над тях. Вече започвам да изпитвам суеверие и ме е страх да говоря преди мач, защото винаги е ставало обратното на това, което ми се иска", каза Георги Владимиров.
В същото време ръководството на Черно море поиска допинг контрол за двубоя със Славия.
_________________ За риболов от маса и жена ставам......

|
Съб Мар 10, 2007 9:34 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
service_crew написа: Не бъдете оптимисти , а реалисти !!!
песимистично - ще ни бият
реалистично - ще им направиме равен
леко оптимистично - ще ги омааме 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Съб Мар 10, 2007 11:01 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Мача е под голяма въпросителна- реалистичното май се припокрива с песимистичното... за съжаление. Остава да очакваме стечение на обстоятелствата и някоя изненадка  !

ВИНАГИ С ВАС !
|
Съб Мар 10, 2007 1:40 pm |
|
 |
Altafini
Луд за връзване
|
Малко вероятно е да вземем нещо от тия. Дано да имаме късмет.
Съб Мар 10, 2007 2:02 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
X 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Съб Мар 10, 2007 2:05 pm |
|
 |
|