Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юни 18, 2025 9:53 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 99 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща
 Tottenham Hotspur F.C. 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
За съжаление "Челси" ги тупна в преиграването за купата...

Вто Мар 20, 2007 12:03 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
след два случайни гола и тръшкане по терена цял мач...маоринио ги е научил на португалски номера ала К.Роналдо..., не знам въпреки всичко ми се струва че бе по резонно Тотнам да продължат с оглед на играта в двата мача, ок днес не бяхме най добри особенно ленън, но има и такива дни, аз съм оптимист за мачът със Севиля...идеята е да се подава повече на Бербатов, този мач не го търсеха достатъчно и се изолира в големи периоди от играта, нищо фатално не е станало но определено Челси е анти футболен отбор за мен във всяко едно отношение...., стил на игра който убива всичко, президент който харчи за трансфери толкова колкото е външният ни дълг, няма я тая футболна тръпка като при ливърпул да речем..., много по симпатични ми бяха по времето на дзола, оня високия Торе андре Фло джими флойд хаселбанк...сега са един гаден отбор машина който за мен съсипва футбола!!

Tottenham F.C.

Изображение
www.zone1913.com

Вто Мар 20, 2007 12:39 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз лично никак не съжалявам. :twisted: Сами са си виновни, щото ни изтърваха на "Стамфорд".Иначе се получи много динамичен мач.Доволен съм от всички в Челси,като изключим Балак и ШРФ(въпреки гола красавец)Ласана Диара се справи много добре на десния бек.Браво на ЖМ ,че му дава шанс за изява, въпреки ,че не го пуска на любмата му позиция - халф.Дузпата за Тотнъм ми се видя доста пресилена.Карвальо не препъна Бербо(поне спорд мен).Чака ни доста дървен така да се каже полуфинал с Блекбърн .

ЕДИТ:

Случайно голове :?: :?: :?: Аре стига.А това с убиването на футбола и милионите за трансфери за клишета, които са изтъркани от мнооого време вече.Реал М, Милан, Ливърпул, Байерн...нима тия отбори не дават много пари за нови грачи ?Дават, ама вместо играчи, които вършат работа се взимат илиз везди или хора, които не са за съответните отбори.Пример щедам с Ливърпул.Там се изредиха всякакви комици като :Кромкамп, Габриел Палета, една дузина испанци събирани от Виляреал, Елче, Сиудад Мурсияи Албасете, ит.н.И За всичките тия се дадоха не малко пари :!:

Вто Мар 20, 2007 12:41 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
не мога да отрека добрата игра на диара...факт, на мен шевченко ми хареса, задържаше добре топката, и дрогба игра добре но ме издразни с тези негови постоянни симулации, не знам аз нещата ги виждам по под друг ъгъл но всеки си има право на гледна точка, относно дузпата по скоро имаше отколкото не, карвалио е касапин ала рендето виорнер в случая игра за топката но и закачи бербатов, определено тотнам не приличаше на себе си в този мач, мисля си че и напрежението им дойде в повече..., с робен на терена щяхте да сте още по добри според мен а шон райт филипс ме изненада определено....просто днес нямахме ден, това е футбола не може да побеждаваш винаги:), ние сме слависти и това ни е ясно..трудно е да се обясни на животните!!

Изображение
www.zone1913.com

Вто Мар 20, 2007 12:58 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тотнъм са шарани, това е положението. 3:1 в първия мач и тотално надиграване във втория до 0:1. След това геният на Мауриньо се прояви и не останаха никакви шансове за "шпорите". Карвальо напълно надигра Бербатов, за съжаление. Двата гола на Челси бяха невероятни, но наистина дойдоха в момент, в който Тотнъм изцяло диктуваха мача. Жалко, но Челси играха като голям отбор с най-добрия треньор.

Вто Мар 20, 2007 1:58 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
шарани са съседите от северен лондон ние сме акули:)

Изображение
www.zone1913.com

Вто Мар 20, 2007 4:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
jordas написа:
шарани са съседите от северен лондон ние сме акули:)

E тука вече не издържах и Аз ще се обадя, като фен на АРСЕНАЛ!!!
Абе не разбрахте ли,че тая тема е като тема във форума на Реал Мадрид за Пирински Миньор (Брежани). Аз нямам нищо против Тотнъм-безразлични са ми (същотото е отношението и на феновете на Арсенал в Лондон), но привържениците на шпорите умрат да мразят "съседите от сев. Лондон". То почва да ми прилича,като "железните бригади" :lol: от Надежда - най-много мразят нас, а на нас ни дреме...и как да е иначе, като са смешници! Та същото е и с Тотнъм-тръгнали и те с мъжете да играят, забравиха канските усилия с Кардиф....
А за снощи - разликата беше един Бербатов. Просто Челси играха 11, не става само с късмет пред чуждата врата. Българският клонинг на Пипо Индзаги трябва от време на време да се връща и след 55-ия метър и да се опитва да се бори! (м/у др. на забележките в Леверкузен,че не се раздава достатъчно, тоя тупан каза " Абе германците не разбраха ли, че аз играя с интелект...")

Вто Мар 20, 2007 5:21 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
На мен също са ми безразлични. Добре, че е Митко Бербатов. На времето бяха много силен отбор, но откакто продадоха Клинсман отслабнаха значително. От английските отбори винаги съм бил за Астън Вила.

Вто Мар 20, 2007 8:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тотнъм изпревари Юнайтед за Нани

Тотнъм излезе с едни гърди напред пред Манчестър Юнайтед в борбата за подписа на крилото на Спортинг Лисабон - Нани.

Двата тима следят вече повече от година изявите на 20-годишния футболист, но "шпорите" изглеждат по-настоятелни в желанието си да го видят в състава си.

Лондончани са отправили директно запитване за цената на Нани и очакват отговор от Спортинг.

В същото време от лисабонския клуб се опитват да отбият ударите за таланта и да продължат договора му, който изтича през 2008 година.

Изображение
www.zone1913.com

Пет Мар 23, 2007 12:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Леви: Тотнъм трябва да играе редовно в Европа

Президентът на Тотнъм Даниел Леви подчерта, че е много важно отборът да играе в Европа за втори пореден сезон като стъпка по пътя към превръщането на "шпорите" в една от водещите сили в английския футбол.

Леви обяви печалба от 14.3 милиона паунда без трансферите за втората половина на 2006 г. - сума, с която малко отбори извън топ-4 могат да се похвалят. Една от основните причини за добрия финансов резултат е и пробивът на Тотнъм в турнира за Купата на УЕФА.

Бербатов и компания продължават в надпреварата и на 1/4-финалите срещат носителя на трофея Севиля по пътя си към една от основните цели през сезона - спечелване на трета Купа на УЕФА, но президентът иска "шпорите" да си осигурят място в Европа за следващия сезон и с класирането си в Премиършип.

"Предвид, че продължаваме в Европа, а и достигнахме 1/4-финалите на всички турнири, в които участвахме, силно се надяваме да вземем и трофея на УЕФА, но трябва и да заемем място в класирането, даващо право на участие в Евротурнирите и да продължим да го правим редовно занапред," заяви Леви.

Тотнъм в момента е на седмо място в Премиършип, а миналия сезон завърши на пето.

Изображение
www.zone1913.com

Чет Мар 29, 2007 12:06 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 99 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща