Автор |
Съобщение |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Няква дузпа май имаше с мача с Берое ама не помня спаси ли я или излезе в аут ??? 
Пон Апр 09, 2007 11:18 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Спаси я, или по-скоро ония я би в средата на вратата и Емо я Изби с крак!
Пон Апр 09, 2007 11:36 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Стига с тия дуспи , че имам лоши спомени .. и пак питам мача от колко часа е ?

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Апр 09, 2007 8:04 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Гриша Ганчев черпи футболистите с агне
Собственикът на Литекс Гриша Ганчев заведе отбора на банкет в събота след обяд, съобщи официалният сайт на клуба. Бизнесменът събра футболистите и съпругите им на агне по случай Великден в механа “Вароша”. Момчетата на Люпко Петрович останаха доволни от купона и обещаха на Ганчев да го зарадват с победи над Славия за Купата на България в сряда и Локо (Сф) в дербито на “А” група в събота.
Треньорът Люпко Петрович пък ще намали осезаемо натоварването на футболистите през идната седмица. На отбора предстоят нови два тежки мача – със Славия от четвъртфиналите в турнира за Купата на България и Локо (Сф) в Надежда. Сърбинът предвижда по едно занимание, като след битката с “белите” тимът ще има възстановяване.
Запек'с (Ловеч)
Пон Апр 09, 2007 8:47 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
А дано се освинят да немогат да тичат в Сряда
Ми винаги имаме шанс за победа и в мача и на дузпи, но до колго е голям този шанс не се знае. Аз си спомням, че Армандо повече ги ловеше, ма и той е понякога такава рибка, че ...
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пон Апр 09, 2007 9:29 pm |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
С повече късмет може и да усппем да ги отстраним. Не трябва да се отпускаме нито за минута и ще ги бием. 
Пон Апр 09, 2007 9:51 pm |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 24, 2004 4:18 pm Мнения: 268 Местоположение: София
|
Падаме - сезонът свършва. Бием - става интересно.
_________________ Сърфирай анонимно в мрежата:
http://bgproxy.net
|
Вто Апр 10, 2007 12:47 am |
|
 |
borisdanailov
Пристрастен
Регистриран на: Пон Мар 01, 2004 5:33 am Мнения: 225 Местоположение: София
|
gesha написа: А дано се освинят да немогат да тичат в Сряда 
По-скоро да се оагнят 
|
Вто Апр 10, 2007 8:30 am |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Симонович пропуска двубоя в Ловеч заради натрупани картони
Халфът Мартин Керчев остана извън групата на Славия за двубоя с Литекс.
В сряда ловчанлии приемат "белите" в 1/4-финален мач от турнира за Купата на България.
Керчев изненадващо не влезе в групата на Славия и за шампионатния мач с Рилски спортист миналия уикенд. След 18-те, които треньорът Альоша Андонов взе на лагер очаквано не попадна и Николай Петров, който втори месец води подготовка с юношеската формация на Славия.
Заради натрупани картони мачът в Ловеч пропуска Саша Симонович, като на негово място ще играе Костадин Джамбазов.
Вто Апр 10, 2007 5:56 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Много тегаво, без мотора на отбора ни, ще е много, много трудно!!! 
Вто Апр 10, 2007 5:58 pm |
|
 |
|