Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 2:43 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
 СЛАВИЯ- цска 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Повече някой ако похвали това смешно СЕЛСКО ОТБОРЧЕ НА цска ... типично селско отборче с подкрепата на червената лека жена генов явно томов го е ебал преди мача , незнам защо това футболно нещастие ангел стойков продължава да играе в отбора и защо продължава да бие фаловете ??? титаничен пропуск на мечката , карата и данчо много стабилни сега беше момента да биеме СЕЛСКИЯ отбор на тройчо

The Rise of the poisoned Youth

Съб Апр 14, 2007 4:53 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
zissko не е така бате ... бориха се за гол с желание, ама не и с умение. Мисля че и Антон Генов малко се поуля с червения картон на Гошко, но няма сега с него да се оправдаваме като Тройчо ... Истината е, че в началото на мача наистина ни превъзхаждаха, но до средата на полувремето се поосъзнахме и им бяхме най-малкото равностойни, много положения изпуснахме пред вратата на Петров. Мисля че този мач трябваше да е поне хикс, да не кажа че даже трябваше и да ги биеме. Второто полувреме беше изцяло под наша диктовка, ама не оползотворихме никакви положения.
Относно нашите играчи. Мисля че Мумията сериозно трябвада си помисли да се разкара от отбора ни, че нищо не прави ... то по-добре Лекето да играе, поне като хване топката я бара как трябва. Орленчо хич не ми хареса, нищо свястно не направи, освен че изкара червения картон на Йордан Тодоров. Тошко отново изолиран, нямаше просто шанс да направи нещо. Симонович още не е във върхова форма и беше малко колеблив. Много съм доволен от Ради и Мечето, много добре се справиха!
Без Тошко срещу говедата незнам какво ще се прави, но ще съм на стадиона да подкрепя отбора! Мисля че някои от тях наистина го заслежават!

Съб Апр 14, 2007 4:54 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
zissko написа:
ЦСКА да бяха играли и с 9 души пак щяха да ни бият.А за наще какво да кайем пълни нещастници :evil: :evil:

Ми те вече са го правили... :evil:
Колкото до мача... пълна излъгация... не умеем да уползотворяваме шансовете си. Изпуснахме едно 100%-тово, и няколко по опасни. Генов отново показа какъв смешник е !!!

Съб Апр 14, 2007 5:06 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Пичове, съжалявам, но не мисля като вас. Искам да ви кажа, че не смятам този мач за съвсем истински. Не мога да обвинявам никого, още по-малко целия отбор, но няколко неща ми направиха впечатление
1.играта на коце Джамбазов, вярно на десния бек, но крайно апатичен
2.червения картон на Колев....може би защото идва мач с "Левски", а кой е другият нападател, че не се сещам
3.две атаки след началото на второто полувреме – правим контри, никой не минава центъра. Ебати и отбора! Записал съм си в 48-ата минута контра Саша с топката, Колев в нашата половина, само Мечето тича напред
4.в 56-ата минута - при 0:1, същата работа! Мечечиев тича с топката, само Колев върви с него. При условие, че и в двата случая ги хващаме на контра и имат по не повече от 3 души отзад
5.Йордан Петков – четири пъти връща топката към Емо толкова слабо, че Емо (който играе с контузия) трябва да спринтира, за да чисти. И то не е един път! Ако първия път не си преценил топката, все пак Данчо – на 31 години си, имаш толкова опит, не можеш ли да разбереш колко силно да ритнеш другия път?

А вие ако искате, ме оборете

Съб Апр 14, 2007 5:32 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
1. ТРАГЕДИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!
2. АНДОНОВ, МАХАЙ СЕ ОТ СЛАВИЯ ТЪПО КОПЕЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
3. ГЕНОВ, КОЛКО СИ ЖАЛЪК...

Съб Апр 14, 2007 6:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
на мен не ми се коментира.....убиха ми желанието за коментар, имам само няколко въпроса! 1. Докога? 2. Защо? .....12 години посредственост, 12 години гавра с нас.....нито играчи имаме, нито ръководство, нито треньор!! На мачът с Лефски отивам да за излея негативната енергия, не за да подкрепям отбора - те не го заслужават!!ще подкрепям волейболистките не и футболистите те не го заслужават!..а Генов че е лешпер факт, но и че това с червения картон беше постановка за мачът с говедата също е факт.

Изображение
www.zone1913.com

Съб Апр 14, 2007 6:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Божо написа:
1. ТРАГЕДИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!
2. АНДОНОВ, МАХАЙ СЕ ОТ СЛАВИЯ ТЪПО КОПЕЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
3. ГЕНОВ, КОЛКО СИ ЖАЛЪК...

Божо знаеш че Андонов е мижитурка от него не зависи нищо, друг е главния виновник и онази мутра технически тиректор който го видях за първи път на тържеството за 94-рожден ден...та той не може да каже 2 думи, за какво говорим!!Докато е дебелия нищо добро не ни чака.

Изображение
www.zone1913.com

Съб Апр 14, 2007 6:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Същите футболисти играеха през есента в пъти по-силно и смислено под ръководството на онзи боклук Достанич. Затова този ... ми е крив.

Съб Апр 14, 2007 6:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Няма такъв слаб домакински отбор като нашия,и най слабия селски отбор щеше да ги бие тия слаби чорбари,направо щяха да им свалят екипите,а наще се разхождаха цял мач направо нямам думи. :!:

Съб Апр 14, 2007 7:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Альоша ВЪЪЪЪЪН :evil:

Съб Апр 14, 2007 7:47 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща