Автор |
Съобщение |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
jordas написа: аз ще съм първия бе, има нужда от новатори навсякъде, щом така си преценил трий....аз не крия че не харесвам как си вършите работата в форума, нито одобрявам това че сменихте начина за регистрация, но това си е моя гледна точка...., а относно говеждия отбор точно той толкова ни е върнал назад....последното нещо което бих направил е да се вслушам в размислите на някое рогато същество!!
пс. Ако мислиш че моя остър тон, на моменти силно провокиращ е допринесъл негативи на форума направо ми трий профила и да си правя собствен форум, айде лека!!
Ти си просто уникум- аман от форумното ти анонимно хулиганство вече- прекаляваш. Преди ти го бях написал в ЛС, но вече ум да ти зайде от простотиите ти навсякъде в нет пространството включая и в нашия форум. Спориш като типичния представител на някой от животинските отбори !!! Защото в тази тема единствените мнения които са за триене са твоите !!!

ВИНАГИ С ВАС !
|
Нед Апр 15, 2007 7:11 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Абе кога успяхте 6 страници с глупости да изпишете бре! Аз верно, че не съм влизал от вчера, ама.... jordas вземи верно се осъзнай, не се нерви, няма смисъл от нервене вече, остави ги да се кефят на "успехите си", ще им е за последно, помни ми думата!!!
Нед Апр 15, 2007 8:03 am |
|
 |
snake_eyes
Познат
|
jordas написа: гешче няма кво да им правиш наколенки на тия животни, ние сме класи над тях във всяко едно отношение, да не ти цитирам по колко хора им ходина на герена на мачовете когато не вървяха..макс 300 човека, знаем ги какви фенове са, на финала за купата по волейбол в зала Христо "Ботев" студенски град преди колко години беше, 3 човека агитка и накрая избягаха, това е един жалък отбор ние сме повече от тях, винаги сме били и ще бъдем...ти си още много малък и съдиш по сегашното състояние, питаш ли ме мене като станахме шампиони и имаше 20000 хиляди на националния стадион тогава как се чувствах, за съжеление дебелия почти ни унищожи, но аз продължавам да твърдя че идеята Славия ще пребъде!! Имали сме си прекрасно място за стадион в центъра,когато идва шайката обезомели престъпници от БКП,която дава стадиона на "отбора на армията" ЦФКА.Години наред сме играли на полянки,докато не се построи Герена,за съжаление в края на София,из полетата.Направи разликата между ст. Георги Аспарухов ст.Васил "Левски",на Герена 2 000 на мач с Родопа,на националния 12 000 за мач с "Марек"...Та кажи нещо за мачовете с Вихрен,Черноморец Бс Сф и "Марек",които не се играха из софийските полета 
|
Нед Апр 15, 2007 9:05 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Искам да отправя призив към сичко синьо дет обикновенно посещава този форум... момчета знам, че не влизате тука с цел да се псуваме (поне повечето то вас), но дайте го по-леко, защото има хора, които много де дразнят от такова налитане по форума, аз лично нямам нищо против да изслушам и чуждото мнение, аз не крия, не харесвам отбора ви и няма и да го харесвам, но все пак живеем в свободна държава и всеки трябва да си изразява мнението свободно!
Нед Апр 15, 2007 9:12 am |
|
 |
snake_eyes
Познат
|
mito00 написа: Искам да отправя призив към сичко синьо дет обикновенно посещава този форум... момчета знам, че не влизате тука с цел да се псуваме (поне повечето то вас), но дайте го по-леко, защото има хора, които много де дразнят от такова налитане по форума, аз лично нямам нищо против да изслушам и чуждото мнение, аз не крия, не харесвам отбора ви и няма и да го харесвам, но все пак живеем в свободна държава и всеки трябва да си изразява мнението свободно! Аз с много добри чувства влизам във форума и не само за мача,регнат съм декмври `06.Снощи се подразних,че нямате респект към името на човек,дал живота си за да не пишем сега на турски.
|
Нед Апр 15, 2007 9:17 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
|
Виж сега, това няма нищо общо! Не може в 21 век футболен отбор да назовава името на националния герой на страната. Как така ще псуваме националния герой на майка или най-малкото да бъдем против него, за това е всичко! Никъде по света го няма това нещо, например знаеш ли да има в Англия отбор Робин Худ например.... замисли се...
А другото, което ме потресе при мача ни с Локо Пл. беше как най-безцеремонно 500 викат ""Ботев" - човек с ляв уклон"
Нед Апр 15, 2007 9:26 am |
|
 |
snake_eyes
Познат
|
mito00 написа: Виж сега, това няма нищо общо! Не може в 21 век футболен отбор да назовава името на националния герой на страната. Как така ще псуваме националния герой на майка или най-малкото да бъдем против него, за това е всичко! Никъде по света го няма това нещо, например знаеш ли да има в Англия отбор Робин Худ например.... замисли се... А другото, което ме потресе при мача ни с Локо Пл. беше как най-безцеремонно 500 викат ""Ботев" - човек с ляв уклон" Ама няма да псувате "Левски",ще викате "сини педерасти"...,малко творчество де...
|
Нед Апр 15, 2007 9:39 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Сега пък сме псували националния герой нали уж това беше прякор бе сини момченца нали така пишете , вие тогава що извадихте турско знаменце на мача ви с чорбата ?

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Апр 15, 2007 9:51 am |
|
 |
snake_eyes
Познат
|
Death_Squad написа: Сега пък сме псували националния герой нали уж това беше прякор бе сини момченца нали така пишете , вие тогава що извадихте турско знаменце на мача ви с чорбата ? Това,както и останалите червени шалчета и знаменца са откраднати от турския сектор,който се намира срещу нашия.
В началото се вижда откраднат трансперант на чорбата.
Последна промяна snake_eyes на Нед Апр 15, 2007 9:54 am, променена общо 1 път
|
Нед Апр 15, 2007 9:52 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Да само че това турско знаменце не беше от г сектор 

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Апр 15, 2007 9:54 am |
|
 |
|