Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 9:07 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща
 Локомотив София - Славия 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
mittag написа:
bodzhov_zv написа:
Е то, ако погледнеш християнските календари, всеки ден е някакъв празник.
Мен пък ме радва това, че може би без да искат са възприели английската традиция да има мачове на празниците, за да може хората да са свободни и да отидат.

Точно поради тази причина хората в България не ходят по празници на мачове :roll: :wink:

Не мисля, че е това причината. Футболът е слаб, сценаристите също. Иначе защо да не отидеш да гледаш нещо като Ман Ю - Милан, Еспаньол - Вердер или Евертън - Ман Юн? Пък било то и на Нова година?Мачът на Гергьовден ще е добър. Ще видим двамата водещи голмайстори на първенството, двама от най - добрите вратари. Сценарият е ясен - трябва да се хвърлим на 100%, за да обезпечим титлата на Праско предсрочно. Затова мач ще има.

Нед Апр 29, 2007 11:35 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Отиваме в квартал Илианци бием буферите после отиваме на пазар и бием виатнамците , след това сутринта ще има : Събуждам се и кво да видя - до мене голо дупе и празна двулитровка бира !!! 8) 8) 8)

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Нед Апр 29, 2007 11:40 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Кантонерите са пълни нещастници - отбор от пенисонери.Трябва да ги опънем няма начин.Жалко че не изгониха посеркото Караджинов -а го заслужаваше.

Нед Апр 29, 2007 9:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Знам че поне равен можем да измъкнем. Колкото до деня - брат ми има рожден ден... което е без особено значение, в илиенци сме! Пък после спирта ще е на дневен ред! Прогнозирам 1:2 8)

Пон Апр 30, 2007 12:19 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
aide belite...da se hvurlqt na6te i da ni pozaradvat malko..alio6ata ako vzeme toq ma4 evala..nezavisimo kak!
SLAVIA SLAVIA!!

Пон Апр 30, 2007 11:53 am
Профил
Напреднал

Мнение 
Пичове не се превъзбуждайте толкова-това че сме паднали от чорбата на Армията не значи, че ще можете да измъкнете нещо в Надежда. Мачовете с вас се развиват по един и същ начин бием ви у дома и падаме на Овча-не вярвам и този път да има изненада.
2:0 за Локомотив няма нужда да се разкарвате на празно до Буфер Парк :lol: :lol: :lol:

Пон Апр 30, 2007 2:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
EAST SIDE OF SF написа:
Пичове не се превъзбуждайте толкова-това че сме паднали от чорбата на Армията не значи, че ще можете да измъкнете нещо в Надежда. Мачовете с вас се развиват по един и същ начин бием ви у дома и падаме на Овча-не вярвам и този път да има изненада.
2:0 за Локомотив няма нужда да се разкарвате на празно до Буфер Парк :lol: :lol: :lol:

Ох божеее, за кво цапаш темата? :wink:

Пон Апр 30, 2007 2:55 pm
Профил WWW
Напреднал

Мнение 
mito00 написа:
EAST SIDE OF SF написа:

Ох божеее, за кво цапаш темата? :wink:

Айде ако обичаш ми обясни с какво толкова ви оцапах темата?

Пон Апр 30, 2007 2:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
хахаха с мръсна мръс :shock: 8) хахаха

Пон Апр 30, 2007 3:17 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Как може да искате де изгонят мазача Караджинов?!?? вие луди ли сте? Съдиите са все с тях, голямо бутане ги бутат, но като се срещнат с истината, се видя докъде са. Чорбичките трябваше да им вкарат поне 6 гола, да ги видя тогава големите илиенски шампиони. Айде да ги ударим яко тия боклуци! АЙДЕ БЕЛИТЕ, САМО СЛАВИЯ!

Пон Апр 30, 2007 3:22 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща