Абе аз си го подкрепям,просто питам от къде пък той реши,че не го подкрепяме?
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
Нед Окт 10, 2004 9:08 am
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
Da podkrepiam go
Prisustwam na wseki ma4 i ne si sedia prosto ami winagi sum w agitkata,koiato e mnogo malka.ZA sujalenie to4no towa imam predwid.Niakoi fenowe prosto idwat na stadiona i tolkowa.Triabwa da pokajem na wsi4ki ,4e Slavia ima nai-welikata publika.
И аз ходя и секи път съм в агитката... Докато за другите хора аз нищо не мога да направя!! Толкова слависти познавам които не идват на мачове,ама.... Се ги моля да дойдат с мен,но не искат... Сега няма да ги карам насила я!!! По тоя въпрос не мога нещо да направя
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
Пон Окт 11, 2004 8:55 pm
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
mi ob6to zeto belite nemat veto ama...
Mi po nekoi pat agitkata se deli na 2 ednite otdolu i teq otgore vikat samo kogato slavia igrae sas malko po golemi otbori i to samo kogato slavia bie s 2 3 gola na nula!!!Ako vsi4ki sa istinski fenove sa istinski 6te vikat na vseki ma4 nezavisimo dali e sre6tu koparka(mi4urin) ili sre6tu "nekoi ot grandovete"Abe trebva slavia da se klasira za uefa pone za da se sabudat "zaspalite fenove" e togava 6e imame qka agitka!!!Ok!!!???
SLAVIA SOFIA - I FEEL GOOD!!!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл