Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 12:15 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
 Локомотив София - Славия 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ХА ЧЕРВЕНИЯ КАРТОН МАЛКА ГРЕШКА ЛИ БЕШЕ ???? Вчера добре се видя по телевизията генков леко избута Караславов с ръка нашия се препъна и падна , после генков сам се спъна и за това се дава червен картон ?

The Rise of the poisoned Youth

Пон Май 07, 2007 12:20 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тия дето бяхме на стадиона ни се стори че мачът беше на кило кръв и метър кожа, обаче слад мача ми се обадиха приятели и почнаха да ме бъзикат че мачът бил уреден и накрая едва ли не сме се опитвали сами да си вкараме гол - не знам какво да мисля. Иначе съдията че беше неадекватен - факт. Тая година за съжеление е поредната 12 безвремие за нашия клуб, догодина доколкото разбрах не ни чака нищо ново...дано поне тия от ръководството за 100 годишнината която не е толкова далеч да вземат да помислят нещо подобно на говеждия план 2007, че само с изкуствени терени и прибързани трансфери не става!

Изображение
www.zone1913.com

Пон Май 07, 2007 1:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Мача не беше реден стига глупости , альошата допусна грешка че извади Орлинов и Илийката , не трябваше да пуска това футболно изчадие стойков ...

Изображение

:lol: 8)

Пон Май 07, 2007 1:06 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
kuklata moje da se vidi tuk :)
http://sportal.bg/

Пон Май 07, 2007 3:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
East side,
спирането на наша голова атака защото дебелия сърбин реши,че му се лежи, или пък червения картон ли беше малка грешка ?
Единственото, за което може да имате претенции, е мелето ,което стана след неспортсменската проява на онова кюфте Антунович.
Дали сте били по-добрите може много да спорим. Мача вървеше към заслужен Х с блестяща игра на двамата вратари,но Ристосков не се спря докато не добута мача до равен. И ми кажи още нещо - след цялото лежане второто полувреме 1-2 минути адекватно продължение ли беше ? Що не свири 4-5 ... да не земем случайно да вкараме и после още 30 минути да ви чакаме да вкарате за да свири края ...

САМО СЛАВИЯ!

Пон Май 07, 2007 5:18 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
jjfoxi написа:
East side,
спирането на наша голова атака защото дебелия сърбин реши,че му се лежи, или пък червения картон ли беше малка грешка ?
Единственото, за което може да имате претенции, е мелето ,което стана след неспортсменската проява на онова кюфте Антунович.
Дали сте били по-добрите може много да спорим. Мача вървеше към заслужен Х с блестяща игра на двамата вратари,но Ристосков не се спря докато не добута мача до равен. И ми кажи още нещо - след цялото лежане второто полувреме 1-2 минути адекватно продължение ли беше ? Що не свири 4-5 ... да не земем случайно да вкараме и после още 30 минути да ви чакаме да вкарате за да свири края ...

За головата ви атака съм съгласен че не трябваше да свири-задължително беше да го направи по-рано още при нарушението. За дузпата след като и нея оспорвате направо незнам дали има смисъл да говорим, само ще ви повторя думите на Тодор Колев след мача: "100%-ва дузпа, футболиста на Локо се откъсваше сам и беше фаулиран, за мен имаше червен картон." Колкото до ситуацията с Антунович незнам дали някой въобще ще спори че трябваше да има картони за блъсканицата срещу него(не искам да коментирам дали трябваше да я отиграе или да ви я върне на вас това е друга тема).

Пон Май 07, 2007 10:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Каква дузпа като действието се развива на десетина метра от наказателното поле ... добре че Женков падна като насран и се затъркаля по-близо.На повторение ясно се вижда какъв контакт има в ситуацията ... смешен картон.

САМО СЛАВИЯ!

Пон Май 07, 2007 10:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Добре бе East Side ти гледа ли после от камерата от сектор В да видиш , че генков бута леко с ръка нашия играч и се препъва и после генков падна сам ! А за постъпката на антунович селска проява , това за пръв път във футбола се случва сигурно

Вто Май 08, 2007 12:59 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тоя Генков е баси курвата, барем да го беха научили как да се мета убедително ... в тази ситуация и аз щях по-добре да се справя! В случая - съдията или спи или прибира пари :)
Според мен не им отстъпвахме по нищо, но картона на Карата направо ни смаза...
А за гола в края не го коментирам, мизерия!

Вто Май 08, 2007 5:23 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
EAST SIDE OF SF написа:
Айде сега малко по-обективно да гледаме на нещата! Наистина според мен се получи добър мач, който се доближава поне малко до представата ми за дерби! Славия игра доста добре, за което само поздравления! Вижда се че имате добри играчи. За Ристосков незнам за какво толкова ревете, допусна грешки в полза и на двата отбора.
Равностоен мач между два добри отбора, вкойто и равния нямаше да е нелогичен резултат, но спечели Локомотив, отбора който повечче искаше победата. Разбирам че ви е яд от факта, че загубихте точката на края, ама какво да се прави ..и това се случва понякога. Няма смисъл да търсите под вола теле. Айде със здраве!

Гледам и не вярвам на ушите си! Имали още толкова заблудени хора, съдията не бил повлиал на мача? "За Ристосков незнам за какво толкова ревете" какво ревем ли, ако мача беше свършил две минути по рано Вие щяхте направо да се дерете, че сте изпуснали последния "влак" за титлата. Класирали сте се за евротурнирите голям успех няма що. Продавате и пенсионирате по класните си играчи и на есен гледаме рубриката гол след гол в евротурнирите. Не виждам с какво ще блеснете там, та точите зъби.

Който Славия мрази
под нас да лази

Вто Май 08, 2007 11:38 pm
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща