Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 2:35 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 ПОЧНА СЕ... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение ПОЧНА СЕ...
...Преди срещата стана ясно, че "Левски" ще привлече новата звезда на Локомотив (Пд) Зоран Балдовалиев, след като удариха на камък с Миливое Новакович. "Имаме оферта за него от столичен клуб", признаха вчера от "Лаута". Освен това "сините" преговарят със Славия за таланта Орлин Орлинов...

ПОЧНА СЕ...ХАЙДЕ НА СЕРГИЯТАААААААА...

ИМА И ДРУГИ ЗА ПРОДАН...

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Пон Май 14, 2007 8:23 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Едвали ВС ще пусне Орлето толкова рано и то в "Левски".Целта е Орлин да играе година,две при нас и после към Европата да си търси късмета :wink:

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Пон Май 14, 2007 8:31 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Венци няма да продаде никой в България - губи пари не за друго.Славия прави най-добрите трансфери в последните години и е безсимслено да се праща Орлин на Герена.Ако наистина Благо отива в Айнтрахт това означава поне още 1 милион евро в джоба на ВС.Като се вземата и парите от Чавдар и евентуалният процент от продажбата на Митко Рангелов картинката въобще не е зле.Събират се някъде към 3 милиона лева - кой в България може да се похвали с подобно нещо?

Пон Май 14, 2007 8:39 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
и аз мисля че няма да продадът Орлин , но нека не забравяме че това е ДЕБЕЛИЯТ !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пон Май 14, 2007 9:50 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз мисля, че има известен шанс да го продадът, но се надявам да не го направят... А относно милионите, които сме събрали до сега от Благо, Чавдо и Рангелов и пукната стотинка нема да видиме за качествен трансфер. Еднственото, което ще видиме е разширяване на бизнес комплекса на В.С.

Пон Май 14, 2007 12:59 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ako otide tam 6te stane kato slu4aja "Bachev" !! Pomnete mi dumata!

Пон Май 14, 2007 2:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
че Орлин няма да го продадеме на говедата е ясно....просто дебелия се усети че далаверата е другаде, а относно селекцията, просто няма да има таква, отново ще разчитаме на свободни агенти и най много някоя македонска надежда да акостира при нас с надежда за бърз трансфер.....дано да дръпнат някой от юношите набор 89 в първия отбор - има много добри футболистчета, а парите от трансферите на чавдар и евентуалния на благо дано поне да бъдат инвестирани в базата.....дебелия беше казал че ще слага осветление и ще подмени седалките на б и в сектор, засега си остана само с приказките!

Изображение
www.zone1913.com

Пон Май 14, 2007 3:38 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
ако питате мене няма нужда от подмяна на седалките на цялата трибуна!Като дойдат говедата и цска-рите да ни ги трошат!да се ложат само там дето е гарантирано,че няма да има присъствие на тез животни :roll: !Ако се постави освтление и се смени таблото ще е много хубаво!Но всичко това ще е напразно ако на терена ходим макс 1000 човека и то в дербита!

Относно трансверите-мисля,че стратегията на "дебеля" да налага юнушите е добра,но когато иска да вземе някоя млада надежда от друг отбор да подхожда сериозно и да не си пази парите! :x

Пон Май 14, 2007 4:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
И аз мисля че ВС няма толкова лесно да се мине. Ще поизчака годинка-две и ще продаде Орльо нейде из златната Европа.

Пон Май 14, 2007 5:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ще видиме ние осветление, ново табло, селекция, седалки ... ама друг път

Пон Май 14, 2007 5:46 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 11 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща