Автор |
Съобщение |
England_Fen
Пристрастен
|
Стефанов: Славистите в Германия може да станат четирима
Готови сме да преговаряме с Ерцгебирге, каза босът
От Пламен Славов, Топспорт.бг
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов сподели пред "Топспорт.бг", че Тодор Колев е апетитна хапка за много отбори.
"През изминалия сезон Тошко доказа, че е голям нападател, той е универсален играч. Вкара много голове и е нормално да е желан от доста европейски клубове. Радостен съм, че в Германия играят трима слависти, а скоро може те да станат и четирима", каза босът на "белите".
"Тодор Колев заслужава да продължи развитието си зад граница. Ние сме склонни да седнем на масата и да преговаряме с Ерцгебирге. Ако офертата удовлетворява Славия и Тошко няма да му правим спънки", сподели Стефанов пред "Топспорт.бг".
|
Сря Юни 06, 2007 5:06 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Idealno!
Prodavame To6ko, vzimame Enio i ot ostanalite pari vzimame 2 ka4estveni krila
exx me4ti...
Сря Юни 06, 2007 5:21 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Славия с нов вратар
Вратарят на Славия Емил Петров може да има конкуренция, ако бъде привлечен Христо Бахтерлиев от Беласица
Вратарят на Беласица Христо Бахтерлиев може да заиграе в Славия от новото първенство.
21-годишният страж е харесван от новия треньор на белите Стевица Кузмановски. Македонският специалист подписа за две години със Славия, а преди това води Беласица и познава отлично качествата на Бахтерлиев.
На Овча купел търсят нов вратар, тъй като Армен Амбарцумян напуска клуба. Титуляр за Славия през сезона бе Емил Петров..
това момче ако го вземеме аз лично ще съм много щастлив..., баща ми му помогна докато беше в Цска юноша, тогава конкуренция му беше на джони велинов малкия син...който в крайна сметка се отказа от футбола, после получи кофти контузия в кръста която докато ми беше на гости ставайки от дивана се усложни и се наложи операция...операцията за щастие беше успешна. Ицака е от Петрич и е супер пич...има отлични качества като вратар които показа и в Беласица. Естествено Емо Петров ще е титуляр, но в негово лице ще имаме стабилна резерва, а не рибока Армандо! Дано трансфрера стане факт...
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Съб Юни 09, 2007 7:21 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Амбарцумян остава в Славия
Публикуване: 08.06.2007, 19:53
Амбарцумян ще играе и през следващия сезон в Славия.
Ръководството на "белите" промени мнението си и предложи договор на Армандо
Натиреният след края на сезона от Славия Армен Амбарцумян ще остане в най-стария столичен клуб, научи "Топспорт.бг".
Преди време ръководството на "белите" не предложи нов контракт на вратаря и той бе готов да премине в друг отбор със свободен трансфер. За новината "Топспорт.бг" пръв съобщи на 21 май. Изненадващо обаче шефовете на Славия са променили мнението си и са помолили Армандо да остане.
Стражът е дал съгласието си и в близко бъдеще се очаква да поднови договора си за още един сезон. По този начин вратарски проблем при "белите" няма да има, тъй като в момента новият треньор Стевица Кузмановски разполага с още трима - Емил Петров и младите Димитър Симеонов и Марио Кирев.
До момента Славия освободи Ангел Стойков и Ненад Лазаревски. Не е ясно и бъдещето на Костадин Джамбазов, на който до момента не е предложен нов контракт.
Съб Юни 09, 2007 8:17 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
jordas написа: Славия с нов вратар
Вратарят на Славия Емил Петров може да има конкуренция, ако бъде привлечен Христо Бахтерлиев от Беласица Вратарят на Беласица Христо Бахтерлиев може да заиграе в Славия от новото първенство. 21-годишният страж е харесван от новия треньор на белите Стевица Кузмановски. Македонският специалист подписа за две години със Славия, а преди това води Беласица и познава отлично качествата на Бахтерлиев. На Овча купел търсят нов вратар, тъй като Армен Амбарцумян напуска клуба. Титуляр за Славия през сезона бе Емил Петров..
това момче ако го вземеме аз лично ще съм много щастлив..., баща ми му помогна докато беше в Цска юноша, тогава конкуренция му беше на джони велинов малкия син...който в крайна сметка се отказа от футбола, после получи кофти контузия в кръста която докато ми беше на гости ставайки от дивана се усложни и се наложи операция...операцията за щастие беше успешна. Ицака е от Петрич и е супер пич...има отлични качества като вратар които показа и в Беласица. Естествено Емо Петров ще е титуляр, но в негово лице ще имаме стабилна резерва, а не рибока Армандо! Дано трансфрера стане факт...
Da ama Armando ostava..
Съб Юни 09, 2007 9:19 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Да, много интересно ми стана, защо са го измислили така ... като без Амандо ще разполагаме с 4-ма млади и доста талантливи вратари? За какво ни е тоя рибок? Хем е вече към 30, хем не пази по-добре от младежите... Бе да го държат, ако искат, ама да не го пускат 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Съб Юни 09, 2007 9:53 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Армандо да си ходи нищо не става от това слабохарактерно човече 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Съб Юни 09, 2007 9:55 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
5 си е най-добре!
Армандо остава...
...взимаме Бахтарлиев..
..враща се Фози !

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Нед Юни 10, 2007 9:59 am |
|
 |
matador
Напреднал
|
идиоти, договорът на Джамбазов е до края на2009-а година. Лично попитах изпълнителния директор Веско Събев, но не – Топспорт твърдо са решили даго разкарат,но какво да се прави
|
Пон Юни 11, 2007 1:31 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Има интерес към Тодор Колев от носителя на Гърция Лариса.Лариса ще участват за първи път от доста години в европийските турнири и се стягат за здрава селекция.лично аз предпочитам да видя Тодор Колев в Германия но гърците вероятно ще извадят по добра оферта.
|
Сря Юни 13, 2007 12:35 pm |
|
 |
|