Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 7:33 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 КАЖЕТЕ МИ ЧЕ Е ТОВА Е САМО ЛОШ СЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение КАЖЕТЕ МИ ЧЕ Е ТОВА Е САМО ЛОШ СЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Бах, не мога да повярвам, че отпаднахме от ЕТЪР!!!
Е не може бе. Само ние от първите 6 отбора. Деба. Ние сме СУПЕР-АНТИ-СЕНЗАЦИЯТА на купата!!!
Не може да е вярно. Аз сънувам кошмар....
Не може ли да ни присъдят 3:0 служебно, защото аз не вярвам, че загубихме. Въпреки подкрепата на съдията...

АААААААААААА!

Сря Окт 27, 2004 4:58 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Ами това е хубавото на новия формат на купата - че има само един мач. За съжаление, не е хубаво за нас. Ако си спомняте, миналата година с Джамбазки загубихме с 5:0 от Литекс за купата, но пък се представихме страхотно в първенството! Така че отпаднахме от турнира за купата, но пък СЛАВИЯ-ШАМПИОН, АЛЕ, АЛЕ.........

Сря Окт 27, 2004 5:15 pm
Профил
Мнение Гледайте Канал 3 за да видите най-безобразното съдийство
След като ЕТЪР вкара се започна. Страничния на свири нито една засада, а "таланта" Благо Георгиев висеше постоянно в засада.
Няколко пъти по 3-4 слависта бяха в засади и няма кой да я свири.
Всяко сблъскване беше фал с/у Етър, а всяко излизане на топката - корнер. Червен картно на виолетов футболист за разправия със съдията. А 8-цата на Славия до смяната си имаше поне 3-4 такива изяви.
Накрая педалът даде 5 (пет!!) минути продължение, което на свой ред удължи с още три.
Така Етър дори и без кървавите пари на СИК е отбор с характер, а Славия е пералня на пари и фабрика за куци коне.

Сря Окт 27, 2004 5:23 pm
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Kuc kon e maika ti .........pedal smotan........Imame trima nacionali be tapanar.....

Сря Окт 27, 2004 5:28 pm
Профил ICQ
Мнение Трима национали
Скоро няма да имате нито един национал.
Янков ще се спаси в някой истински отбор, а другите двама не стават за нищо.
А че са куци коне се видя- с най-безогледната съдийска помощ се осраха срещу 17-18 годишните ученици от Търново!!
Срам, срам, затова нямате подръжници. Сега като ви опушкаха и "ръководството" един по един съвсем ще си дойдете на мястото.

Сря Окт 27, 2004 5:34 pm
Администратор
Аватар

Мнение 
Драги фенове на Етър,
След като се поотърсих от, така да се каже - шока, от тази загуба, преосмислих някои неща:
1. Всеки отбор може да загуби от всеки.
2. Вие сте нещастници.
3. Вашият отбор играе в "Б" група и не се е мяркал в "А" поне от десетилетие(поне аз не го помня).
4. За това е турнирът за Купата - шанс за изява на малките отборчета срещу елитните чрез евентуално подценяване от страна на големите.
5. Славия е в тройката и тази загуба не е фатална, ако задържим сегашните си позиции.
6. Това, къде ще ходят нашите национали си е тяхна работа, а не ваша. Вие нямате НИЩО общо.
7. Поправете ме, ако греша, но Милуол(английски футболен клуб) играе в Купата на Уефа. Знаете ли чрез кой турнир Милуол попадна там? Турнира за Купата на Англия. Загубиха финала от Ман Ю с 0:2.
8. Още в 1/8 финалите вашият отбор ще бъде елиминиран, защото друг тим няма да повтори нашата грешка.
9. Славия е отбор с ТРАДИЦИИ и глупостите, които пишете тук, говорят за вашето НЕВЕЖЕСТВО!!! Вечно ще си живеете в спомени по минали времена, когато Етър случайно(като Локо Пд) е постигнал нещо.
10. Етър е дал Балъков, а Славия - тцтц нещо ми се губи бройката некадърници такива.

Това е.
СЛАВИСТИ - ДА НЕ ВИ ПУКА! НЕ СЕ ЯДОСВАЙТЕ, НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ! ДА ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА, ЗАЩОТО СЕГА ИГРАЧИТЕ НАЙ-МНОГО ИМАТ НУЖДА ОТ ТОВА! В ТРОЙКАТА СМЕ!!! ДА ЗАБРАВИМ ТОЗИ МАЧ!!! ГЛЕДАЙТЕ НАПРЕД! САМО СЛАВИЯ!!!

Сря Окт 27, 2004 5:56 pm
Профил
Мнение 
Ееее, не така. Аз евала им правя на славистите, че при тия постоянни издънки на отбора им, те му се кефят и го поддържат. Похвално е това. Това е английски тип публика - отборът ти може да е на 15 място и дори да не помирисва европейски турнири, но ти си го подкрепяш и обичаш.
Браво на тия слависти, които ходят на стадиона в Овча купел! Единствената ми забележка към славистите - много сте малко, бе хора...
И да не забравя САМО "Левски"!

Сря Окт 27, 2004 6:01 pm
Мнение ХОООХООО ХОО
Какви традиции имате в Славия? Какви?
От 45 и 50-а година.
А и тогава какво? Били сте някъде през неолита шампиони?
Е и?
От Етър има футболист в отбора на Мундиал 94! И 5 (пет) национала - бронзови медалисти от САЩ!
Това са традиции.

Това че не са ни купили нЕкои мутри (като СИК например) и че в това бандитско първенство не може да се играе без да переш пари НЕ ОЗНАЧАВА че нямаме традиции.
Откакто гледам футбол Славия няма никакви успехи.
Единственото хубаво нещо за последните години в Славия е Ч.Янков.
Той трябва бързо да се спаси в друг отбор, защото трябва да свикне да играе без съдийска (мутренска) помощ, ако иска да не заиграе при Здравко в Диарбекир!

Сря Окт 27, 2004 6:21 pm
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Абе тъпанар,я си направи малка сверка и ми кажи кой е бил ШАМПИОН през 96г. бе,а????????? САМО И ЕДИНСТВЕНО СЛАВИЯ!!! Вие сте тези които не сте ставали шампиони от НЕОЛИТА!!!!!!!!

Сря Окт 27, 2004 6:46 pm
Профил
Мнение Мъни мъни мъни
С пари станахте шемпиони. То се видя.
Това ли са ви традициите?
Чакам да чуя.
Къде са играли ваши футболисти. Освен Диарбекир.
КЪДЕ? КЪДЕ?КЪДЕ? КЪДЕ?КЪДЕ? КЪДЕ?КЪДЕ? КЪДЕ?КЪДЕ? КЪДЕ?
Кой ваш национал игра в САЩ?
КОЙ? КОЙ?
Традиции? - Празни приказки 8)

Сря Окт 27, 2004 6:52 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща