Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пон Сеп 17, 2007 9:32 pm |
|
 |
Jim^Morrison
Пристрастен
|
_________________ Down from the glen came the marching men
With their shields and their swords
To fight the fight they believed to be right
|
Пон Сеп 17, 2007 9:33 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Чета и не мога да повярвам - заради думите на някакъв шарлатанин да не отидеш на мач за Славия.Приятелю един съвет от мене - никога ама никога не вярвай на врачки,екстрасенси,оракули или дърти циганки.Но между другото ако ги приемаш насериозно си е твой проблем.Да чорбата са фаворити в мача и не е нужно да си супер магьосник за да предскажеш тяхна победа.Но ако пък Славия успее да вземе нещо ще отидеш ли при този да му кажеш да си скъса дипломата,лиценза или там каквото притежава за вещер??????
|
Пон Сеп 17, 2007 9:35 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Баси мамата, къде попаднах?! 
|
Пон Сеп 17, 2007 9:39 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
White_Man_Pld написа: saract написа: Чета и не мога да повярвам - заради думите на някакъв шарлатанин да не отидеш на мач за Славия.Приятелю един съвет от мене - никога ама никога не вярвай на врачки,екстрасенси,оракули или дърти циганки.Но между другото ако ги приемаш насериозно си е твой проблем.Да чорбата са фаворити в мача и не е нужно да си супер магьосник за да предскажеш тяхна победа.Но ако пък Славия успее да вземе нещо ще отидеш ли при този да му кажеш да си скъса дипломата,лиценза или там каквото притежава за вещер?????? Естествено, че да, а и за всичко друго, което ми е казал няма да му повярвям и срещна ли го друг път ще го псувам без да спирам!
.........Братле ти имаш некви сериозни отклонения според мен, не знам къв ти е случая и не ме интересува, но ще помоля да не пишеш подобни кретении....това е уважаван форум и подобни улигофрении не се толерират!!Ще помоля модераторите да заключи тая тема, щото тука стана като телевизия ''Скат''....
пс. Става въпрос за ''фена'' от Пловдив....
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Сеп 17, 2007 10:04 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
_________________ 100
|
Вто Сеп 18, 2007 9:27 am |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
vie go bazikate 4oveka..mn dobre znaem 4e ne e bufer ili nqkakuv drug..vqrno malko kato prikazka go e razkazal no vseki si ima svoq stil na pisane a i ne mislq 4e ima nujda ot podigravka..4oveka kazva da se pazim,znaem gi 4orbalan kakvi ludi(bolni) glavi imat sred fenovete si taka 4e
moje i da e za dobro..
stava vupros za uvajenie vse pak 
|
Вто Сеп 18, 2007 9:52 am |
|
 |
|