Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
jjfoxi написа: Да,ама паднаха 1:2 
е голяма работа ние не сме падали  ....няма да ставаме като животните една загуба и после аз повече нема да им стъпя  !!И да не спечелят мач ние да си направим шоуто 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Сеп 19, 2007 10:44 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Chelsea написа: :shock: Как бе ? Пише 2:1 за Славия Прага
Омг ... и аз съм заспал  Да  2:1 за наще е 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Сря Сеп 19, 2007 10:44 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
jjfoxi написа: Chelsea написа: :shock: Как бе ? Пише 2:1 за Славия Прага Омг ... и аз съм заспал  Да  2:1 за наще е 
Ей сега го гледах репортажа точно...пълен стадион, хореографии. Кога ли и ние ще изживеем подобна емоция  . Първи мач, първа победа евала на Славия 
www.zone1913.com
|
Чет Сеп 20, 2007 12:03 am |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
С ИМЕТО ИДВАТ И УСПЕХИТЕ 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Чет Сеп 20, 2007 11:42 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Чет Сеп 20, 2007 11:46 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
Така пичове значи, ето някой цени и варианти за тези които са навити да ходят до Букурещ за мачът на Славия Прага със Стяуа. Разтсоянието София -Букурещ е 532 километра, с влак се взима за около 10-11 часа. Има влак всеки ден сутринта 07:30 и вечер към 19:30 цената на билетите е: без запазено място в едната посока малко над 30, със запазено 40, а спален вагон 60...та значи в двете посоки ще се върже към 80 лева с запазено място. Проверих и за автобуси, но парадокса е, че почти няма такива автобусни линии от София специално или са много на рядко, от Русе има варианти. Ако не се съберем бая народ може и с кола да се отиде, като времетраенето на пътуването е почти наполвина това с влак, е разбира се зависи от водача на Мпс-то и колата  . Хостелите в Букурещ вървят от 10 евро на нощувка до към 15 - говоря за най тънките иначе има и нощувки за по 200....ама нас лукс не ни требе  !Даже според мен няма да е нужна и нощувка защото ако тръгнем вечерта с влак, сутринта към 06-30 сме в Букурещ ще има време да разгледаме ако има какво толкова да се разглежда, после на мач, след мача по някоя друга бира и после айде на влака....сега някоя нежна душа може да иска да се наспи като бял човек и варианта го казах 10-15 евро нощувка вече в зависимост от категорията и колко легла са в стая. Относно билетите, малко е рано защото мачът е чак на 27 ноември и още мисля нямат информация чехите, но не мисля че билета ще е повече от 10-25 евро макс, предполагам проблеми няма да има с билетите, а и ще осъществим контакт с пичовете от пражката Славия. Ако някой има въпроси да пита....има време още много, но трябва да се уточни бройка и варианти как ще се пътува постепенно...., та минимум два дни сводни трябва да предвидите 27 и 28 ноември ако ще се ходи!!Всичко предполагам няма да се върже повече от 80-100 евро с билета...сега всеки знае себе си и според човека - потребностите и разходите 
www.zone1913.com
|
Чет Сеп 27, 2007 12:14 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
www.zone1913.com
|
Сря Окт 10, 2007 4:07 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
0:7 срещу Арсенал - много съжлаявам за Славия Прага.Когато младите артилеристи се разиграят всеки може да катастрофира.Много тежка загуба но шансовете за участие в купата на УЕФА си остават.
|
Сря Окт 24, 2007 9:48 am |
|
 |
Vlado
Напреднал
|
Агитката на Славия аплодира играчите след разгрома в Лондон
[b]Хванати за ръце, играчите на Славия Пр наведоха като един глава, за да поискат прошка от феновете си за разгрома с 0:7 от Арсенал в Лондон. На свой ред колоритната чешка агитка, пътувала до английската столица да подкрепя отбора, изръкопляска, с което показа, че прощава на любимците си. Тази сцена удиви дори свикналите на всичко английски запалянковци, които още не бяха напуснали стадиона и се превърна в една от най-обсъжданите теми в интернет форумите на Арсенал.[/b]
БРАВО СЛАВИСТИ, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ Е ВИДНО, ЧЕ ДА СИ ОТ СЛАВИЯ Е НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ДРУЖЕСТВО, ТОВА Е ПРОЯВА НА ЖИТЕЙСКА ПОЗИЦИЯ !!!
И В ЧЕХИЯ И В БЪЛГАРИЯ - САМО СЛАВИЯ !!!
|
Чет Окт 25, 2007 10:53 am |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
ЕВАЛА НА ЧЕХИТЕ
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Чет Окт 25, 2007 1:44 pm |
|
 |
|