Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 9:52 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 153 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Следваща
 СЛАВИЯ - ЦСКА 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение 
zissko написа:
Ще ни размажат много лошо :cry:

ние всека година отнасяме от некой отбор по 6 и мисла че тва са чорбата са молим да не вкарат повече от 3ка ама ша ни смажат

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Сеп 23, 2007 7:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Отиваме,ще доведа 2-3 момчета с мене, пък каквото стане! НЕ може точно в този мач да се оставим!

САМО СЛАВИЯ!

Нед Сеп 23, 2007 9:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тайно се надявам на Х поне...

Нед Сеп 23, 2007 10:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
jjfoxi написа:
Отиваме,ще доведа 2-3 момчета с мене, пък каквото стане! НЕ може точно в този мач да се оставим!

И аз ще звънна няколко телефона...,всички на мача стига с тия бойкоти безмислено е!!Поне ако не друго ще имате възможност да псувате по ръководството на воля, а не пред телевизора!!Иначе конкретно за мача всичко друго освен загуба с по малко от два гола разлика би ме учудило!....до къде ни докараха а :!: :?:

Изображение
www.zone1913.com

Нед Сеп 23, 2007 11:01 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
За да ги бием трябва по-мощна подкрепа, каквато отдавна не е имало и не вярвам скоро да има. 3000 дори са малко, повече трябва иначе пак нищо няма да постигнем.

Пон Сеп 24, 2007 1:55 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
сега на кое място се намиераме? 6? Дано все пак се съберат хора за този мач едно 3-4 000 човека в бяло добре ще влезнат :roll: !

Пон Сеп 24, 2007 2:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
fisher96 написа:
За да ги бием трябва по-мощна подкрепа, каквато отдавна не е имало и не вярвам скоро да има. 3000 дори са малко, повече трябва иначе пак нищо няма да постигнем.

Трябва ама не виждаш ли, че наще фенове пускат теми озаглавени "Довиждане аз бях дотук"...или "Писна ми вече"....за това и 1000 да сме, ако всички са натсроени да подкрепят отбора на максимум както се получи на моменти с "Ботев" целия А сектор да скандира ще се получи...., аз лично съм песимист..., ама дано да се изненадаме приятно :?
....лошото е, че повечето като има мач с животинските отбори и се изпокриват в миши дупки :!:

Изображение
www.zone1913.com

Пон Сеп 24, 2007 2:56 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
всеки път си казвам нема да хода нема ама кво да права требва да хода :cry: :cry: :cry: ще псувам на воля и чорбарите !! дано се съберем 400/500 слависти ясно ми е че цска ше си играят на своя публика ама колко ли 2000 мое се сберат

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пон Сеп 24, 2007 3:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
jordas написа:
fisher96 написа:

Трябва ама не виждаш ли, че наще фенове пускат теми озаглавени "Довиждане аз бях дотук"...или "Писна ми вече"....за това и 1000 да сме, ако всички са натсроени да подкрепят отбора на максимум както се получи на моменти с "Ботев" целия А сектор да скандира ще се получи...., аз лично съм песимист..., ама дано да се изненадаме приятно :?
....лошото е, че повечето като има мач с животинските отбори и се изпокриват в миши дупки :!:

Причината е и в това, че мача ще го дават по телевизията. Но ако бяхме били очевидно по-слабите от нас отбори на "Марек" и Черноморец, нито телевизията, нито някоя поройна гръмотевична буря биха ме спрели да ида на стадиона. Сега обаче положението е различно. Сега се чуствам ИЗЛЪГАН, ПРЕДАДЕН и ДЪЛБОКО ОБИДЕН от това, което стана тази събота в Бургас и което беше повторение на пошлата постановка от Дупница. Зная възможностите на отбора и треньора и от това ме боли още повече. ТЕ СЕ ПОДИГРАХА С НАШИТЕ НАДЕЖДИ ЗА ПОРЕДЕН СЕЗОН!!! При това положение наистина трябва да съм луд, за да продължа да ходя да си хабя нервите на стадиона. И понеже сигурно малко или повече съм такъв (фактът, че още съм славист го доказва) пак ще ида някой ден... Но не и сега, но не и преди да съм забравил поредния срам, който ме накараха да изпитвам след мача в Бургас. А щом на Венци това му носи удовлетворение (вероятно изразяващо се в парични знаци) - нека сам си ходи на стадиона - хем няма кой да го псува!

Пон Сеп 24, 2007 4:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 88
Trjabva da se napravi ne6to ,transparenti po adres na Venci toja plondir
KEEP THE FAITH! 88/14

Пон Сеп 24, 2007 6:46 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 153 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Следваща