Автор |
Съобщение |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
zissko написа: Ще ни размажат много лошо 
ние всека година отнасяме от некой отбор по 6 и мисла че тва са чорбата са молим да не вкарат повече от 3ка ама ша ни смажат
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Сеп 23, 2007 7:31 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Отиваме,ще доведа 2-3 момчета с мене, пък каквото стане! НЕ може точно в този мач да се оставим!
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Сеп 23, 2007 9:07 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Тайно се надявам на Х поне...
Нед Сеп 23, 2007 10:51 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
jjfoxi написа: Отиваме,ще доведа 2-3 момчета с мене, пък каквото стане! НЕ може точно в този мач да се оставим!
И аз ще звънна няколко телефона...,всички на мача стига с тия бойкоти безмислено е!!Поне ако не друго ще имате възможност да псувате по ръководството на воля, а не пред телевизора!!Иначе конкретно за мача всичко друго освен загуба с по малко от два гола разлика би ме учудило!....до къде ни докараха а 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Сеп 23, 2007 11:01 pm |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
За да ги бием трябва по-мощна подкрепа, каквато отдавна не е имало и не вярвам скоро да има. 3000 дори са малко, повече трябва иначе пак нищо няма да постигнем.
Пон Сеп 24, 2007 1:55 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
сега на кое място се намиераме? 6? Дано все пак се съберат хора за този мач едно 3-4 000 човека в бяло добре ще влезнат  !
Пон Сеп 24, 2007 2:40 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
fisher96 написа: За да ги бием трябва по-мощна подкрепа, каквато отдавна не е имало и не вярвам скоро да има. 3000 дори са малко, повече трябва иначе пак нищо няма да постигнем.
Трябва ама не виждаш ли, че наще фенове пускат теми озаглавени "Довиждане аз бях дотук"...или "Писна ми вече"....за това и 1000 да сме, ако всички са натсроени да подкрепят отбора на максимум както се получи на моменти с "Ботев" целия А сектор да скандира ще се получи...., аз лично съм песимист..., ама дано да се изненадаме приятно
....лошото е, че повечето като има мач с животинските отбори и се изпокриват в миши дупки 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Сеп 24, 2007 2:56 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
всеки път си казвам нема да хода нема ама кво да права требва да хода  ще псувам на воля и чорбарите !! дано се съберем 400/500 слависти ясно ми е че цска ше си играят на своя публика ама колко ли 2000 мое се сберат
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Сеп 24, 2007 3:01 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
jordas написа: fisher96 написа: За да ги бием трябва по-мощна подкрепа, каквато отдавна не е имало и не вярвам скоро да има. 3000 дори са малко, повече трябва иначе пак нищо няма да постигнем. Трябва ама не виждаш ли, че наще фенове пускат теми озаглавени "Довиждане аз бях дотук"...или "Писна ми вече"....за това и 1000 да сме, ако всички са натсроени да подкрепят отбора на максимум както се получи на моменти с "Ботев" целия А сектор да скандира ще се получи...., аз лично съм песимист..., ама дано да се изненадаме приятно  ....лошото е, че повечето като има мач с животинските отбори и се изпокриват в миши дупки 
Причината е и в това, че мача ще го дават по телевизията. Но ако бяхме били очевидно по-слабите от нас отбори на "Марек" и Черноморец, нито телевизията, нито някоя поройна гръмотевична буря биха ме спрели да ида на стадиона. Сега обаче положението е различно. Сега се чуствам ИЗЛЪГАН, ПРЕДАДЕН и ДЪЛБОКО ОБИДЕН от това, което стана тази събота в Бургас и което беше повторение на пошлата постановка от Дупница. Зная възможностите на отбора и треньора и от това ме боли още повече. ТЕ СЕ ПОДИГРАХА С НАШИТЕ НАДЕЖДИ ЗА ПОРЕДЕН СЕЗОН!!! При това положение наистина трябва да съм луд, за да продължа да ходя да си хабя нервите на стадиона. И понеже сигурно малко или повече съм такъв (фактът, че още съм славист го доказва) пак ще ида някой ден... Но не и сега, но не и преди да съм забравил поредния срам, който ме накараха да изпитвам след мача в Бургас. А щом на Венци това му носи удовлетворение (вероятно изразяващо се в парични знаци) - нека сам си ходи на стадиона - хем няма кой да го псува!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пон Сеп 24, 2007 4:41 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 88
Trjabva da se napravi ne6to ,transparenti po adres na Venci toja plondir
KEEP THE FAITH! 88/14
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk