|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
А сектор - Какво правиме??
Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
 А сектор - Какво правиме??
Призовавам хората които ходиме по мачове да почват да сядат и от дясната страна под козирката, не може да допускаме такива неща на нашия стадион  До мачът с говедата има време, там ще си проличи дали сме свършили нещо!!Хора моля ви ходете на мачове, поне на дербитата знам, че е кофти да падаш всеки път и прочие, но е видно, че Слависткия дух се възражда на моменти целия сектор бяхме като едно и се скандираше....лошото е, че хората които обикновенно седят около мен, днес ги нямаше, тях венци ги победи!Не може в мач с животните да не се мобилизраме на макс....за мача, аз почти не го гледах и не мога да коментирам играта, бях зает да псувам чорбари  ....все пак мисля, че имаше дузпа, но баща ми който го гледа по телевизичта каза, че за него бил уреден, не знам какво да мисля!
Но въпроса с А сектор трябва да го разрешим един път завинаги!!!!!!
пс. (евала на Стоян, Тото и Ханса, с тия животни само по тоя начин  )......с говедата вече ако не се предприеме нещо усещам , че ще се случи нещо неприятно!!За всички толерантни типове в тоя форум, казвам има си сектор за гости да ходят да се издушат там, това е липса на уважение към отбора домакин!!Май много дълга тема пуснах, но след като пихме по бира с Косъма и Марто ми дойде музата!...
Само Славия!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Съб Сеп 29, 2007 9:04 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Това е бил много голям проблем и преди, имаше идея някой от нашите да станат стюарди за такива мачове и просто да не пускат чорбари в А сектор, ама не знам какво стана с това... май на миналия мач с чорбътъ беше така, ама....
Съб Сеп 29, 2007 9:13 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
трябва според мен преди такива мачове да се прави среща с полицията и да се съгласуват с нея действията,защото наистина е много неприятно и изнервящо това да има чорбари и говеда в сектора ти и после ние излизаме кано провокатори,не знам дали някой от вас видя какво направи един полицай на 2 наши момчета,които в собственя си сектор на собствения си стадион бяха изгонени и то по доста груб начин.
явно е,че с ипонци не става,защото чорбетата си крият шаловете на входа.
Днес ме учуди,че като идвах към А сектор едни куки,казаха на 5 свине,че не могат да седнат в А сектор и си помислих,че този път няма да е така,ама уви,скриха фланелки и шалчета под шкембетата и си влязоха...
|
Съб Сеп 29, 2007 9:57 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Много достойно държание от страна на нашите. Дълго време ме нямаше, но сега отново съм на стадиона ми хааресва решимостта на славистите. На мача с рогата целия "А" сектор трябва да е бял.
Между другото има импулс сред белите феновете. Насърчавайте другите слависти да се върнат на стадиона. Отборът на Царство България- отново шампион!
|
Съб Сеп 29, 2007 11:06 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Сега си идем от лекаро.... равносметката е леко пукване на черепа ,но ся сам ОК ,пък и нали си го отнесе и едно прасе.... за ушевите няма кво да говорим с тях.. мене единия след като ме шибна ми вика 'Още един път да те видя тука(дясната страна) и ще те смачкаме!' ........

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Нед Сеп 30, 2007 10:22 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
И ушевите са си ебали майаката, но и наще фенове са......., за какъв сядат от долната страна на А и то чак към края на карето с пластмасови седалки и от двете страни, да се наръгат от дясната страна и да ги видя прасетата, а парадокса е, че на мача с "Ботев" бяхме повече...., наще фенове като дойде мач с жовтните на нашия стадион и се покриват кой където може  ...тука трябва решимост и една агитка не е достатъчна, хората трябва да почват да си вярват!Много трябва да еволюира наща публика, много!!Знаете ли какво ми каза един пенсионер, преди да напусна стадиона, вика : по мое време като се запалих по футбола бяхме 3 пъти повече от чорбарите и два пъти повече от лефскарите....сега вика добре, че сте вие по младите защото поколението 30-50 никакво го няма...и като се замисля е много прав човекът 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Сеп 30, 2007 11:41 am |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
Незнам какво да кажа , но вина имаме всички за това положение. Както съм писал и преди трябва да се вземат крайни мерки!
|
Пон Окт 01, 2007 5:08 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
По въпроса "какво правиме" отговора е - "нищо не правиме". Открай време е така, сякаш нищо неможе да се направи (въпреки че знам че не е така). Просто се надявайте да има снежец на мача с говедата и тва е...
Вто Окт 02, 2007 7:32 pm |
|
 |
SamoSlavia
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Окт 23, 2004 6:09 pm Мнения: 414 Местоположение: Овча Купел
|
Наистина е много неприятно да отидеш на собствения си стадион и навсякъде около теб да има гостуващи фенове, в случая чорбари. Аз този път седнах отдясно под козирката и уж гледах наоколо да са само слависти, но имаше много свободни места и докато почне мача, на тях седнаха именно чорбари. Въпреки че не чух някой от тях да псува Славия или славистите, а само викаха за ЦСКА, пак беше ужасно. Имах чувството, че моят отбор гостува и че аз се намирам в тяхната агитка.
Не знам какво друго може да се направи освен на домакинските мачове да почнат да идват повечко хора и свободните места да се запълват от наши, а не от чужди фенове. Все пак ЦСКА не бяха кой знае колко по-силни, даже мисля, че изобщо не бяха по-добри от нас, а просто имаха шанса да вкарат гол. Затова феновете на Славия трябва да повярват в отбора и да започнем да пълним поне целия А сектор. Тогава цесекарите и левскарите ще почнат да си ходят в агитките, а не да ми сядат в А сектор. Защото едно е да има 1000 човека в А сектор и от тях 500 да са от "Левски" или от ЦСКА на мач между двата отбора и съвсем друго ако на мача отидат няколко хиляди слависти. Тогава на тези 500 човека едва ли ще им е толкова комфортно в А и ще отидат във В сектор.
|
Сря Окт 03, 2007 11:19 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 bezredici
trjabva da ima jaki exsesii njama drugo,mn nagli vzeha da stavat vsi4ki i nas nikoi ne ni vzima na seriozno
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пет Ное 09, 2007 1:40 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|