"Локомотив" (Сф) - "Славия"
Автор |
Съобщение |
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
jordas написа: Boris III написа: Точно. Както върви ако се организираме 20-ина минути преди мача с рогата да си заемем дясната половина на сектора- говедата направо ще пътуват към обора. Витае едно хубаво напрежение на трибуните като бием буферакис може да имаме изцяло бял "А" сектор. Апропо, как седи въпроса с билетите за илиенци.На место ли ги купуваме? Братле тебе те видях днес пред една група от около 10 момчета които седят прави обикновенно всеки мач с шалове са, но не са особенно активни в скандиранията, ако са твои хора или познаваш някой от тях няма да е лошо да се организирате за Илиянци!!Иначе билети се купуват пред сектора за гости; обикновенно "Boys Sofia" се организират предварително и се чакат пред стадиона нашия и тръгват заедно, и тоя път мисля, че ще процедират по този начин...те ще кажат кога, какво и колко  Дано се съберем повече хора....от долната агитка всички ужким казаха, че са там....да видим 
abe dai da gi organizirame tia neadekvatnite posredata tia napu6enite hudojnici tia kade neznaqt kakvo stava na stadiona 
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Нед Ное 25, 2007 7:22 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
ITALIANECA86 написа: jordas написа: Boris III написа: Точно. Както върви ако се организираме 20-ина минути преди мача с рогата да си заемем дясната половина на сектора- говедата направо ще пътуват към обора. Витае едно хубаво напрежение на трибуните като бием буферакис може да имаме изцяло бял "А" сектор. Апропо, как седи въпроса с билетите за илиенци.На место ли ги купуваме? Братле тебе те видях днес пред една група от около 10 момчета които седят прави обикновенно всеки мач с шалове са, но не са особенно активни в скандиранията, ако са твои хора или познаваш някой от тях няма да е лошо да се организирате за Илиянци!!Иначе билети се купуват пред сектора за гости; обикновенно "Boys Sofia" се организират предварително и се чакат пред стадиона нашия и тръгват заедно, и тоя път мисля, че ще процедират по този начин...те ще кажат кога, какво и колко  Дано се съберем повече хора....от долната агитка всички ужким казаха, че са там....да видим  abe dai da gi organizirame tia neadekvatnite posredata tia napu6enite hudojnici tia kade neznaqt kakvo stava na stadiona 
 За тех става дума, ебати колортината група:))Кръстихме ги програмистите, може и да са художници не знам....абе може да не знаят верно какво става на стадиона ама хората с шалове, имат изглед  скандиранията им които са много редки, верно будят почуда....ама ще ги приобщим, а и са добра бройка  ....не знам некой от тях ако пише във форума да се обади 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Ное 25, 2007 7:34 pm |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
Буферите, инкасираха доста картони срещу говедата,дано има наказани кантонерчета.
Нед Ное 25, 2007 7:48 pm |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
Boris III написа: Точно. Както върви ако се организираме 20-ина минути преди мача с рогата да си заемем дясната половина на сектора- говедата направо ще пътуват към обора. Витае едно хубаво напрежение на трибуните като бием буферакис може да имаме изцяло бял "А" сектор. Апропо, как седи въпроса с билетите за илиенци.На место ли ги купуваме?
Късно е, трябва да се дойде час по рано и да се разпънат знамената по цялото протежение на А сектор.
Нед Ное 25, 2007 7:52 pm |
|
 |
EAST SIDE OF SF
Напреднал
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 2:02 am Мнения: 90 Местоположение: East part of SOFIA
|
jordas написа: Акостираме в Илиянци пребиваме ги и си тръгваме!!Кои са тия Доко София бе??30 човека ръководени от Румен Първанов алкохолика...., смазваме Илиенската сган и се окопаваме срещу рогатите животни в "А" сектор да браним своето, честта си и достойнството на клуба!Това което видях днес ме кара да съм голям оптимист, поне относно публиката, играта я оставям на Стевица.....той си знае работата!!Всички мощно в Илиянци да надвикаме китайците!
Незнам мой човек, но ти се нуждаеш спешно от лечение, (както и от топлина и разбирателство в семейството).
Кажи честно надъха ли се?
Иначе за мача: Победа с 2 гола разлика за Локомотив!
Аре със здраве
|
Нед Ное 25, 2007 8:08 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
EAST SIDE OF SF написа: jordas написа: Акостираме в Илиянци пребиваме ги и си тръгваме!!Кои са тия Доко София бе??30 човека ръководени от Румен Първанов алкохолика...., смазваме Илиенската сган и се окопаваме срещу рогатите животни в "А" сектор да браним своето, честта си и достойнството на клуба!Това което видях днес ме кара да съм голям оптимист, поне относно публиката, играта я оставям на Стевица.....той си знае работата!!Всички мощно в Илиянци да надвикаме китайците! Незнам мой човек, но ти се нуждаеш спешно от лечение, (както и от топлина и разбирателство в семейството). Кажи честно надъха ли се? Иначе за мача: Победа с 2 гола разлика за Локомотив! Аре със здраве Що бе , забранено ли е да се надъха човек ? Те и някои от ваще се нуждаят от лечение 

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Ное 25, 2007 8:13 pm |
|
 |
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
abe koi im pozvolqva na tia buferi da si pi6at taka spokoino v na6ia forum  maikavi deba kitaiska 6e vi prebieme drugata sedmica pedali
_!_
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Нед Ное 25, 2007 8:24 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
EAST SIDE OF SF написа: jordas написа: Акостираме в Илиянци пребиваме ги и си тръгваме!!Кои са тия Доко София бе??30 човека ръководени от Румен Първанов алкохолика...., смазваме Илиенската сган и се окопаваме срещу рогатите животни в "А" сектор да браним своето, честта си и достойнството на клуба!Това което видях днес ме кара да съм голям оптимист, поне относно публиката, играта я оставям на Стевица.....той си знае работата!!Всички мощно в Илиянци да надвикаме китайците! Незнам мой човек, но ти се нуждаеш спешно от лечение, (както и от топлина и разбирателство в семейството). Кажи честно надъха ли се? Иначе за мача: Победа с 2 гола разлика за Локомотив! Аре със здраве
 Китайче принципно сте ми безразлични, говедата са ми в пъти по антипатични......вие просто сте едно отборче от Илиянци, замогнало се от контрабанда на оръжие на един бивш, а може би още и настоящ Славист....Жив и Здрав да си и ти, а това, че ще ни биете с два гола разлика....възможно е ако са от дузпи, защото всички знаят с какви дузпи и фалове си печели мачовете Локомотив!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
Последна промяна jordas на Нед Ное 25, 2007 8:32 pm, променена общо 1 път
|
Нед Ное 25, 2007 8:26 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Death_Squad написа: EAST SIDE OF SF написа: jordas написа: Акостираме в Илиянци пребиваме ги и си тръгваме!!Кои са тия Доко София бе??30 човека ръководени от Румен Първанов алкохолика...., смазваме Илиенската сган и се окопаваме срещу рогатите животни в "А" сектор да браним своето, честта си и достойнството на клуба!Това което видях днес ме кара да съм голям оптимист, поне относно публиката, играта я оставям на Стевица.....той си знае работата!!Всички мощно в Илиянци да надвикаме китайците! Незнам мой човек, но ти се нуждаеш спешно от лечение, (както и от топлина и разбирателство в семейството). Кажи честно надъха ли се? Иначе за мача: Победа с 2 гола разлика за Локомотив! Аре със здраве Що бе , забранено ли е да се надъха човек ? Те и някои от ваще се нуждаят от лечение 
Бе не знам за надъхване ма за повечто локомотивци преди време това беше мача на сезона,годината, шампионата и такива простотии 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Нед Ное 25, 2007 8:26 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
За буферите не знам но за отбор като Славия е обидно мача на годината да бъде срещу някакви кантонери.Тези си дигат си акциите като представят мача за дерби.Нама аткова дерби Славия - Локомотив София.
|
Нед Ное 25, 2007 8:33 pm |
|
 |
|