Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 11:29 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 370 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 37  Следваща
 "Локомотив" (Сф) - "Славия" 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Венци обеща банкет в Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обеща солидна почерпка на футболистите в неделя. Поводът - 58-ият му рожден ден, който беше вчера. Босът ще изчака да мине малкото дерби на София срещу Локомотив (Сф), за да бъде веселбата пълна. Вчера той почерпи играчите с безалкохолни и бонбони и не пропусна да нападне рефера на задаващия се двубой Цветан Георгиев. "Всички знаем кой е баща му. Той само ходи наляво и надясно, предлага се на всеки. Именно от това се страхувам", каза Стефанов. Междувременно "белите" изпробваха" трима сърби в контролата с Академик (1:1). Александър Живанович вероятно ще остане на "Овча купел", а Милан Маринкович и Милан Маркович ще трябва да блъскат още по настояване на треньора Кузмановски.

Чет Ное 29, 2007 8:47 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
Абе тия букмейкъри нещо много ни подценяват за х=3.15 ,а за белите 6 коеф.Дано да го издухат тия педали!!!!!!!!!

Чет Ное 29, 2007 1:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Нови двама контузени в лагера на Славия преди дербито в "Надежда"

Още двама футболисти на Славия ще пропуснат столичното дерби с Локомотив в неделя.

Универсалният футболист Борислав Павлов, както и офанзивният полузащитник Мартин Христов, се контузиха във вчерашната контрола с Академик, завършила 1:1, и отпадат от групата за двубоя в Надежда.

Мартин Христов е аут до края на сезона, след като при единоборство обърна глезен. Есента е доста злощастен период за Христов, който е преследван постоянно от контузии и е изиграл едва един официален мач.

Борислав Павлов, който може да играе с успех като защитник и дефанзивен халф, пък получи бедрено разтежение. Неговото завръщане се очаква евентуално за гостуването на "Ботев" (Пловдив) в турнира за купата на страната.

Двамата контузени от вчера се присъединяват към нападателите Дениран Ортега и Елтон Апаресидо де Соуза, чиито травми ги спират от игра чак до пролетта. Под въпрос е и младежкия национал Николай Петров, чието участие ще се решава в събота.

Чет Ное 29, 2007 4:33 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Нито Боби Павлов нито Мартин Христов щяха да бъдат титуляри срещу буферите но все пак толкова много контузии не са на добро.Ники Петров дано се оправи - той е добра перспеткива в халфовата линия.

Чет Ное 29, 2007 4:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Стига с тия контроли, не останаха футболисти:)
Слава Богу, и двамата не са титуляри.

Чет Ное 29, 2007 4:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Но по принцип групата на Славия е от твърде малко футболисти и сега вероятно ще трябва да попълват групата с юноши.Трябва да се поработи върху селекцията особено ако продължим и за купата през пролетта.

Чет Ное 29, 2007 4:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ITALIANECA86 написа:
whiteheat написа:
ЕВАЛА НА ВСЕХ , ИМАМ ЕДНА МОЛБА НЕ СВЪРЗВАЙТЕ НАДЕЖДА С ОТБОРЧЕТО НА ЖЕЛЕЗНИЦАТА СТАДИОНЧЕТО ИМ Е В СВОБОДА - ИЛИЕНЦИ ,ДАЖЕ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ Е ТОЧНО ЩОТО И ПО ДОКУМЕНТИ ГО НЯМА ,НО НИКОГА НЕ ИМАЛО НИЩО ОБЩО С НАДЕЖДА А И ПО ПРИНЦИП СЛАВИСТИТЕ В НАДЕЖДА СА ПОВЕЧЕ ОТ БУФЕРИТЕ ТЯХ МОЕ ДА ГИ НАМЕРИТЕ ОКОЛО ГАРАТА........

Много добре казано :lol: А като са повече славистите ше доидат ли на мача :?:

НАДЯВАМ СЕ , МАКАР ДА СЕ СЪМНЯВАМ ДА СИ ПРИЗНАЯ , МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ЗАЩОТО ТАКА ПОЕДИНИЧНО НЯМА ДА СТАНЕ ,АЗ АКО СЪМ В СФ НЕ ПРОПУСКАМ

Чет Ное 29, 2007 4:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
В неделя съм на снимки, но мисля да побегна и да се присъединя към лавината. Някой може ли да ми обясни по-подробно къде е сектора за гости на този китен иленски стадион, моля?

Чет Ное 29, 2007 5:55 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
сектора за гости е точно до кръстовището след което е илиенци.

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Чет Ное 29, 2007 6:11 pm
Профил
Познат

Мнение 
Синьо-червената мъгла на заблудата в събота трябва да бъде разсеяна с мачовете "Спартак" -Черно Море и Локо Сф -Славия както по
заряд ,така и по качество.
,,Вечно дерби" в техния им вид не съществува.

За вашия мач........И двата отбора могат безпроблемно да са в тройката . Заради традицията на домакинствата,контузиите на Ортегата ,Елтон като че ли Локото имат по-големи шансове.
На слависти и локомотивци пожелавам да скиват мач ,който да се помни с години наред.

Чет Ное 29, 2007 6:38 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 370 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 37  Следваща