"Локомотив" (Сф) - "Славия"
Автор |
Съобщение |
Jeimson
Току що регистриран
Регистриран на: Пон Ное 26, 2007 12:19 pm Мнения: 3 Местоположение: Pernik
|
Здравейте на всички ! Този мач е крайно време да бъде спечелен от нас ! Буферите стават все по-жалки от година на година и сега е момента да ги ударим !!! 
|
Пет Ное 30, 2007 11:45 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3229 Местоположение: Гетото
|
В спортни продължават да ни "радват" с лоши вести !!!
Цитат: "Белите" губят още двама за другото столично дерби
Още двама футболисти на Славия ще пропуснат столичното дерби с Локомотив в неделя. Универсалният футболист Борислав Павлов, както и офанзивният полузащитник Мартин Христов, се контузиха във вчерашната контрола с Академик, завършила 1:1, и отпадат от групата за двубоя в Надежда. Мартин Христов е аут до края на сезона, след като при единоборство обърна глезен. Есента е доста злощастен период за Христов, който е преследван постоянно от контузии и е изиграл едва един официален мач.
Борислав Павлов, който може да играе с успех като защитник и дефанзивен халф, пък получи бедрено разтежение. Неговото завръщане се очаква евентуално за гостуването на "Ботев" (Пловдив) в турнира за купата на страната.
Двамата контузени от вчера се присъединяват към нападателите Дениран Ортега и Елтон Апаресидо де Соуза, чиито травми ги спират от игра чак до пролетта. Под въпрос е и младежкия национал Николай Петров, чието участие ще се решава в събота.
Пет Ное 30, 2007 12:17 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Тия и без тфа не играят така че не е лоша вест , даже е хубаво че и говедото петров няма да играе

The Rise of the poisoned Youth
|
Пет Ное 30, 2007 12:18 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Това за Елтон най вероятно е преувеличено - той си има договор с клуба и рискумва прекалено много ако не се яви напролет.
|
Пет Ное 30, 2007 1:29 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Jeimson написа: Здравейте на всички ! Този мач е крайно време да бъде спечелен от нас ! Буферите стават все по-жалки от година на година и сега е момента да ги ударим !!! 
Здравей чувал съм че в Перник има бая слависти, дори в нас имам едно знаме правено от Перничани за Шаламанов....вас нашия стадион ви е супер близко, една Владая и сте там!дано се възобнови традицията Перничани да идват на наще мачове, имаше по едно време си спомням една група слависти от Перник не пропускаха мач!!Иначе да сега е момента да ги ударим Китайците!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пет Ное 30, 2007 1:58 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
|
Пет Ное 30, 2007 2:07 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пет Ное 30, 2007 2:14 pm |
|
 |
manaf_ot_Doko_sf
Току що регистриран
Регистриран на: Чет Ное 22, 2007 2:25 am Мнения: 2 Местоположение: Niva Lokomotiv
|
Аз съм малкият кантонер Шунко !
_________________ Всички Ние от Доко Сф сме с меки китки и се отдаваме на плътски наслади един на друг !
|
Пет Ное 30, 2007 2:15 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
manaf_ot_Doko_sf написа: Аз съм малкият кантонер Шунко !
Това ни е ясно. Наслаждавайте се един на друг, хубосници.
|
Пет Ное 30, 2007 2:20 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
|
Пет Ное 30, 2007 2:22 pm |
|
 |
|