Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4241 Местоположение: София
|
домакински мач срещу "Левски", един,два трансперанта за Здравко, дори той да си отиде, мисля че го заслужава .... той направи повече отколкото съм очаквал, дано остане ....
Нед Дек 02, 2007 10:14 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
sandokan написа: jjfoxi написа: Четох,че Георги Самокишев и Зоран Златковски от Локо Плд са пред договори с нас ... това същия Зоран Златковски ли е който изкара червен картон на Данчо Господинов? Самокишев ще ни потрябва ако Данчо Петков или Кавдански се контузят. Е то няма много Зоран Златковски 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Дек 02, 2007 10:48 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Ми това е добре. И двамата са млади, талантливи футболисти. Атакуващ халф(нападател) и централен бранител, идеално за нашият отбор, въпреки че повече се нуждаем от градивен халф, плеймейкър в средата на терена, истински лидер, какъвто е примерно Боримиров за "Левски", но малко по-млад 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пон Дек 03, 2007 5:03 am |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
не знам дали на това му е мястото тук
..
Славия продаде футболист на Рединг
03 декември 2007 | 10:07 | Агенция "Фокус"
София. Футболистът на Славия Радослав Василев е продаден на клуба от Висшата лига на Англия Рединг, съобщиха за Агенция "Фокус" от пресслужбата на българския тим. Василев е на 17 години и играе като нападател. Той ще започне тренировки в Рединг и там ще преценят дали да бъде включен в групата на първия отбор. В Славия Радослав Василев е тренирал при Щилян Карастойков и Валери Въчков. Младият талант е бил наблюдаван продължително време от представители на английския клуб, въпреки, че не попадна в юношеския национален отбор. Трансферът на Радослав Василев в Рединг е втори на българин в този клуб. През 90-те години на миналия век там игра сегашният президент на БФС Борислав Михайлов.
Пон Дек 03, 2007 11:03 am |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Честито на момчето! Това му е шанса да се измъкне от водовъртежа в нашия футбол и да се развие наистина !
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пон Дек 03, 2007 11:06 am |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Честито на момчето това наистина е негоя шанс да се развие като футболист
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Пон Дек 03, 2007 11:16 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
mittag написа: не знам дали на това му е мястото тук .. Славия продаде футболист на Рединг
03 декември 2007 | 10:07 | Агенция "Фокус" София. Футболистът на Славия Радослав Василев е продаден на клуба от Висшата лига на Англия Рединг, съобщиха за Агенция "Фокус" от пресслужбата на българския тим. Василев е на 17 години и играе като нападател. Той ще започне тренировки в Рединг и там ще преценят дали да бъде включен в групата на първия отбор. В Славия Радослав Василев е тренирал при Щилян Карастойков и Валери Въчков. Младият талант е бил наблюдаван продължително време от представители на английския клуб, въпреки, че не попадна в юношеския национален отбор. Трансферът на Радослав Василев в Рединг е втори на българин в този клуб. През 90-те години на миналия век там игра сегашният президент на БФС Борислав Михайлов.
Това момче ми е приятелче от много време и го познавам отлично ! Голям талант , винаги беше голмайстор на възраста си - централен нападател е! В Англия е вече към 2 месеца и играе за юношите на Рединг , живее при приемно семейство! Дано успеят да го доразвият и да стане след време един от най-добрите български нападатели!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Дек 03, 2007 11:28 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4241 Местоположение: София
|
познавам го лично ...... наистина беше много над връстниците си, заслужава да се развива, пожелавам му УСПЕХ в Рединг !!!
Пон Дек 03, 2007 11:33 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
ПРЕЗИДЕНТЪТ НА УЕСТ БРОМИЧ НА ГОСТИ НА ВЕНЦИ СТЕФАНОВ
Валентин Грънчаров 3 декември 2007 12:13
По покана на президента на Славия вчера в България бе неговият колега, босът на отбора от Чемпиъншип Уест Бромич Албиън Джеръми Пийс.
Двамата са изгледали мача на Славия срещу Локомотив София, в който „белите” победиха с 2:1.
На този етап от белия клуб не признават за кой футболист е дошъл английският гост, но Венци Стефанов потвърди за интерес на „червеношийките” към негови футболисти.
Гостът от Острова е останал впечатлен от две неща на мача в Надежда. От отделни изяви на футболисти от двата отбора и от лошия терен.
Джеръми Пийс е гледал и второто полувреме на вечното дерби между "Левски" и ЦСКА (0:1) на стадион „Васил "Левски"”, но не е останал доволен от показаното от двата отбора. Дори е изразил учудване от това, че отборът на "Левски" е бил преди година в групите на Шампионската лига.
Президентът на Славия Венци Стефанов потвърди новината за гостуването му на английския му колега, но не назова дали Пийс е бил в България заради конкретен футболист на „белите”.
Стефанов заяви, че със сигурност през зимния трансферен прозорец Славия ще направи изненадващи трансфери както в посока към белия клуб, така и в чужбина.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Дек 03, 2007 1:06 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Е не.Точно направихме отбор и ВС ще продаде някой.Кой ли ще е той?Данчо Господинов,Кавдански,Керчев или Здравко Лазаров?Аз за друг не се сещам.Венци Венци задръж този отбор за евротурнирите пък ако искаш не купувай нови играчи....
|
Пон Дек 03, 2007 1:10 pm |
|
 |
|